- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
160 boy 77 kg bayadır 77 yim bugune ozel tartılmadım senin :)ozaman tanışalım önce boy bu cumaki kilomuzu yazmakla başlayabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
160 boy 77 kg bayadır 77 yim bugune ozel tartılmadım senin :)ozaman tanışalım önce boy bu cumaki kilomuzu yazmakla başlayabiliriz
benimde boy 160 kilo 72.3 takip ettiğim bir diyet listesi yok ama şok diyetleri severim ondandır ki bir ileri 2 geri oluyorum160 boy 77 kg bayadır 77 yim bugune ozel tartılmadım senin :)
güzel verdimde hala top gibiyim boy kısa kg var memişler büyüdü allahm her yerim ayrı şişkooo kociş manken ben panda napcaz yaaa verelim bütün kg ları bizde girelim 38 beden jeanlere bi jennefer lopez nıe olmayalım behayaller :) hayatlar
ay sende vermişssin baya masallah lost ama o kg durdumu zor gdıo aylardır 77 yim
benimde boy 160 kilo 72.3 takip ettiğim bir diyet listesi yok ama şok diyetleri severim ondandır ki bir ileri 2 geri oluyorum
öğretmenim evliyim 4 yasında kızım var
Gel kuzum gelBenide alın aranızaaa
Gel kuzum gel
arkadaşlar ben ptesi ayran çorbası diyeti yapıcam
Ayran çorbası diyeti nasıl oluyor canım aydınlat bizi
benimde boy 160 kilo 72.3 takip ettiğim bir diyet listesi yok ama şok diyetleri severim ondandır ki bir ileri 2 geri oluyorum
öğretmenim evliyim 4 yasında kızım var
Hayallerimizin peşini bırakmayalım . O düşlediğimiz her ne varsa bir gün gerçekleşecek buna inanıyorum canım
Verdimde daha yolun başındayım kız, iki haftadır 500 gram falan veriyorum. Çok moralim bozuluyor yahuu
ptesi salı yapalımmıayran detoxu hmm tarif sahane zaten bide tok ta tutar yazın buna benzer seyler kv corba dıe yapıoda bıldıgın ayran işte nie çorba dio
ay deneyelım kız bunu hem vıtamınlı yahu
AYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur yada buğday,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
sen benden zayıfmıssın seni gidi seniiiiiii bende evliyim 13,5 aylık kızım var tam bir panduf sık sık ye yani adı eylül
evet hayallerımın peşini bırakmam daracık bluejeanler giyilecek arkadaş
cnm bende calışıyorum ve işe götüreceğim zorlanmazsın ben her yaptığımda 1,5 2 kilo veriyorumDenemek istiyorum ama zorlanacağım gibi.. İşe gidiyorum bunu bir gün öncesinden hazırlayıp götürebilirmiyim ki.
Sabah erkenden işe gidiyorum. Kahvaltıyı da 7 de yaparım. Ay bilemedim şimdii
LaMeKaN369 slm nasılsın ben de 74 oldum ya sorma. veriyorum alıyorum çok moral bozucu katılayım mı ben de aranıza?bu sabahki kilom 72.3 başlaedığım yere geri geldim
her ncuma kilo bildirimi yapalımmı ne dersiniz
cnm ben yarın yapıcamKızlar bu ayran detoxsunu yapan varmı?
canım benim hoşgeldin yakın sayılırız asılalım mı küreklereLaMeKaN369 slm nasılsın ben de 74 oldum ya sorma. veriyorum alıyorum çok moral bozucu katılayım mı ben de aranıza?
hoşbuldum canım, iyi fikir.cnm ben yarın yapıcam
canım benim hoşgeldin yakın sayılırız asılalım mı küreklere
en son kaça inmiştin cnm ben gecen mayısta 66ydımhoşbuldum canım, iyi fikir.