• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım spor salonuna gidiyosun herhalde. Sence hangi alet daha iyi kalori yaktırıyo. Kosu bandi almayi düşünüyodum fakat bi arkadaşım eliptik bisikleti önerdi..napayim bilemedim
Yufacim ben kosolu bandini kullaniyorum bu ara sadece. Fakat rampa da en dik seviyede yuruyorum 6 km hizla. Sonra 6.5 km ye cikiyorum. Kan ter icinde kaliyorum. Eger kosu bandi almayi dusunuyorsan biraz ust modellerden olup muhakkak ramoa ozelligi olmasina dikkat et. Duz yuruyusle ben kalori pek yakamiyordum. Evin musaitmi bilmiyorum ama benim evim musait olsaydi ben alirdim. Eliptik bisiklet de zorluyor ama ben pek sevemedim .

Sitede sorun vardı bende giremedim .

yufa canım cuma tartildim hatirlamiyorum ama pazar sabahi 78.80 çıktım 79.80 du buraya ilk yazdigim gun. Geçen hafta pazar gecesiydi sanirim. Haftasonu düzensizdi malum eşler evde ayar azda olsa kaciyor. Benim yuruyus yapmam lazım haftada iki gün ama cocuklari bırakacak kimse yok haftasonu eşime bırakıp cikayim desem küçük oğlumun uyku problemi var bende haliyle uykusuz kalıyorum mümkün değil. bilmiyorum bu sorunu nasıl cozucez

Sitede sorun vardı bende giremedim .

yufa canım cuma tartildim hatirlamiyorum ama pazar sabahi 78.80 çıktım 79.80 du buraya ilk yazdigim gun. Geçen hafta pazar gecesiydi sanirim. Haftasonu düzensizdi malum eşler evde ayar azda olsa kaciyor. Benim yuruyus yapmam lazım haftada iki gün ama cocuklari bırakacak kimse yok haftasonu eşime bırakıp cikayim desem küçük oğlumun uyku problemi var bende haliyle uykusuz kalıyorum mümkün değil. bilmiyorum bu sorunu nasıl cozucez
Canim ayni benim geçen yılki halim gibisin..ne kendime vakit ayirabiliyordum ne de spora.. ama ara ara youtube dan leslie yaptim. Onun cok faydasi oldu onu bi dene derim.

Canim ayni benim geçen yılki halim gibisin..ne kendime vakit ayirabiliyordum ne de spora.. ama ara ara youtube dan leslie yaptim. Onun cok faydasi oldu onu bi dene derim.

Firsat bulamiuorum yazmaya :) Sorma yarın diyetisyen kontrol gunu önemli olan su an ordaki kilo .bakalım yagdanm i verdimm kas tanmi. İkinci gebelikten onceki kilo verişimde evde oglumla dans ediyorduk zumba yapıyorduk çokta egleniyorduk ama şimdi aşağıda eltim var bebeği var onunda 4aylik gürültü yapmamk lazim. Senin meleklerin kaç yasında yaş aralıkları neydi. İki çocuk bakmak çok yorucu ama evlat işte bambaşka bir duygu nekadar yorarlarsa yorsunlar kokularını içime çektiğimde herşey başa sariyor

merhaba arkadaşlar :KK16:
bende size katılıp hedefime ulaşmak istiyorum ..
kilom 76
boy 1 58
24 yşındayım
bebek düşünüyoruz hamile kalmadan vermem lazım
bugün kadın doğuma gittik eşimle
dr kilomu sordu eşime hiç söylemiyordum kilomu dr sorunca söylemek zorunda kaldım birde iştahın nasıl falan diye soruyo gülerek :KK34:
ama çok kötü oldum yaa eşim o kadar olduğumu düşünmüyordu bu yüzden bugün zayıflamaya karar verdim
1 ay sonra kontrole gideceğiz biraz olsun vermiş olayımda konuşmasın yine :mad:
hem sağlığım açısındanda vermem lazım zaten ..
bana önerebileceğiniz bişey varmı leslie yapmayı düşünüyorum etkili olurmu sizce o_O

Firsat bulamiuorum yazmaya :) Sorma yarın diyetisyen kontrol gunu önemli olan su an ordaki kilo .bakalım yagdanm i verdimm kas tanmi. İkinci gebelikten onceki kilo verişimde evde oglumla dans ediyorduk zumba yapıyorduk çokta egleniyorduk ama şimdi aşağıda eltim var bebeği var onunda 4aylik gürültü yapmamk lazim. Senin meleklerin kaç yasında yaş aralıkları neydi. İki çocuk bakmak çok yorucu ama evlat işte bambaşka bir duygu nekadar yorarlarsa yorsunlar kokularını içime çektiğimde herşey başa sariyor
Suan oglum 5 kizim 3 yasinda. Bu sene ikiside krese gidiyo biraz daha rahatim ama bende calistigim icin spora hic vakit bulamiyorum...BU ARADA BU HAFTA 76.6 OLMUSUM..cok yavaş gidiyo yaaa:(

Back