- 22 Mart 2015
- 95
- 101
- 23
- 33
Basarilar sizedeBenide aranıza alın bende 73 kilo ile bugün diyete basladim
Hos geldin canim ben doymadan kalkip spor yapmaya calisiyorumMerhablar ben de 73kg 162 cm.herbalife yapmaya calistim ama tadindan dolayi hoşuma gitmedi fazlasityla caresiz hissediyorum siz hangi yolları denediniz?? 20kg gitmesi gerek
Selam kizlar bende 1.60 boyunda 70 kiloyum malesefbenide araniza alin beraber zayiflayalim.Nasip olursa bebek dusunuyoruz ama bu kiloyla korkuyorum.hep balik etliydim ama en fazla 65 kilo oluyordum.ama evlendikten sonra cok kilo aldim ve cok taktim bu durumu
Olabilir aslinda psikolojikmende belki daha iyi hissederim tesekkur ederimhoşgeldiiin sen 60-69 bloğunda takıl bence 0,01 gr cık fark var :)
Olabilir aslinda psikolojikmende belki daha iyi hissederim tesekkur ederim
Günaydın hanımlar☺
Yaratılan varmı bugün tartı günü ben enson 78.70 dum geçen hafta bugün 78 çıktım. Arada kacamaklari kesince çok faydasını görüyorum ama insan bi gidimcik tadına bakmasa çok kötü oluyor. Yanı ben öyle oluyorum sizdede varmı böyle tadına bakım bisey olmaz diyen
yeni üye kabulu nereye oluyo
merhabalar kızlar size denediğim ve memnun kaldığım bir kaçı şeyi yazmak istiyorum ben şu an 71.5 kiloyum 76.5 ile başladım yürüyüş yaptım bisiklete bindim ama spor yapmak için çok tembelimsık sık bisiklete biniyorum onun dışında akşam 6 dan sonra meyve veya yoğurt dışında birşey yememeye özen gösteriyorum haftada iki akşam yoğurt kürü yapıyorum zecefil+tarçın+Zerdeçal bir tatlı kaşığı kadar 150 gr yoğurtla. Değişik detoks suları yapıyorum greyfurt+taze zencefil+çubuk tarçın greyfurt yerine limon da olabilir. Akşamdan ceviz suyu hazırlıyorum bir bardak suya bir adet ceviz koyup sabah aç karnına içiyorum. Akşamları taze zencegil limon çayı yapıyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım işinize yarar
Selamlar ben o yoğurt kürünü bayadır yapıyorum bir küçük kade yoğurt içine bir tatlı kaşığı kadar zerdeçal zencefil tarçın karışımından ekle akşam yatmadan 2-3 saat önce ye ve haftada 2 gün yap..QUOTE="ebru guzel, post: 44128982, member: 715267"]Slm bende 70.500 71 arasi gidip geliyorum biraz duraksadim o yuzden yogurt zencefil zerdecal ve tarcin kurune basliycam nasil yapildigiyla ilgili bilgisi olan varmi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?