• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim ikimizden baska kimse yok bu sayfada, en iyisi birbirimizi gaza getirelim, istersen once tanismayla baslayalim, benin adim nesli... gidebildin mi kardio ya...
Memnun oldum Nesli :) benim de Dilek.
Gittim tabi ki 945 kalori yaktim. Pestilim cikti ama :) eve gelince sadece corba icecektim axicikta patates musakka yedim :)

Meraba kızlar bende geldim dört kilo verdim bir ayda ama şu son haftalarda motivasyonum yerlerde öneri ve desteğinize ihtiyacım var benide aranıza alın lütfen
Hosgeldin domili :) valla cok ozel seyler ta da sıkı bir diyet yapmiyorum . Sende yediklerini ve aktivitelerini buraya yazabilirsin. Cuma gunleri de kilo bildirimi ama sonuc arti ya da eksi olsun .

Boyum 1.60
Kilo 79
Gecen yıl her aksam gün boyu yediklerimizi yaziyoduk. Birde cuma tartı günü vardi. Bunlar olacakmio_O
Merhaba Yufa,
Tabi ki herkes ne yiyip ne ictigini aktivitesini yazdiginda inan daha motive oluyor ve yemesine daha dikkat ediyor. Cuma gunleri de kilo bildirimibe bekleriz :)

Hayırlı gunler hayırlı sabahlar kızlarr ben bugün yediklerimi yazmadan önce kendimi tanıtayım 33 yasında iki çocuk annesi evli ve ev hanımıyım☺️ Boyum 168 kilom 74 iki ay önce 79 kilo ile başladım diyete beş kilo çok şükür gitti ama durdu bir aydır tık yok motivasyon desem yerlerde buraya geldim beraber birbirimize destek olur yardımlaşırız diye daha kahvaltı yapmadım yaptıktan sonra yazarım inşallah

günaydın kızlar merhabaaaa :) ben de varım.ben de iki ay önceye kadar 83 kiloydum.şu anda 77 yim.boyum 1.67.29 yaşındayım.evliyim ve henüz bebeğim yok (inşallah en kısa sürede olur amin ).kilo vermeyi en çokta bebek için istiyorum.en büyük amacım kilo verip bir an önce hamile kalabilmek.inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız.

günaydın kızlar merhabaaaa :) ben de varım.ben de iki ay önceye kadar 83 kiloydum.şu anda 77 yim.boyum 1.67.29 yaşındayım.evliyim ve henüz bebeğim yok (inşallah en kısa sürede olur amin ).kilo vermeyi en çokta bebek için istiyorum.en büyük amacım kilo verip bir an önce hamile kalabilmek.inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız.
Meraba hosgeldin canim bende yeniyim inşallah hep beraber fit sağlıklı ve hoş bi görünüme sahip oluruz. Sende hayırlısı ile zayıflar ve bebeğini sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin( amin ) kolay gelsin hepimize

Hayırlı gunler hayırlı sabahlar kızlarr ben bugün yediklerimi yazmadan önce kendimi tanıtayım 33 yasında iki çocuk annesi evli ve ev hanımıyım☺️ Boyum 168 kilom 74 iki ay önce 79 kilo ile başladım diyete beş kilo çok şükür gitti ama durdu bir aydır tık yok motivasyon desem yerlerde buraya geldim beraber birbirimize destek olur yardımlaşırız diye daha kahvaltı yapmadım yaptıktan sonra yazarım inşallah
Hosgeldin. Kilo belli bir muddet sonra duruyor ana o surecte birakmamak lazim. Sen yine dikkat ederek ve mumkunse spor yaparak zinciri kirabilirsin.

Sen de hosgeldin depresif polyanna :) Biz burdayiz sende gunluk yediklerini aktivitelerini bizimle paylas. Birbirimize destek olalim

Sen de hosgeldin depresif polyanna :) Biz burdayiz sende gunluk yediklerini aktivitelerini bizimle paylas. Birbirimize destek olalim
hoşbulduk canım.haklısın bu işler desteksiz olmuyor.el ele verirsek üstesinden geliriz inşallah :) ben bugün sabah yarım simit bir dilim peynir ve şekersiz çay içtim.öğlen menümde de haşlama tavuk ve yoğurt var.akşam henüz belli değil.büyük ihtimalle çorba ve salata olacak ;) sabahtan beri 1 litre su içtim.günde 2,5 litreyi bitiriyorum her gün.

Meraba hosgeldin canim bende yeniyim inşallah hep beraber fit sağlıklı ve hoş bi görünüme sahip oluruz. Sende hayırlısı ile zayıflar ve bebeğini sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin( amin ) kolay gelsin hepimize
aminnnn inşallah canım :)

hoşbulduk canım.haklısın bu işler desteksiz olmuyor.el ele verirsek üstesinden geliriz inşallah :) ben bugün sabah yarım simit bir dilim peynir ve şekersiz çay içtim.öğlen menümde de haşlama tavuk ve yoğurt var.akşam henüz belli değil.büyük ihtimalle çorba ve salata olacak :KK66: sabahtan beri 1 litre su içtim.günde 2,5 litreyi bitiriyorum her gün.
Tebrik ederim 2.5 lt su cok iyi. Ben cok zorlaniyorum su su icme konusunda. Kendimi be kadar zorlasamda 1.5 lt den fazla icemiyorum

Kızlar bişey sormak istiyorum. Ben çalışıyorum ve 2 küçük çocugum var. Eve geldiğimde ev işleri yapmaktan spora hic vakit bulamiyorum ki zaten istesemde yapamam belim cok ağriyo. Ev için bi spor aleti alsam diyorum ne önerirsiniz.:KK49:
Bence vucut sekline gore bir spor aleti almayi dusunmelisin. Yani basenler genisse farkli, gobek cevresi genisse farkli olmali. Benim basen problemim oldugundan gecmiste legmagic dite bir aler almistim. Hergun 15 dk calistiginda bacaklarin acayip calisiyor ve kan ter icinde kaliyordum. Bir donem duzenli kullandim sonra o duzeni maalesef koruyamadim spor salonuna gitmedigim gunlerde kullanayim diyorum isten gucten firsat olmuyor. Bende calisiyorum bu arada haftada 6 gun :(

Kızlar bişey sormak istiyorum. Ben çalışıyorum ve 2 küçük çocugum var. Eve geldiğimde ev işleri yapmaktan spora hic vakit bulamiyorum ki zaten istesemde yapamam belim cok ağriyo. Ev için bi spor aleti alsam diyorum ne önerirsiniz.:KK49:
Meraba Can'ım çok zor küçük çocukla iş güç bende Zaman'ında zor oluyo küçük çocukla spor yapmak diye eve yürüme bandı almıştım kardıyo yapmak için ve yanısıra pilates de yapıyordum iyi oluyodu çoçuklar büyüdü benim artık yürüyüş için açık havayı tercih ediyorum ama pilatesi evde yapmak zorunda kalıyorum haliyle :KK54:

Bence vucut sekline gore bir spor aleti almayi dusunmelisin. Yani basenler genisse farkli, gobek cevresi genisse farkli olmali. Benim basen problemim oldugundan gecmiste legmagic dite bir aler almistim. Hergun 15 dk calistiginda bacaklarin acayip calisiyor ve kan ter icinde kaliyordum. Bir donem duzenli kullandim sonra o duzeni maalesef koruyamadim spor salonuna gitmedigim gunlerde kullanayim diyorum isten gucten firsat olmuyor. Bende calisiyorum bu arada haftada 6 gun :KK43:
Benim en belirgin göbek bölgem ama tüm vücudumda da kilo var canim yaaneyi önerirsin bana. Spor salonuna da gitmem imkansiz

Back