• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:4/1 beyaz ekmek 1haslanmis yumurta 3dal roka 2dilim salam bir tutam maydonoz cay
Ara:1tabak peynirli makarna,3yemek kasigi yogurt
Oglen:2servis kasigi patates salatasi 1avuc findik
Ara:2kurabiye pismaniye cay
Ara:nescafe cikolata

Aksam:1elma (son)
Cok abarti farkindayim (karbonhidrat=kilo) ancak durum bu
:KK14:
Yarin disiplinli bir gun olcak :KK49:

Pazartesi buyuk bi disiplinle.araniza geliyorum o zaman bana yardimcinolursan sevinirim.normal diyette iyiym.ama.doger turlu sutum azalir diye cekiniyorum

Benim yavaşlama dönemine girdi sanırım azar gidiyor çünkü. Benim oğlum ocakta yaşına giricek canım senin bebisin henüz 2.5aylik sanırım değilmi? Bende ki liste emziren anneye gore tabi ama sen daha yolun başındasn sütun azalmadan çok iyi takip etmen gerek. Günde 6ogun her ogunde yani ana ogunlerde iki dilim ekmek beyaz hariç. Abur cubur kesip tuzu azaltıp şekeri de kestinmi emzirirken süper kilo verirsin canim. Ben gebelikten önce 15kilo verdim ayninlistey ile doğumdan sonra başladım ama sütum azaldı bıraktım ve ustune fazla fazla aldım. Sen ne sormak istersen sır canım şimdilik aklima gelenler bunlar. Başarılar dilerim :)

Benim yavaşlama dönemine girdi sanırım azar gidiyor çünkü. Benim oğlum ocakta yaşına giricek canım senin bebisin henüz 2.5aylik sanırım değilmi? Bende ki liste emziren anneye gore tabi ama sen daha yolun başındasn sütun azalmadan çok iyi takip etmen gerek. Günde 6ogun her ogunde yani ana ogunlerde iki dilim ekmek beyaz hariç. Abur cubur kesip tuzu azaltıp şekeri de kestinmi emzirirken süper kilo verirsin canim. Ben gebelikten önce 15kilo verdim ayninlistey ile doğumdan sonra başladım ama sütum azaldı bıraktım ve ustune fazla fazla aldım. Sen ne sormak istersen sır canım şimdilik aklima gelenler bunlar. Başarılar dilerim :)

Bende 20 kilo verdim cuma zayiflama yarismasinda cnm.. ama emzirirken daha zor abur cubur olarak cikolata cok yiyorum mormalde hic aramam onu azaltmam lazimbakalim su 2 gun evdeki tum islerimi halledeyim spora baslicam leslie sansone 5 mil yapicam

Canım bende de sıkıntı var okonuda Dr um sabahları normalde ictigim ılık suyun üstüne ya kayısı ya kuru erik yememi söylemişti ama kayısı bağımlılık yaptı gibi bisey enson onların yerine iki küçük mandalina yememi soyledi oda mülayim tutuo çocuklardan biliyorum.önce ılık su sonra mandalina sonra kahvaltı bi dene bakalım oda olmazsa kayısı yada eriğin hoşafı ni dene oda olmazsa tatlı kabağı olabilir bende biraz ise yaramıştı
Tmm canim hemen denicem...simdiye kadar hic böyle olmamişti...

Gunaydin kizlar kacamaksiz bir gun diliyorum menu paylasimi yaparsaniz sevinirim birbirmizi motive etmek adina iyi olabilir
Emziren anneler bol yesillik ve su ile sutunuzun azalcagni sanmam emzirme doneminden bende gectim 2yil kesintisiz emzirdim dereotu basta olmak uzere yesillik ve bool su diyetinize eklerseniz sutunuz azalmaz kilonuzda artmaz

Back