70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız 70 kilo aralığındasın yeteri kadar büyük değil mi :) benimkiler maşallah değme ineklere taş çıkarcak kabına sığmıyo.... saklamak için hep yelek giyiyorum yoksa adamların gözüne gözüne :))) töbe töbee... çok bariz direk gözlerini dikip bakıyolar çok rahatsız oluyorum.... ıyyy pis herifler.....

Maalesef benimkiler kucucuktu :) ben de tam tersi alt taraf genisti. Sporla basenleri biraz sekle soktum. Memislerde biraz buyuyunce cok guzel olacak :)

Maalesef benimkiler kucucuktu :) ben de tam tersi alt taraf genisti. Sporla basenleri biraz sekle soktum. Memislerde biraz buyuyunce cok guzel olacak :)

istediğin gibi olur inşallah... bende de toto yok bi zayıflıyayım hiiiç kalmıyor :))

istediğin gibi olur inşallah... bende de toto yok bi zayıflıyayım hiiiç kalmıyor :))
Insallah :) gerci dun dr hastanaden cikmadan kismen acti korseyi gayet guzel girunuyordu tepeden :) Hepimizin farkli farkli tipi var kalcan yoksa o halde kalca hareketleri yaparak kaslari calistirmak lazim

Ask olsun kizlar size yaa! Ameliyat olacagimi soyledim biriniz bile gecmis olsun dememis
Canım geçmiş olsunnn...daha bugün girebildim...diyete başlayalı hayat baya tempolu geçiyo.
Nasıl oldun ağrı ve dikiş varmı...nasıl bir ameliyat bu gögüs büyütme ameliyatı..yani nasil yaptilar???

Canım geçmiş olsunnn...daha bugün girebildim...diyete başlayalı hayat baya tempolu geçiyo.
Nasıl oldun ağrı ve dikiş varmı...nasıl bir ameliyat bu gögüs büyütme ameliyatı..yani nasil yaptilar???
Yufacigim dikis var kendinden kaynayan. Meme altindan 3-4 cm kesikle Slikon yerlestirildi. Benim memisler coook kucuktu :) p.tesi ameliyat oldum. Kas ustu ama kas zari altins konudu slikonlar. Allaha binlerce sukurler olsun ki rahat bir surec yasadim operasyon sonrasinda. Hic oyle yatmadim. Hala evdeyim ama surekli birseylerle ugrasiyorum yavas da olsa. Cok hafif bir agri var daha cok karincalanma gibi. Bir de sporcu sutyeni var bandajlar var ve korse gibi bir bandaj var. Cok sıkıyorlar. Yarina kadar dayanacagim artik. Yarin muayenem var hayirlisi ile alinacak su bandajlar :) ama cooook mutluyum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…