• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar :KK16:
bende size katılıp hedefime ulaşmak istiyorum ..
kilom 76
boy 1 58
24 yşındayım
bebek düşünüyoruz hamile kalmadan vermem lazım
bugün kadın doğuma gittik eşimle
dr kilomu sordu eşime hiç söylemiyordum kilomu dr sorunca söylemek zorunda kaldım birde iştahın nasıl falan diye soruyo gülerek :KK34:
ama çok kötü oldum yaa eşim o kadar olduğumu düşünmüyordu bu yüzden bugün zayıflamaya karar verdim
1 ay sonra kontrole gideceğiz biraz olsun vermiş olayımda konuşmasın yine :mad:
hem sağlığım açısındanda vermem lazım zaten ..
bana önerebileceğiniz bişey varmı leslie yapmayı düşünüyorum etkili olurmu sizce o_O
Huzunlukalp hosgeldin. Yasin genc ne olur ver kilolarini. Bebek de dusunuyorsunuz madem. Ileride alacagin kilolari gozunun onune getir. Simdi veremezsen dogum kilolari da eklenecek daha zor olur

Huzunlukalp hosgeldin. Yasin genc ne olur ver kilolarini. Bebek de dusunuyorsunuz madem. Ileride alacagin kilolari gozunun onune getir. Simdi veremezsen dogum kilolari da eklenecek daha zor olur
hoşbuldum canım :)
doğru söylüyosun elimden geldiği kadar vermeye çalışcam artık ..
leslie ile başlamayı düşünüyorum burda yapan varmı acaba

Slm kızlar bende 88 den 74 e düştüm aranıza katıldım bi şey soracaktım solar multiple fiber formula duyan varmı zayıflama ürünüymus arkadaş eridi akti

cıss cısss bilmediğin şeeyi içme karaciğerinden olan var.... ilaç milaç sakat şeyler bunlar...

Yarın tartı gunuuu :) :) umarimn kilolar gidiyordur kizlarr . benim yavaşladı sanırım 2ay dolacak neredeyse başlayalı diyetisyene. Arada kacamaklar yapıyorum tat bakmak gibi umarım gram dahi olsa vermisimdir sizlerde durum nedir

ben uzun bir aradan sonra yeniden başladım diyete haliyle bir eksilik var ödemler gitti....

Spor yapamasamda yediklerime dikkat ediyorum bende ama kızlar benim bir problemim var neredeyse 4 gündür tuvalete gidemiyorum...napicam ben :KK43: ara öğünlerde kuru kayısı,incir falanda yiyiyorum ama nafile:110:

Canım bende de sıkıntı var okonuda Dr um sabahları normalde ictigim ılık suyun üstüne ya kayısı ya kuru erik yememi söylemişti ama kayısı bağımlılık yaptı gibi bisey enson onların yerine iki küçük mandalina yememi soyledi oda mülayim tutuo çocuklardan biliyorum.önce ılık su sonra mandalina sonra kahvaltı bi dene bakalım oda olmazsa kayısı yada eriğin hoşafı ni dene oda olmazsa tatlı kabağı olabilir bende biraz ise yaramıştı

Back