- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Yufacim ben kosolu bandini kullaniyorum bu ara sadece. Fakat rampa da en dik seviyede yuruyorum 6 km hizla. Sonra 6.5 km ye cikiyorum. Kan ter icinde kaliyorum. Eger kosu bandi almayi dusunuyorsan biraz ust modellerden olup muhakkak ramoa ozelligi olmasina dikkat et. Duz yuruyusle ben kalori pek yakamiyordum. Evin musaitmi bilmiyorum ama benim evim musait olsaydi ben alirdim. Eliptik bisiklet de zorluyor ama ben pek sevemedim .Canım spor salonuna gidiyosun herhalde. Sence hangi alet daha iyi kalori yaktırıyo. Kosu bandi almayi düşünüyodum fakat bi arkadaşım eliptik bisikleti önerdi..napayim bilemedim
Hos geldin keten prenses :)Ben geldim kilo 74 kizlar nolur fikir verin
Hos geldin keten prenses :)
Evet canım bizede olduGünaydınnnnn ben 2 gündür foruma giremedim yaa hata diye bi yazi cikti..sizde de oldumu ?
Canim ayni benim geçen yılki halim gibisin..ne kendime vakit ayirabiliyordum ne de spora.. ama ara ara youtube dan leslie yaptim. Onun cok faydasi oldu onu bi dene derim.Sitede sorun vardı bende giremedim .
yufa canım cuma tartildim hatirlamiyorum ama pazar sabahi 78.80 çıktım 79.80 du buraya ilk yazdigim gun. Geçen hafta pazar gecesiydi sanirim. Haftasonu düzensizdi malum eşler evde ayar azda olsa kaciyor. Benim yuruyus yapmam lazım haftada iki gün ama cocuklari bırakacak kimse yok haftasonu eşime bırakıp cikayim desem küçük oğlumun uyku problemi var bende haliyle uykusuz kalıyorum mümkün değil. bilmiyorum bu sorunu nasıl cozucez
Canim ayni benim geçen yılki halim gibisin..ne kendime vakit ayirabiliyordum ne de spora.. ama ara ara youtube dan leslie yaptim. Onun cok faydasi oldu onu bi dene derim.
Suan oglum 5 kizim 3 yasinda. Bu sene ikiside krese gidiyo biraz daha rahatim ama bende calistigim icin spora hic vakit bulamiyorum...BU ARADA BU HAFTA 76.6 OLMUSUM..cok yavaş gidiyo yaaaFirsat bulamiuorum yazmaya :) Sorma yarın diyetisyen kontrol gunu önemli olan su an ordaki kilo .bakalım yagdanm i verdimm kas tanmi. İkinci gebelikten onceki kilo verişimde evde oglumla dans ediyorduk zumba yapıyorduk çokta egleniyorduk ama şimdi aşağıda eltim var bebeği var onunda 4aylik gürültü yapmamk lazim. Senin meleklerin kaç yasında yaş aralıkları neydi. İki çocuk bakmak çok yorucu ama evlat işte bambaşka bir duygu nekadar yorarlarsa yorsunlar kokularını içime çektiğimde herşey başa sariyor
Tebrik ederim Yufa. Yavas yavas da onemli olan kilolarin azalmasi. Hep birlikte verecegiz bu kilolariSuan oglum 5 kizim 3 yasinda. Bu sene ikiside krese gidiyo biraz daha rahatim ama bende calistigim icin spora hic vakit bulamiyorum...BU ARADA BU HAFTA 76.6 OLMUSUM..cok yavaş gidiyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?