70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canim :)
Kalori ağırlıklı bi gün olmuş :)) emzirince insanın gözü dönüyor. tatlı krizleri varya işte onlar beni mahvetti.
Bugün biraz daha normale dondum sukur

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
5-6 dilim peynir
3-4 zeytin
2 kaşık sos
Az bisey de ekmek yarım dilim bile yok belki

Kahvaltı çocuk yüzünden uzayında öğle yemeği yalan oldu aama ikindi vakti 1 dilim kek yedim

Akşam 1 kase yoğurt
1 tabaktan biraz fazla güveç

O kadar.aksam 8 den sonra bisey yememeye karar verdim.en azından bugün başarılı oldu :)

Günaydın menün güzel olmuş ama keşke öğlen yemeği yeseydin. İşte bebek olunca yemek saati falan kalmıyo. Bebeğin 2 aylıktı değil mi? Bizimkinin 3. Ayı bitti geçen aya göre gaz sorunumuz çok rahatladı ama hala devam ediyo. Biraz düzene giriyo hayat. Seninde az kaldı dişini sık gerçi ilk bebeğin değilmiş bilirsin sen zaten :)
Ben duramadım tartıldım bu arada harika bir rakam gördüm....73,5
Çok mutlu oldum ama neden hızlı gitti anlamadım her şey
De yiyorum çünkü mesela dün gece 9 da bebişi uyutunca kazandibi yedim
Galiba emzirmek gerçekten çok kalori harcatıyo
Bugün hayatımda ilk kez prkmez yedim ianırmısın hiç sevmem ama bebeğe yarasın diye yedim. Hergün yicem bundan sonra tadını sevmediğim için yarım kase yoğurta 2 çorba kaşığı pekmez koyup yedim. Kahvaltıda menemen ve dünden kalan yarım simiti yedim. 2 dilimde kaşar peyniri. Sütüm etkilenmedi çok şükür çünkü aslında baya yiyorum :) sadece eskiden aralarda çikolata pasta börek nutella falan yiyodum onlatı kestim. Zaten katı diyet bize göre değil. Bakalım bu şekilde verebildiğim kadar vereyim diyorum 6 aydan sonra daha sıkı bir şeyler yaparım artık.

Merhaba bende bir suredir takip ediyorum ama sayfa pek aktif degil sanirim... Gecen sene 27 kasimda 105 kusur bir rakamla doguma gittim 2 aylikken bebegim 96 kiloyla spor salonuna baslayip 79.5 a kadar indim... Yazin sporu biraktim yazlik y3rde yasadigumdan denize falan girerim diye...Agustosun 8 inde 75 e kadar inmistim uzerine yeniden kilo aldim... Simdi 77 kusurlerdeyim yarindan itibaren sabah tartilip bende sizlerleyim boyum 173 en azindan oglumun dogum gunune kadar 70 i gorsem super olur. Ne vardi hamilelikte 30 kilo aldim sanki Ayran detoksunu arada bir yapiyorum artik bebis 10 aylik emzirsemde ek gida aldigindan rahatim ayrica geceleri pul biber yogurt limon uclusune basladim yakinda tekrar spora yazilacagim umarim hedefimize ulasiriz hep beraber ☺

Hoşgeldin canım ben de 3 aylık bir bebiş annesiyim. Ben ve gargamell günlük yazıyoruz buraya onunda 2 aylık bebeği. Bize katılabilirsin. Hergün yediklerimizi pzylaşmaya çalışıyoruz. Cumalarıda tartılıyoruz kilo bildiriyoruz. Gerçi ben dayanamayı her gün tartılıyorum neredeyse :))

Hosbulduk Bende de tartilmak takinti haline geldi sabah aksam demeden tarti uzerindeyim bu sabah kizimin beslenmesine yaptigim krepten tirtikladigimdan ekstra birsey yemedim labneli krep cok diyete uygun degil ama olsun artik oglene kofte salata aksama corba salatayla gunu bitirir gece meyve aralarda acikirsam leblebi falan gunum genelde boyle geciyor zaten...

Gunaydin
Yemek saatinden geçtim yemek yediğime sukrediyorum artık. İlki gibi olursa 6 ay omrumu yer bu cocuk. İnsallah benzemez ablasi na.

Senin metabolizmana bakarsak benim metabolizma m çalışmıyor diyebiliriz masallah ne güzel veriyosun kilolarıni. Ben yarin tartilacsgim kilodan geçtim gram versem de sevineceğim:))

Ben tatlı yediğim zaman kilo alıyorum direk vermek şöyle dursun. O yüzden hayatimdan çıkarırsam işte o zaman başarılı olacağım.

B
Bu arada başlangıç kaçtı senin?
Yediklerimi de yazayım da unutmadan

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık sos 4-5 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık

Ara 1 meyve (armut)

Şimdilik bu kadar

Hoşgeldin canım burası pek ıssız :) yazan eden olmuyo.
Senle boyumuz ve kilomuz hemen hemen aynı. Başladın mı diyete?
Yok yani ne yemek yemiyrm bu ara bir ogun atistiriyorum arada ama tatli krizi bastiriyor .Acaba endokrine mi gitsem bi metabolizmamda mi sorun var tatli tuzlu fenayim.

Yok yani ne yemek yemiyrm bu ara bir ogun atistiriyorum arada ama tatli krizi bastiriyor .Acaba endokrine mi gitsem bi metabolizmamda mi sorun var tatli tuzlu fenayim.
Tatlı krizlerinin sebebi bir önce ki öğün yenilen şekerli veya hamu işi şeyler. Çok ekmek yemek vs. Bir kesmeyi denesene?

B

Bu arada başlangıç kaçtı senin?
Yediklerimi de yazayım da unutmadan

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık sos 4-5 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık

Ara 1 meyve (armut)

Şimdilik bu kadar
75 le başladım ama ilk günler ödem gidiyodur ondan hızlıdır diyorum.

Bence yarın tartıldığında sen de vermiş olacaksın yediklerin benden az çünkü kesin vermişsindir. Yarın güzel haberlerle bekliyorum seni :)

Sen yinede yarın sabah bir kilo bildirimi yap burada. Aslınada tırtıkladıklarımızdan doyduğumuzu hissetmiyoruz daha zor diyet yapılıyo öyle. Kendine krep pişerken bir yumurta haşlasaydın daha iyi olurdu. Ben sabah kalkar kalkmaz hemen yumurtayı suya koyuyorum.

Tatlı krizlerinin sebebi bir önce ki öğün yenilen şekerli veya hamu işi şeyler. Çok ekmek yemek vs. Bir kesmeyi denesene?
Beyaz ekmeegin tadini bile unuttum kahvaltida 1 dilim tam bugday ekmegi yiyorum peynir yumurta zeytin cay icerken tatli cekiyor canm az sekerli recel atiyrm agzima masadan kalkiyrm 1 saat olmadan tatli tuzlu sapitiyrm

Aynen birde biz pastane isletiyoruz onceden yaptigim kacamaklar daha fenaydi buna sukur yok o taze cikmis ye bu taze cikmis ye falan asmistim kendimi Simdi gider gitmez cayimi alip kuzu kuzu leblebilerle gecistiriyorum. Kazandibini esim cok guzel yapar resmen iskence vitrine bak bak geri don

Merhaba hosgeldiniz cocuk ne kadarlik dogum kilolari yapistiginda zor gidiyor ya ilk kizimda 25 kilo aldim ancak 2 yasindayken istedigim formda olmustum

Bence yarın tartıldığında sen de vermiş olacaksın yediklerin benden az çünkü kesin vermişsindir. Yarın güzel haberlerle bekliyorum seni :)
Ay insallah ama artık çok yavas kilo veriyorum ben. 30 dan sonra metobolizmam iflas etti sanki :) o kadar zorlaniyorum ki. Bakalım sonuç ne olacak.
Gelelim günün yarısından sonra Yediklerimi

Arada dayanamadım bir de havuç yedim. Ogle yemeği yine yalan oldu
Akşam da 1 kase yoğurt
Koca bi tabak salata
Ve 1 tabak kabak yemeği

Ara 1 armut

8 den sonra yine yemedim günlük de en az3 lt su iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…