Huzunlukalp hosgeldin. Yasin genc ne olur ver kilolarini. Bebek de dusunuyorsunuz madem. Ileride alacagin kilolari gozunun onune getir. Simdi veremezsen dogum kilolari da eklenecek daha zor olurmerhaba arkadaşlar
bende size katılıp hedefime ulaşmak istiyorum ..
kilom 76
boy 1 58
24 yşındayım
bebek düşünüyoruz hamile kalmadan vermem lazım
bugün kadın doğuma gittik eşimle
dr kilomu sordu eşime hiç söylemiyordum kilomu dr sorunca söylemek zorunda kaldım birde iştahın nasıl falan diye soruyo gülerek
ama çok kötü oldum yaa eşim o kadar olduğumu düşünmüyordu bu yüzden bugün zayıflamaya karar verdim
1 ay sonra kontrole gideceğiz biraz olsun vermiş olayımda konuşmasın yine
hem sağlığım açısındanda vermem lazım zaten ..
bana önerebileceğiniz bişey varmı leslie yapmayı düşünüyorum etkili olurmu sizce
Insallah canim yaa. Hep birlikte basaracagizTebrik ederim Yufa. Yavas yavas da onemli olan kilolarin azalmasi. Hep birlikte verecegiz bu kilolari
hoşbuldum canım :)Huzunlukalp hosgeldin. Yasin genc ne olur ver kilolarini. Bebek de dusunuyorsunuz madem. Ileride alacagin kilolari gozunun onune getir. Simdi veremezsen dogum kilolari da eklenecek daha zor olur
Ben geçen sene yaptim canim.. hem cok keyifli hemde iyi çalıştırıyohoşbuldum canım :)
doğru söylüyosun elimden geldiği kadar vermeye çalışcam artık ..
leslie ile başlamayı düşünüyorum burda yapan varmı acaba
bende yaptım bir ara kiloda çok oynama olmadı ama sıkılaşma olmuştu baya 2 beden incelmiştim 3 haftada :)Ben geçen sene yaptim canim.. hem cok keyifli hemde iyi çalıştırıyo
Sen de aramiza hosgeldin Dantes. Umarim kisa surede kilolarini verirsin.Ablalarım ben bir sınav öğrencisi olarak 4 ayda tam 11 kilo aldım Yiyerek zayıflamak isteyen biri olarak elma sirkesi içmeye başlayacağım. 77 kilo olarak beni de alır mısınız aranıza
Slm kızlar bende 88 den 74 e düştüm aranıza katıldım bi şey soracaktım solar multiple fiber formula duyan varmı zayıflama ürünüymus arkadaş eridi akti
Yarın tartı gunuuu :) :) umarimn kilolar gidiyordur kizlarr . benim yavaşladı sanırım 2ay dolacak neredeyse başlayalı diyetisyene. Arada kacamaklar yapıyorum tat bakmak gibi umarım gram dahi olsa vermisimdir sizlerde durum nedir
Spor yapamasamda yediklerime dikkat ediyorum bende ama kızlar benim bir problemim var neredeyse 4 gündür tuvalete gidemiyorum...napicam benara öğünlerde kuru kayısı,incir falanda yiyiyorum ama nafile
Yufa Ananas kesin cozum. Bir de yesil cay oneririmSpor yapamasamda yediklerime dikkat ediyorum bende ama kızlar benim bir problemim var neredeyse 4 gündür tuvalete gidemiyorum...napicam benara öğünlerde kuru kayısı,incir falanda yiyiyorum ama nafile
Tebrik ederim :)Başlangıç : 75,9
Bu günkü kilo : 74,6
Giden : 1,3 çok şükür... karatay işe yarıyor ama iki gündür ++ gidiyor bakalım regl öncesi vücud şişiriyor kendini olsa bitse de bakalım ne olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?