65 olmakHedefin nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
65 olmakHedefin nedir
Aslinda 65 ama diyetten sonra 1-2 kilo aliniyormus onun payini biraktim 63 diye dusundum65 olmak
Ben 65 olup almamayi hedefliyorum :) gerekirse hergun tartilirim vallahiAslinda 65 ama diyetten sonra 1-2 kilo aliniyormus onun payini biraktim 63 diye dusundum
Calisiyorum evliyim cocuk yok .Ahh 68 olmustum guya almiycaktim
İstikrarli olunca alinmiycagna inaniyorum da ben bazen dayanamiyorum nefsime yeniliyorum calisiyormusunuz cocuk evlilik varmi?
Calismak avantaj diyet icinCalisiyorum evliyim cocuk yok .
kızlar aranızda bi emziren anneye yer var mı
Maalesef bir gonullu baskan cikmadiCok iyi motive edici olurdu ancak ben pek anlamam o tur islerden sayfa sahibi hâla burda degildir herhalde dimi konu baya eskiymis baktimda
hatri sayili kilolar verdigim gunlugumuzde
Her aksam menu paylasimi yapardik pazarteside kilo bildirimi
Var tabi canım hoşgeldin bende emziriyorum
Pazartesi buyuk bi disiplinle.araniza geliyorum o zaman bana yardimcinolursan sevinirim.normal diyette iyiym.ama.doger turlu sutum azalir diye cekiniyorum
Benim yavaşlama dönemine girdi sanırım azar gidiyor çünkü. Benim oğlum ocakta yaşına giricek canım senin bebisin henüz 2.5aylik sanırım değilmi? Bende ki liste emziren anneye gore tabi ama sen daha yolun başındasn sütun azalmadan çok iyi takip etmen gerek. Günde 6ogun her ogunde yani ana ogunlerde iki dilim ekmek beyaz hariç. Abur cubur kesip tuzu azaltıp şekeri de kestinmi emzirirken süper kilo verirsin canim. Ben gebelikten önce 15kilo verdim ayninlistey ile doğumdan sonra başladım ama sütum azaldı bıraktım ve ustune fazla fazla aldım. Sen ne sormak istersen sır canım şimdilik aklima gelenler bunlar. Başarılar dilerim :)
Tmm canim hemen denicem...simdiye kadar hic böyle olmamişti...Canım bende de sıkıntı var okonuda Dr um sabahları normalde ictigim ılık suyun üstüne ya kayısı ya kuru erik yememi söylemişti ama kayısı bağımlılık yaptı gibi bisey enson onların yerine iki küçük mandalina yememi soyledi oda mülayim tutuo çocuklardan biliyorum.önce ılık su sonra mandalina sonra kahvaltı bi dene bakalım oda olmazsa kayısı yada eriğin hoşafı ni dene oda olmazsa tatlı kabağı olabilir bende biraz ise yaramıştı