70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peki faydasını gördünmü canim koşu bandinin??? Birde eliptik bisiklet öneriyolar

Peki faydasını gördünmü canim koşu bandinin??? Birde eliptik bisiklet öneriyolar
Evet çok faydasını gördüm koşu bandının bu arada asıl ismininde koşu bandı olduğunu öğrenmiş oldum kaç kalori harcadım ne kadar yürüdüm hepsini biliyodum ona göre kalorime dikkat ediyodum çoçuklar uyurken rahatlıkla yürüyüşümü yapıyodum ben tavsiye ederim ama yinede senin kendine uygun bi yöntem bulman daha iyi bu arada doğma büyüme İsveç te olduğum için türkçem pek iyi değil

Bugun yediklerim
SABAH :
yarim tambugday ekmegi
Biraz peynir
3 zeytin
2-3 catal patates kavurmasi
Salatalik domates
ÖĞLE:
1 kase corba
2 kasik makarna
Yarin porsiyon firin tavuk
2 dilim kepek ekmegi
ARAÖĞÜN:
1 elma
AKŞAM:
1 Porsiyon ıspanak yemegı
1 kase yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
Günboyu 2 lt su

Tebrik ederim 2.5 lt su cok iyi. Ben cok zorlaniyorum su su icme konusunda. Kendimi be kadar zorlasamda 1.5 lt den fazla icemiyorum
yanında gözünün önünde sürekli şişe bulundur.gördükçe canın sıkıldıkça içesin geliyor.benim hep yanımda şişem.o yüzden içmek daha kolay oluyor.

yanında gözünün önünde sürekli şişe bulundur.gördükçe canın sıkıldıkça içesin geliyor.benim hep yanımda şişem.o yüzden içmek daha kolay oluyor.
Surekli su dolu bardak masamda duruyor. Cok zorluyorum kendimi. Gunlerce su icmesem inan aklima gelmez. Ama tabi zorluyorum kendimi

Dun menumu yazamadim
Sabah : ise gec kaldigim icin maalesef 2 tane kasarli pogaca
Oglen: 1 kepce ezogelin, biraz karnibahar yemegi, 3 kasik kadar makarna
Aksam : 2 kasik mercimekli bulgur pilavi ustune 1 kasik kuru fasulye

Ara ogun yok. 1.5 lt su icildi. Ve 65 dk kardio 945 kalori yakildi.

Gun icinde 2 kahvem ve caylarim var. Tsmami sekersiz iciliyor.

Geçen yıl bi arkadaş şöyle yapmıştı; grup ta aktif olanlarin isimlerini, başlama tarihi, başlangıç kilosu, hedefi ve bu haftaki kilosunu cizelge halinde her CUMA gösteriyodu....
Bir grup liderimiz olursa super olur. Bu liste isini duzenli takip edebilecek bir kisi yi secelim. Aday olnak isteyenler varsa belirtsinler. Daha motive edici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…