• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın bildirim günü mü değişti kimseden ses çıkmamış :110:
Ben bu hafta regl dönemindeyim canım sürekli tatlı abur cubur çekiyor hatta bir gün dayanamadım oğlumun çekmecesindekilerden birer lokma aşırdımo_O Ve sonuç:
Başlangıç 70
Hedef 60
Geçen hafta 67.3
Güncel 66.7
Çok değil ama ben mutluyum en azından almamışım Allah bereket versin :p

Merhaba bende artık buradayım :)
87doğumluyum. 2çocuk annesiyim
Diyete geçen hafta başladım.
Diyetim Karatay diyeti
Başlangıç kilom 81.8
Başlangıç Tarihim 14 Eylül

21 Eylül kilom79.2 bakalım neler olacak ;)

Merhaba bende artık buradayım :)
87doğumluyum. 2çocuk annesiyim
Diyete geçen hafta başladım.
Diyetim Karatay diyeti
Başlangıç kilom 81.8
Başlangıç Tarihim 14 Eylül

21 Eylül kilom79.2 bakalım neler olacak :KK66:
Merhaba canım hoşgeldin.bende bu diyeti merak ediyodum.nası yapıyosun

Merhaba canım hoşgeldin.bende bu diyeti merak ediyodum.nası yapıyosun
Hoşbulduk sevtal :)
Bu aslında diyet değil de sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandıran bir beslenme türü.

Kitabını aldım okudum.ve hayata bakış açım değişti.

Bu beslenme sisteminde tereyağı zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar serbest.
Karbonhidratı ekmek, makarna ve pirinçten almıyorsun..sağlıklı karbonhidrat lardan alıyorsun.. Mesela nohut fasulye gibi..

Kuruyemiş serbest..

Yoğurt süt peynir yumurta et (yağlı et) serbest

Şeker 0

Ara öğün yok. 3öğün besleniyorsun araları 4-5-6 saat koyuyorsun. 7 8 den sonra bir lokma dahi yemiyorsun. Bitki çayları içebiliyorsun.

Benim tarif edebileceğim bu şekilde fakat kitabında neden böyle beslenmek gerektiği bilimsel olarak açıklanmış..

Zor mu evet biraz zor. Ama doktorun dediğine göre böyle beslenmeye alıştığımzda asla açlık krizlerine girmiyoruz.

Resmi sitesinden de örnek menülere bakabilirsin.

Hoşbulduk sevtal :)
Bu aslında diyet değil de sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandıran bir beslenme türü.

Kitabını aldım okudum.ve hayata bakış açım değişti.

Bu beslenme sisteminde tereyağı zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar serbest.
Karbonhidratı ekmek, makarna ve pirinçten almıyorsun..sağlıklı karbonhidrat lardan alıyorsun.. Mesela nohut fasulye gibi..

Kuruyemiş serbest..

Yoğurt süt peynir yumurta et (yağlı et) serbest

Şeker 0

Ara öğün yok. 3öğün besleniyorsun araları 4-5-6 saat koyuyorsun. 7 8 den sonra bir lokma dahi yemiyorsun. Bitki çayları içebiliyorsun.

Benim tarif edebileceğim bu şekilde fakat kitabında neden böyle beslenmek gerektiği bilimsel olarak açıklanmış..

Zor mu evet biraz zor. Ama doktorun dediğine göre böyle beslenmeye alıştığımzda asla açlık krizlerine girmiyoruz.

Resmi sitesinden de örnek menülere bakabilirsin.
Tşk.ederim canım gitsin şu kilolarda kurtulalım

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım bu sabah 73.1 dim ama şu anda o kadar çok çikolata yedim ki dayanamayıp heralde 74 olucam Ben 77 kiloydum 3 hafta önce bozmak istemiyorum beni de aranıza alın ki bozmiyim artık bu diyeti her yerim sarkıcak bu genç yaşımda... Hem de hoşlandığım biri var o da beni seviyor gibi ama hep bu kilolarımdan dolayı olmuyor işte.. Yalnız başıma yapamayıp bozuyorum irade sıfır. Hazır 3-4 kilo verdim 60 olmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız ?? Sitede yeniyim.

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım bu sabah 73.1 dim ama şu anda o kadar çok çikolata yedim ki dayanamayıp heralde 74 olucam Ben 77 kiloydum 3 hafta önce bozmak istemiyorum beni de aranıza alın ki bozmiyim artık bu diyeti her yerim sarkıcak bu genç yaşımda... Hem de hoşlandığım biri var o da beni seviyor gibi ama hep bu kilolarımdan dolayı olmuyor işte.. Yalnız başıma yapamayıp bozuyorum irade sıfır. Hazır 3-4 kilo verdim 60 olmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız ?? Sitede yeniyim.
Canım hoşgeldin tabiki kaçamak olcak ama çok degil oldu diye diyetide bırakma.düşünsene çıtı pıtı olacağını her beyendiğin elbisenin ne kadar yakışcağını pes etme yoksa kiloların hayatın boyunca hep karşında olcak.sporlada destekli yapti sarkma olmasın.hiçbişey diyetimizi bozamaz unutma sen azimli ol

Back