Ben 86 kilodan indim 73 e. Insallah 65 i gorursem cok sevinecegimTeşekkür ederim golden darısı sizin başınıza inşallah benden daha çok verirsiniz Nasıl bi liderimiz varmı seçildimi
Aynen katiliyorum.Hic aday yokmuuuucok büyük sevap kazanır aday olan kişi
Hoşgeldin affeMerhaba kızlar beni de alır mısın aranıza77 kiloyum bugün diyetisyene gittim ve tekrar zayıflamak için kolları sıvadım tekrar diyorum çünkü daha önce 85 kilodan 64 kadar indim stres üzüntü derken (aslında bunlar kendime söylediğim bahanelerim) 77'ye kadar gelmişim ve bugün tekrardan start verdim bu kezde olacak ama geri almamak şartıyla
Hosgeldin affe. Basarilar dilerimMerhaba kızlar beni de alır mısın aranıza77 kiloyum bugün diyetisyene gittim ve tekrar zayıflamak için kolları sıvadım tekrar diyorum çünkü daha önce 85 kilodan 64 kadar indim stres üzüntü derken (aslında bunlar kendime söylediğim bahanelerim) 77'ye kadar gelmişim ve bugün tekrardan start verdim bu kezde olacak ama geri almamak şartıyla
Domili normaldir ben de bir ay boyunca 2 haftada bir 2 kilo verdim. Haftaya bak bir de ne olacakKızlaaarrrrr nerdesiniz ya hiç kimse bişey yazmıyo haydi gaza gelme vakti incecik ve fit olmamız lazım bugun tartıldım hiç kilo verememişim neden nedennerde yanlış yapıyorum ben yaaa offf offf
Olsun sen yine tartilBen sali başladim daha 1 hafta olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?