70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar. 64 kiloolarak bir dönem aranizdaydim.60 a kadar dusmustum Sonra sorunlu bir hamilelik ve gazli bir bebek vs derken aranızdan ayrıldım. Bebeğin problemleri hala devam ediyor. doğum sonrası kilolari veremedim süt sıkıntısından dolayı. Simdi ben haric her şey yavaş yavaş düzene giriyor. Oyle kilosuyla barışık olanlardan falan da değilim. Bana da bi destek olun. Simdi 74.6 kiloyum. Hedefim 60 olmak. Bebeğim henüz 2 aylık. O yüzden sıkı bi diyet programı uygulayamam. Bir de sezeryan doğum. Kilo takintisi olan bi insanken aynaya bakmak istemiyorum şimdi..

Merhaba canım.bende senin gibiydim şimdi kızım 8 aylık 2 ay öncesine kadar reglide olmamıştım kendimi görmek bile istemiyodum.2 aydır reglide oluyorum yediklerime çok dikkat ediyorum bol su ve ayran içiyorum süt için bi sıkıntı olmadı sütte.bide 1 aydır eliptik bisiklet aldım hergün 30 dk. son 10 gündürde 40 dk yapıyorum.85-86 geliyodum şimdi 76-77 oldum.

Merhaba canım.bende senin gibiydim şimdi kızım 8 aylık 2 ay öncesine kadar reglide olmamıştım kendimi görmek bile istemiyodum.2 aydır reglide oluyorum yediklerime çok dikkat ediyorum bol su ve ayran içiyorum süt için bi sıkıntı olmadı sütte.bide 1 aydır eliptik bisiklet aldım hergün 30 dk. son 10 gündürde 40 dk yapıyorum.85-86 geliyodum şimdi 76-77 oldum.

Yardımcı olmak istedim sana, bunlar benim arkadaşımdan aldığım diyet listeleri kendim el yazımla yazdım. Çok ünlü bir diyetisyen verdi bunları :) ben de senin kilona yakınım ve ben de 60 olmak istiyorum. Bunları uygularsan kısa sürede verebilirsin bence :)

Alıntı yapmayı unutmuşum gargamel sana yazdığımı anla :)

Cevabin icin tesekkurler :)Sezeryan çok yeni henüz. Evde spor aletleri var. Başlamayı düşünüyorum bi sıkıntı olmazsa da devam ettireceğim insallah. Ne kadar surede verdin bu kiloyu peki?

Kızlar merhaba beni de bugün başladım 75 kiloyum. 3 ay önce doğum yaptım ve emziriyorum. Bu yüzden çok hızlı kilo vermek istemiyorum. Sütüm etkilenmesin diye. Aranızda emziren ve diyet yapanlar var mı? Yoksa da bana destek olan var mı diyeyeim
Yaşım 32 boyum 1.70 kilom 75
Haftada 1 kg vermek istiyorum. Yeni bir anne olarak desteklerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…