Peki faydasını gördünmü canim koşu bandinin??? Birde eliptik bisiklet öneriyolarMeraba Can'ım çok zor küçük çocukla iş güç bende Zaman'ında zor oluyo küçük çocukla spor yapmak diye eve yürüme bandı almıştım kardıyo yapmak için ve yanısıra pilates de yapıyordum iyi oluyodu çoçuklar büyüdü benim artık yürüyüş için açık havayı tercih ediyorum ama pilatesi evde yapmak zorunda kalıyorum haliyle
Evet çok faydasını gördüm koşu bandının bu arada asıl ismininde koşu bandı olduğunu öğrenmiş oldumPeki faydasını gördünmü canim koşu bandinin??? Birde eliptik bisiklet öneriyolar
yanında gözünün önünde sürekli şişe bulundur.gördükçe canın sıkıldıkça içesin geliyor.benim hep yanımda şişem.o yüzden içmek daha kolay oluyor.Tebrik ederim 2.5 lt su cok iyi. Ben cok zorlaniyorum su su icme konusunda. Kendimi be kadar zorlasamda 1.5 lt den fazla icemiyorum
Surekli su dolu bardak masamda duruyor. Cok zorluyorum kendimi. Gunlerce su icmesem inan aklima gelmez. Ama tabi zorluyorum kendimiyanında gözünün önünde sürekli şişe bulundur.gördükçe canın sıkıldıkça içesin geliyor.benim hep yanımda şişem.o yüzden içmek daha kolay oluyor.
Bilgim yok yufa. Ben de yeni sayilirimKızlar bu grupda yönetici varmı
Bir grup liderimiz olursa super olur. Bu liste isini duzenli takip edebilecek bir kisi yi secelim. Aday olnak isteyenler varsa belirtsinler. Daha motive edici olurGeçen yıl bi arkadaş şöyle yapmıştı; grup ta aktif olanlarin isimlerini, başlama tarihi, başlangıç kilosu, hedefi ve bu haftaki kilosunu cizelge halinde her CUMA gösteriyodu....
Sen de hosgeldin nagihan_1987 :) sabah kah altini bence sıkı yapBende bugün başaldım bol yeşillik ve sabah 8'deb bu yana 2 lt su
Gercekten iyi olur. Hadi biri gonullu olsun yaEvet bir lider olacak her hafta cizelge yapacak kim ne kadar verdi yazacak, gectigimiz yillarda bende yapardim ama su anda musait degilim, her hafta bizler bu sekilde bilgi verirdik... yufanin dedigi gibi....
Tebrik ederim :)Meraba kızlar bende bugün kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği bir yumurta biraz reçel iki dilim kaşar peynir yedim bol şekersiz çay.öğlen bir muz az bi şey müslili yağsız yoğurt . Akşam yediğimi yazarım inşallah bu arada bugün 300 gr vermişim
Teşekkür ederim golden darısı sizin başınıza inşallah benden daha çok verirsiniz Nasıl bi liderimiz varmı seçildimiTebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?