- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Arkadaslar bu arada tartildim. Ne gr almisim ne de vermisim. Ayniyim yani 73.2 kg
sen nasıl bir diyet yapıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bu arada tartildim. Ne gr almisim ne de vermisim. Ayniyim yani 73.2 kg
Spor yapamasamda yediklerime dikkat ediyorum bende ama kızlar benim bir problemim var neredeyse 4 gündür tuvalete gidemiyorum...napicam ben ara öğünlerde kuru kayısı,incir falanda yiyiyorum ama nafile
Vallahi ben diyet yapmiyorum :) dikkat ediyorum yediklerime. Sabahlari kahvaltiyi cok sıkı yaparim ama ekmek yemem. Oglen daha hafif (uzun yillardir pirinc tuketmiyorum. Sekeri de birakali baya oldu) aksamlari da ya musli yiyorum sutle yada hafif gecistirmeye calisiyorum. Belli bir programim yok. Haftada en az 3 gunde agir kardiyo yapiyorum. Her seferinde 945 kalori yakiyorum. Benim sikintim aslinda su icememek. Cok zorluyorum kendini. Ve en fazla 1.5 lt gunde icebiliyorum maalesef. Ben de 88 lerden geldim bu kilolara. Kilo azaldikca verebilmek zorlasiyorsen nasıl bir diyet yapıyorsun?
Vallahi ben diyet yapmiyorum :) dikkat ediyorum yediklerime. Sabahlari kahvaltiyi cok sıkı yaparim ama ekmek yemem. Oglen daha hafif (uzun yillardir pirinc tuketmiyorum. Sekeri de birakali baya oldu) aksamlari da ya musli yiyorum sutle yada hafif gecistirmeye calisiyorum. Belli bir programim yok. Haftada en az 3 gunde agir kardiyo yapiyorum. Her seferinde 945 kalori yakiyorum. Benim sikintim aslinda su icememek. Cok zorluyorum kendini. Ve en fazla 1.5 lt gunde icebiliyorum maalesef. Ben de 88 lerden geldim bu kilolara. Kilo azaldikca verebilmek zorlasiyor
Aslinda 4 gun yapmaya calisiyorum ama hem calisip hem ev ve spor zor oluyor zaman ayarlamam. Benim kilo vermem uzun bir zaman diliminde oldu. Bir de kilomu 65 de sabitleyebilirsem super olacak. Yas 38. Boy : 168. Oyle Incecik hatun olma hayallerim yok benimmaşallah iyi vermişsin.... haftada 3 gün kardiyo iyimiş valla....
Aslinda 4 gun yapmaya calisiyorum ama hem calisip hem ev ve spor zor oluyor zaman ayarlamam. Benim kilo vermem uzun bir zaman diliminde oldu. Bir de kilomu 65 de sabitleyebilirsem super olacak. Yas 38. Boy : 168. Oyle Incecik hatun olma hayallerim yok benim
Insallah ya. Istedigim seyleri giyememekten biktim artik.olcez işte incecik olcez.... boyunda iyimiş benim 158 sen bide beni düşün :)
Sen de aramiza hosgeldin :)kızlar aranızda bi emziren anneye yer var mı
kızlar aranızda bi emziren anneye yer var mı
Basarilar dilerim. Umarim kisa surede hedefine ulasirsin.81,5 kg.dan 68 indim sevgili M Minikkelebk arkadasimin topiginde ve mukemmel destegiyle ancakk simdi 72ye ulastim ne yazik
Tekrar ilk hedef 68
Selam kizlar
Sen de aramiza hosgeldin :)
hoşgeldiin....
Memnun oldum Burcu. Basarilar dilerimteşekkür ederim kızlar kendimi tanıtayım ben burcu 24 yaşımdayım hemşireyim 15 aylık evliyim 2.5 aylık bir kızım var daha önce cuma zayıflama yarışması 13. takım ile 20 kiloya yakın verdim . 59 kilo ile evlendim 68 le hamile kaldım 84 ile doğuma gittim. bu süreçte sağlıkle beslenme seklim eşim nedeniyle bozuldu şimdi emzirdiğim için karatay yapmam biraz zor olucak sizinle sağlıklı beslenme halime geri dönüp spora başlamak istiyorum
bol bol katılım sağlıcam inş.
Cuma gunleri bildiriyoruz ☺Tesekkur ederm kizlar desteklerinizle hedefime ulasicagima inaniyorum
Bildirim pazartesi gunumu yapiliyor
Neredeyse ayniyiz :) ben de 73.2Tam gununde gelmisim o halde bir haftayi iyi degerlendircem
Bugun abarti bir sekilde beslendim guncel kilom an itibariyle 73
Ve diyetim baslasin
Hedefin nedirNeredeyse ayniyiz :) ben de 73.2