Elfmam benimkide aynen öyle yaa. 2 çocuk 2 seneden 4 sene emzirdimSelam hanımlar bende adet olucam dundu günüm ama olmadım ona rağmen kilo dusuo tartı yaniltmiyordur umarim 77.10 ciktim sabahgecen hafta 78.00 cikmisim. Ama dikkat de ediyorum drbkontrolum vardı dun yağdan gitmiş bütün kilolarım çok sevindim giden kasları da toparlamisim şükür
Golden1905 geçmiş olsun canım benim goguslerinde maşallahi var yere suruncek yakında emzirmekten iyice lacka oldular zaten büyükler bide emzirince yumuşadilar iyice:) :)
Elfmam ben emzirmedim. Sarkiklik yoktu ama cok kucuktu. Suan an gayet iyi durumdalar :) cok buyuk degil ama dolgun ve cok guzel oldular :) tavsiye ederim. Diklestirme ameliyati falan da yapiyorlar.Selam hanımlar bende adet olucam dundu günüm ama olmadım ona rağmen kilo dusuo tartı yaniltmiyordur umarim 77.10 ciktim sabahgecen hafta 78.00 cikmisim. Ama dikkat de ediyorum drbkontrolum vardı dun yağdan gitmiş bütün kilolarım çok sevindim giden kasları da toparlamisim şükür
Golden1905 geçmiş olsun canım benim goguslerinde maşallahi var yere suruncek yakında emzirmekten iyice lacka oldular zaten büyükler bide emzirince yumuşadilar iyice:) :)
Tebrik ederim yufa :) ben tartildim moralim bozuldu 75.9 ciktim yahu. Narkozdu ilaclardi derken kilo mudur odem midir anlamadim. Oyle abartmadim da. Suyu bol iciyorum. 1-2 lt. Yarin da yesilcaya baslayacagim bakalim. Bu arada sigarayi da 6 gundur icmiyorumKizlar cuma tartildim 74.2 ciktim..2 haftadir regl dönemi yüzünden gitmiyodu.. bu hafta iyi düştü
Ben hic bu kadar rahat bir surec gecirecegimi hayal bile etmemistim. Bana uygulanan teknik , Dr.umun tecrubesi ve spor yapmam sanirim etkili oldu. 2. Gun evdeydim ve sadece 2 saat uyudum. Sonrasinda hic oyle yatayim dinleneyim durumum olmadi. Yemek de yaptim, bulasik da yikadim. Bugun de kontrole toplu tasima ile gittim. P.tesi zaten isbasi basiElfmam benimkide aynen öyle yaa. 2 çocuk 2 seneden 4 sene emzirdimacayip sarktı ve yumusadi..bende sarkıklığı düzelttirsemmi diye düşünüyorum..o yüzden merak ettim goldenin ameliyat sürecini
Ben hic bu kadar rahat bir surec gecirecegimi hayal bile etmemistim. Bana uygulanan teknik , Dr.umun tecrubesi ve spor yapmam sanirim etkili oldu. 2. Gun evdeydim ve sadece 2 saat uyudum. Sonrasinda hic oyle yatayim dinleneyim durumum olmadi. Yemek de yaptim, bulasik da yikadim. Bugun de kontrole toplu tasima ile gittim. P.tesi zaten isbasi basi
Merhaba ben de 76 kiloyum boy 1.63 bende pazartesi karatay diyetinde başlıca yapan arkadaşlar yardımcı olurmu
Simdilik memnunum :) disardan da belli olmuyormemnun musun bakiim hadi geçmiş olsun... dışardan belli oluyo mu?
beraber başlayalımmı ne dersinBeni de alın aranıza beni deBir 70 kilo da benden. Doğum yaptım ve 14 kilo vermem gerekiyor. Aynada ve fotolarda kendime baktıkça çok moralim bozuluyor
Başlayalım canım valla ya dünden beridir yediklerime dikkat ediyorum bakalım hafif hafif egzersizlere de başladım. Senin kilon kaçberaber başlayalımmı ne dersin
boyum 160Başlayalım canım valla ya dünden beridir yediklerime dikkat ediyorum bakalım hafif hafif egzersizlere de başladım. Senin kilon kaç
canım benim boy 1.70 kilom da dediğim gibi 70 ... sabahları iki dilim kepek ekmeği peynir domates yumurta öğlen kepekli iki dilim ekmeğe sandivic aksam da çorba ve sebze yemegi yedim dun ve bugun :) dediğim gibi yeni başladım ama hemen netice almak istiyorum sanırım biraz sabırsızım:) motive olmak istiyorum ama çok motive olduğum söylenemezboyum 160
kilom ise 71.7 ydi bu sabah
sen kaçla başlıyorsun ve uyguladığın özel bir diyet varmı
bnde aynı durumdayım birtürlü motive olamıyorum kilomdan görüntümden çok rahatsızım ama yemek yemeyincede mutsuz oluyorumcanım benim boy 1.70 kilom da dediğim gibi 70 ... sabahları iki dilim kepek ekmeği peynir domates yumurta öğlen kepekli iki dilim ekmeğe sandivic aksam da çorba ve sebze yemegi yedim dun ve bugun :) dediğim gibi yeni başladım ama hemen netice almak istiyorum sanırım biraz sabırsızım:) motive olmak istiyorum ama çok motive olduğum söylenemez
benim de iştahım çok valla ne yapacağız bu iştahı ben bilmiyorumbnde aynı durumdayım birtürlü motive olamıyorum kilomdan görüntümden çok rahatsızım ama yemek yemeyincede mutsuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?