70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayallerimizin peşini bırakmayalım . O düşlediğimiz her ne varsa bir gün gerçekleşecek buna inanıyorum canım

ay sende vermişssin baya masallah lost ama o kg durdumu zor gdıo aylardır 77 yim

Verdimde daha yolun başındayım kız, iki haftadır 500 gram falan veriyorum. Çok moralim bozuluyor yahuu

Boyum 1.64 kilo 79 .
Takip ettiğim bi diyet yok aslında. Sabah genellikle çorba içerim. Öğlen yemeği iş yerimde o gün hangi yemek çıktıysa onu yerim küçük porsiyonlarla. Akşam çorba salata yoğurt .Kafama göre takılıyorum..
Spor olarak: mekik , basen hareketi, ip atlama, leslie home walk, oryantal
Farklı egzersizler yapınca spordan soğumuyorum böylelikle

Ayran çorbası diyeti nasıl oluyor canım aydınlat bizi

AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur yada buğday,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.

benimde boy 160 kilo 72.3 takip ettiğim bir diyet listesi yok ama şok diyetleri severim ondandır ki bir ileri 2 geri oluyorum
öğretmenim evliyim 4 yasında kızım var

sen benden zayıfmıssın seni gidi seniiiiiii bende evliyim 13,5 aylık kızım var tam bir panduf sık sık ye yani adı eylül

evet hayallerımın peşini bırakmam daracık bluejeanler giyilecek arkadaş

Denemek istiyorum ama zorlanacağım gibi.. İşe gidiyorum bunu bir gün öncesinden hazırlayıp götürebilirmiyim ki.
Sabah erkenden işe gidiyorum. Kahvaltıyı da 7 de yaparım. Ay bilemedim şimdii

Denemek istiyorum ama zorlanacağım gibi.. İşe gidiyorum bunu bir gün öncesinden hazırlayıp götürebilirmiyim ki.
Sabah erkenden işe gidiyorum. Kahvaltıyı da 7 de yaparım. Ay bilemedim şimdii
cnm bende calışıyorum ve işe götüreceğim zorlanmazsın ben her yaptığımda 1,5 2 kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…