70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de krallar gibi bir hahvalti yaptim :)
1 dilim domates, 3 zeytin, cok ince dilim b. Peynir, cok az dil peyniri ve cecil peynir, bir adet sahanda yumurta , 1 dilim incecik omlet, ve cok az patates (firinda kasarli)
Oglen: isyerinde yemek berbatti 1 lavas arasi et doner
Aksamda
1 kepce corba
3 kasik kuru
2 kasik kadar da bulgur pilavi

Merhaba kızlar beni de alır mısın aranıza 77 kiloyum bugün diyetisyene gittim ve tekrar zayıflamak için kolları sıvadım tekrar diyorum çünkü daha önce 85 kilodan 64 kadar indim stres üzüntü derken (aslında bunlar kendime söylediğim bahanelerim) 77'ye kadar gelmişim ve bugün tekrardan start verdim bu kezde olacak ama geri almamak şartıyla

Hoşgeldin affecanim 85 den 65 nekadar sürede ve nasil verdin

Hosgeldin affe. Basarilar dilerim

Kızlaaarrrrr nerdesiniz ya hiç kimse bişey yazmıyo haydi gaza gelme vakti incecik ve fit olmamız lazım bugun tartıldım hiç kilo verememişim neden neden nerde yanlış yapıyorum ben yaaa offf offf
Domili normaldir ben de bir ay boyunca 2 haftada bir 2 kilo verdim. Haftaya bak bir de ne olacak

Ben bugun sabahin korunde ise gitmeden tartilayim dedim ama tartida anormal rakamlar gordum. Tartida 11:1111 gibi rakam cikti bu nedir ya Allah askina. Hevesimde kacti. Ise gec kalmamak icin kurcayalamadim. Tefalin eloktronik tartisi. Ilk defa boyle birseyle karsilastim. Aksam bakacagim. Duzelirse yarin sabah tartilip bildirecegim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…