Ben de 3 ay önce sezeryan oldum. Spora yazılcam bu ara arayış içindeyim. Acaba plates mi yapsam diyorum?Cevabin icin tesekkurler :)Sezeryan çok yeni henüz. Evde spor aletleri var. Başlamayı düşünüyorum bi sıkıntı olmazsa da devam ettireceğim insallah. Ne kadar surede verdin bu kiloyu peki?
Canım bende sezeryanla doğum yaptım bebeğim 3 aylık. Benim de bebeğimin gaz sorunu vardı yeni geçiyor. Çok zor biliyorum bırak diyet yapmayı saçını tarayacak hali olmıuor insanın. İnşallh 3. Ayda rahatlarsınız siz de. Beraber diyet yapalım istersen. Ben bugün başlamaya karar verdim. Ben de 75 kiloyum. Aynen benim de kilo takıntım vardır yıllardır hep dikkat ettim. Benim hedefim de 65 kg ama süt etkilenmesin diye yavaş yavaş vermek istiyorum.Merhaba kızlar. 64 kiloolarak bir dönem aranizdaydim.60 a kadar dusmustum Sonra sorunlu bir hamilelik ve gazli bir bebek vs derken aranızdan ayrıldım. Bebeğin problemleri hala devam ediyor. doğum sonrası kilolari veremedim süt sıkıntısından dolayı. Simdi ben haric her şey yavaş yavaş düzene giriyor. Oyle kilosuyla barışık olanlardan falan da değilim. Bana da bi destek olun. Simdi 74.6 kiloyum. Hedefim 60 olmak. Bebeğim henüz 2 aylık. O yüzden sıkı bi diyet programı uygulayamam. Bir de sezeryan doğum. Kilo takintisi olan bi insanken aynaya bakmak istemiyorum şimdi..
Regl olunca kilo vermek kolaylaşıyor mu? Biraz iniyor diyılar.Merhaba canım.bende senin gibiydim şimdi kızım 8 aylık 2 ay öncesine kadar reglide olmamıştım kendimi görmek bile istemiyodum.2 aydır reglide oluyorum yediklerime çok dikkat ediyorum bol su ve ayran içiyorum süt için bi sıkıntı olmadı sütte.bide 1 aydır eliptik bisiklet aldım hergün 30 dk. son 10 gündürde 40 dk yapıyorum.85-86 geliyodum şimdi 76-77 oldum.
Diyet arkadaşı süper olur valla. Evet bugün yine tavan yaptı gazi saç baş dağınık diz vermiş pijamalar evin halini hiç söylemiyorum bile. Eşim iş nedeniyle şehir dışında. Bi de yeni ev taşıdım. Ne kadar rezillik varsa hepsini yaşıyorum su an. O zaman gün boyu yediklerimizi yazalım hem destek hem fikir hem de gaz olsun ne dersin :)Canım bende sezeryanla doğum yaptım bebeğim 3 aylık. Benim de bebeğimin gaz sorunu vardı yeni geçiyor. Çok zor biliyorum bırak diyet yapmayı saçını tarayacak hali olmıuor insanın. İnşallh 3. Ayda rahatlarsınız siz de. Beraber diyet yapalım istersen. Ben bugün başlamaya karar verdim. Ben de 75 kiloyum. Aynen benim de kilo takıntım vardır yıllardır hep dikkat ettim. Benim hedefim de 65 kg ama süt etkilenmesin diye yavaş yavaş vermek istiyorum.
İlk doğumdan sonra yaklaşık 8-9 aylikken platesi deneyim dedim hiç agrimayn dikiş yerlerin ağrıdı. Bir daha da elime almadim o topu. Yürüyüş yapmayı planliyorumplanliyorum sonrasinda mekik aletiyle mekik çekmeyi azar azar ama. Göbek yürüyüşle gitmeyecek kadar feci çünkü.Ben de 3 ay önce sezeryan oldum. Spora yazılcam bu ara arayış içindeyim. Acaba plates mi yapsam diyorum?
Tamamdır yarın bugünü yazcam şimdi bebiş çok ağlıyo uyutmam gerek. Valla çok sevindim senle karşılaştığımaDiyet arkadaşı süper olur valla. Evet bugün yine tavan yaptı gazi saç baş dağınık diz vermiş pijamalar evin halini hiç söylemiyorum bile. Eşim iş nedeniyle şehir dışında. Bi de yeni ev taşıdım. Ne kadar rezillik varsa hepsini yaşıyorum su an. O zaman gün boyu yediklerimizi yazalım hem destek hem fikir hem de gaz olsun ne dersin :)
Tamamdır yarın bugünü yazcam şimdi bebiş çok ağlıyo uyutmam gerek. Valla çok sevindim senle karşılaştığıma
İlk doğumdan sonra yaklaşık 8-9 aylikken platesi deneyim dedim hiç agrimayn dikiş yerlerin ağrıdı. Bir daha da elime almadim o topu. Yürüyüş yapmayı planliyorumplanliyorum sonrasinda mekik aletiyle mekik çekmeyi azar azar ama. Göbek yürüyüşle gitmeyecek kadar feci çünkü.
Canım geldimmmm :) ben de yazıyorum bu arada gğzel haber dünden 400 gr eksiğimBen de beşik salliyorum su anyazayım yediklerimi
Sabah
normal kahvaltı kızartma tatlı ekmek yok.
Birkaç dilim peynir, zeytin
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltılık sos iki yemek kasigi
Bir avuctan biraz fazla kuru yemis
1 kase yogurt
Ogle
1 tabak ciğer kavurması
1 kase yoğurt
Arada kuruyemiş ( bugün biraz fazla kaçtı bu) ,2 avuç galiba
Akşam
1 kase çorba
Yarım tabak patates yemegi
Şimdilik boyle
Tesekkur ettim. Ben bildiğimi okuyayim o zaman. :)Sormuşsun ya emzirenleee olur mu diye Ya ablacım hamile ya da emzirenler sakat iş bişi diyemem şimdi çocukta gaz olur bişey olur benim bu diyet listesini aldığım kişinin bebeği yoktu :/ doktora bi danışmak lazım nasıl olur size
Canım geldimmmm :) ben de yazıyorum bu arada gğzel haber dünden 400 gr eksiğim
Sabah: haşlanmış yumurta 2 dilim kaşar 3 dilim ekmek 1 bardak süt tek şekerli çay
Ara: tek şekerli türk kahvesi
Öğle: peynirli omlet 2 dilim ekmek meyve suyu( hazır meyve suyu malesef)
Ara: danone puding 100 gr 111 kalori), elma
Akşam: yarım kase pilav bir porsiyon tavuk döner, bir bardak meyve suyu
Yatmadan: eker sütlü tatli 200 kalori bu da
Ben şu tatlı muhallebi işini kesince sütüm gidiyo
Geçen hafta 3 gün karatay yaptım sütüm gitti acayip panik oldum. O yüzden bunları yicem diyet süresince sadece sütlü tatlı yicem ama. Bir de her gün emziren anneler için vitamin aiıyorum canım kullanmıyorsan tavsiye ederim.
Yok kadın doğumcu verdi emziren anneler için vitamin.Haftada bir gün tartilmaya karar verdim ben yoksa aradaki dalgalanmalardan fena halde moralim bozuluyor.
Dün akşam koca bi tabak meyve yedim bir de. Yemeyeydim iyi olacaktı ama işte. Tutamıyorum o pis bogazimi.
Bugünkü menüyü de gün bitiminde yazarım.
Vitamin derken reklamlarda cikan lardan mi bahsediyorsun. Bir ay kullandım ondan. Sarilik vardi bebekte gecince de (Ben biraz doğal hayat taraftariyim) bıraktım geri.
yazmayi unutmusum 400 gr hiç de fena degil bir gün için valla bravo. vitamin kilo aldırmıyor mu peki sanaYok kadın doğumcu verdi emziren anneler için vitamin.
Tartılma konusunda haklısın ben dayanamıyorum.
Yok valla hamileykende kullandım bunu hatta ayrıca demir hapı da aldım hiç öyle bir etkisi olmadı. Zaten kilo aldıran şey kalori, vitamin haplarının kalorisi yok. O bir şehir efsanesi. Sadece b vitamini biraz iştah açıyormuş ama hiç öyle bir sorunum olmadı.yazmayi unutmusum 400 gr hiç de fena degil bir gün için valla bravo. vitamin kilo aldırmıyor mu peki sana
Merhaba canım cuma günleri yapıyoruz bildirimleri.ben bugünlerde biraz yoğunum çok yazamıyorum ama bikaçgüne düzelir inş.Burada kilo bildirimi hangi gün? Bi de niye kimse yazmıyo yaa herkes zayıfladı ya da diyeti bıraktı
Merhaba canım cuma günleri yapıyoruz bildirimleri.ben bugünlerde biraz yoğunum çok yazamıyorum amaBurada kilo bildirimi hangi gün? Bi de niye kimse yazmıyo yaa herkes zayıfladı ya da diyeti bıraktı
Kaçamaksız diyetmi olur hiç.arada olur sıkma canınıKilo bildirimleri cuma günüYa ben de bugün çoooook güzel diyet yaptım sebzeli mebzeli akşam sarma içi yedim nerdeyse 1 kaseden fazla... Kavrulmuş pirinç.. Çok pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor kilo 74 e dayandıı
Grupta sadece 2 kişiyiz anlaşılan. Çocuk yüzünden bi yemek düzenin yok maalesef. Dün yine çok gazı vardı. Ben de sinirden ne bulduysam yedim sonra da yine sınır oldum kendime. Kendimden nefret ediyorumediyorumBurada kilo bildirimi hangi gün? Bi de niye kimse yazmıyo yaa herkes zayıfladı ya da diyeti bıraktı
Olsun yarın dikkat edersin sıkma canını bizim için biraz bile dikkat etmek karGrupta sadece 2 kişiyiz anlaşılan. Çocuk yüzünden bi yemek düzenin yok maalesef. Dün yine çok gazı vardı. Ben de sinirden ne bulduysam yedim sonra da yine sınır oldum kendime. Kendimden nefret ediyorumediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?