Gecmis olsun canim. Benimde son günlerim valla acayip tatli krizleri oldu dayanamadim yedimins bu hafta daha cok dikkat edicemYufa hic tadim yok regl oldum agri sanci perisan ediyor be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim. Benimde son günlerim valla acayip tatli krizleri oldu dayanamadim yedimins bu hafta daha cok dikkat edicemYufa hic tadim yok regl oldum agri sanci perisan ediyor be
Canim 2 sorum varMeraba kızlar ben dün karbonhidrat diyeti ne başladım buraya da yazıyom diğer gurubada yazıyom iyi oluyo öyle
Tabiki anlatırım Can'ım ben iki aydır kalori diyeti yapıyorum iki ayda döört kilo verdim sadece neyse artık canıma tak etti başka araştırma lara başladım sonunda karbonhidrat diyetini okudum hoşuma gitti kolay ve mantıklı geldi bugün üçüncü günüm biraz zorlanıyorum ama sonunda iyi bi sonuç alacakmışım gibi bi his var içimde öylelikle başlamış bulundum karbonhidrat diyeti yapanların yerine girdiğin Zaman orda detaylı bi şekilde anlatmişlar okudukça insana daha bi gaz veriyoCanim 2 sorum var
1-karbonhidrat diyetini anlatirmisin?
2-diger grup dedigin hangisi?
Tebrik ederim yufa. Cok sevindimAynen canım yaaa benimde bütün sülale kilolu...teyze hala anne..
Evlendigimde 52 kiloydum suan 79 la başladım. 1 hafta oldu diyete başlayalı sabah 77.7 ciktim
Suan acayip canim tatli cekiyor. Allahtsn yanimda gun kuru ve ceviz var :)Gecmis olsun canim. Benimde son günlerim valla acayip tatli krizleri oldu dayanamadim yedimins bu hafta daha cok dikkat edicem
Selam kizlar, diyetisyene giden kizlara bir sorum olacak, ne kadat zamanda gidiyorsunuz, ve ne kadar odeme yapiyorsunuz....
Iyi de ben 3 gundur reglim. Tartilayim mi?YARIN CUMAAAAAkızlar mutlaka bildirim yapalim. Kendimizi bu şekilde iyi adapte ederiz
Regl dönemi beni pek etkilemedi sanki. Eğer yediklerine dikkat ettiysen tartıl sende.Iyi de ben 3 gundur reglim. Tartilayim mi?
Elfmam suan kilon kaçti canim.. yani kac kiloyla başladin?Ayy evt yaa tartilalim inşallah keyfimiz yerine gelsin
Cok dikkat etmedim abartmadim da. Neyse tartilayim bari :)Regl dönemi beni pek etkilemedi sanki. Eğer yediklerine dikkat ettiysen tartıl sende.
Canım spor salonuna gidiyosun herhalde. Sence hangi alet daha iyi kalori yaktırıyo. Kosu bandi almayi düşünüyodum fakat bi arkadaşım eliptik bisikleti önerdi..napayim bilemedimAz once spordan geldim pestilim cikti. 955 kalori gitti
Canim ben baslayali 1 ay oldu aylik 280 tlSelam kizlar, diyetisyene giden kizlara bir sorum olacak, ne kadat zamanda gidiyorsunuz, ve ne kadar odeme yapiyorsunuz....