70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cevabin icin tesekkurler :)Sezeryan çok yeni henüz. Evde spor aletleri var. Başlamayı düşünüyorum bi sıkıntı olmazsa da devam ettireceğim insallah. Ne kadar surede verdin bu kiloyu peki?
Ben de 3 ay önce sezeryan oldum. Spora yazılcam bu ara arayış içindeyim. Acaba plates mi yapsam diyorum?

Canım bende sezeryanla doğum yaptım bebeğim 3 aylık. Benim de bebeğimin gaz sorunu vardı yeni geçiyor. Çok zor biliyorum bırak diyet yapmayı saçını tarayacak hali olmıuor insanın. İnşallh 3. Ayda rahatlarsınız siz de. Beraber diyet yapalım istersen. Ben bugün başlamaya karar verdim. Ben de 75 kiloyum. Aynen benim de kilo takıntım vardır yıllardır hep dikkat ettim. Benim hedefim de 65 kg ama süt etkilenmesin diye yavaş yavaş vermek istiyorum.

Regl olunca kilo vermek kolaylaşıyor mu? Biraz iniyor diyılar.

Diyet arkadaşı süper olur valla. Evet bugün yine tavan yaptı gazi saç baş dağınık diz vermiş pijamalar evin halini hiç söylemiyorum bile. Eşim iş nedeniyle şehir dışında. Bi de yeni ev taşıdım. Ne kadar rezillik varsa hepsini yaşıyorum su an. O zaman gün boyu yediklerimizi yazalım hem destek hem fikir hem de gaz olsun ne dersin :)

Ben de 3 ay önce sezeryan oldum. Spora yazılcam bu ara arayış içindeyim. Acaba plates mi yapsam diyorum?
İlk doğumdan sonra yaklaşık 8-9 aylikken platesi deneyim dedim hiç agrimayn dikiş yerlerin ağrıdı. Bir daha da elime almadim o topu. Yürüyüş yapmayı planliyorumplanliyorum sonrasinda mekik aletiyle mekik çekmeyi azar azar ama. Göbek yürüyüşle gitmeyecek kadar feci çünkü.

Tamamdır yarın bugünü yazcam şimdi bebiş çok ağlıyo uyutmam gerek. Valla çok sevindim senle karşılaştığıma

Tamamdır yarın bugünü yazcam şimdi bebiş çok ağlıyo uyutmam gerek. Valla çok sevindim senle karşılaştığıma

Ben de beşik salliyorum su an yazayım yediklerimi

Sabah
normal kahvaltı kızartma tatlı ekmek yok.
Birkaç dilim peynir, zeytin
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltılık sos iki yemek kasigi
Bir avuctan biraz fazla kuru yemis
1 kase yogurt

Ogle
1 tabak ciğer kavurması
1 kase yoğurt

Arada kuruyemiş ( bugün biraz fazla kaçtı bu) ,2 avuç galiba

Akşam
1 kase çorba
Yarım tabak patates yemegi

Şimdilik boyle

Sormuşsun ya emzirenleee olur mu diye Ya ablacım hamile ya da emzirenler sakat iş bişi diyemem şimdi çocukta gaz olur bişey olur benim bu diyet listesini aldığım kişinin bebeği yoktu :/ doktora bi danışmak lazım nasıl olur size

Canım geldimmmm :) ben de yazıyorum bu arada gğzel haber dünden 400 gr eksiğim
Sabah: haşlanmış yumurta 2 dilim kaşar 3 dilim ekmek 1 bardak süt tek şekerli çay
Ara: tek şekerli türk kahvesi
Öğle: peynirli omlet 2 dilim ekmek meyve suyu( hazır meyve suyu malesef)
Ara: danone puding 100 gr 111 kalori), elma
Akşam: yarım kase pilav bir porsiyon tavuk döner, bir bardak meyve suyu
Yatmadan: eker sütlü tatli 200 kalori bu da

Ben şu tatlı muhallebi işini kesince sütüm gidiyo
Geçen hafta 3 gün karatay yaptım sütüm gitti acayip panik oldum. O yüzden bunları yicem diyet süresince sadece sütlü tatlı yicem ama. Bir de her gün emziren anneler için vitamin aiıyorum canım kullanmıyorsan tavsiye ederim.

Tesekkur ettim. Ben bildiğimi okuyayim o zaman. :)

Haftada bir gün tartilmaya karar verdim ben yoksa aradaki dalgalanmalardan fena halde moralim bozuluyor.

Dün akşam koca bi tabak meyve yedim bir de. Yemeyeydim iyi olacaktı ama işte. Tutamıyorum o pis bogazimi.

Bugünkü menüyü de gün bitiminde yazarım.

Vitamin derken reklamlarda cikan lardan mi bahsediyorsun. Bir ay kullandım ondan. Sarilik vardi bebekte gecince de (Ben biraz doğal hayat taraftariyim) bıraktım geri.

Yok kadın doğumcu verdi emziren anneler için vitamin.
Tartılma konusunda haklısın ben dayanamıyorum.

yazmayi unutmusum 400 gr hiç de fena degil bir gün için valla bravo. vitamin kilo aldırmıyor mu peki sana
Yok valla hamileykende kullandım bunu hatta ayrıca demir hapı da aldım hiç öyle bir etkisi olmadı. Zaten kilo aldıran şey kalori, vitamin haplarının kalorisi yok. O bir şehir efsanesi. Sadece b vitamini biraz iştah açıyormuş ama hiç öyle bir sorunum olmadı.
Meyve olayını da çok abartmamak gerek. Çok şeker var. 3 elma yesen 210 kalori düşün. Sen sevdiğin meyveleri ara öğünlere birer tane koy istersen günde 2 meyve yemiş olursun hem.

Burada kilo bildirimi hangi gün? Bi de niye kimse yazmıyo yaa herkes zayıfladı ya da diyeti bıraktı
Merhaba canım cuma günleri yapıyoruz bildirimleri.ben bugünlerde biraz yoğunum çok yazamıyorum ama
Kaçamaksız diyetmi olur hiç.arada olur sıkma canını

Burada kilo bildirimi hangi gün? Bi de niye kimse yazmıyo yaa herkes zayıfladı ya da diyeti bıraktı
Grupta sadece 2 kişiyiz anlaşılan. Çocuk yüzünden bi yemek düzenin yok maalesef. Dün yine çok gazı vardı. Ben de sinirden ne bulduysam yedim sonra da yine sınır oldum kendime. Kendimden nefret ediyorumediyorum

Grupta sadece 2 kişiyiz anlaşılan. Çocuk yüzünden bi yemek düzenin yok maalesef. Dün yine çok gazı vardı. Ben de sinirden ne bulduysam yedim sonra da yine sınır oldum kendime. Kendimden nefret ediyorumediyorum
Olsun yarın dikkat edersin sıkma canını bizim için biraz bile dikkat etmek kar
Dün ne yedim inan hatırlamıyorum bugünkileri yazayım kötü bi menü oldu
Sabah: haşlanmış yumurta yarım simitten az simit 2 dilim peynir
Ara: nescafe
Öğle: sabahın aynısı ek olarak bir ay çöreğinin 3 de 1 i ve cevizli sucuk yedim.
Ara:kefir
Akşam: fırın tavuk ve patates yicem gece de sütlü tatlı yerim çünkü sütlü tatlı sütüme iyi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…