bu hafta biraz sakin nedense.bildirimde yapılmadı pek fazla.sanırım pek katılımcı yok buraya facede toplanıyormuş herkes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta biraz sakin nedense.bildirimde yapılmadı pek fazla.sanırım pek katılımcı yok buraya facede toplanıyormuş herkes
Canım eline sağlık süper ol
Canım süper olmuş liste eline sağlık .bebiş durmadı eliptiği 35 dk yapabildim.fırsat bulursam akşamda 30 dk yaparım inş.
o çok kötü bi durum ya.benim geçen haftam mahvoldu o yüzden.bi de 2 haftadır 100 gr dan fazla gitmiyo.motive bendede kalmadı. noolacak böyle bilmiyorum.Kızlar. ...bana acil motivasyon lazım.daha adet olmadım ama olacak gibi şişkinlik ve aşırı iştah.amanınnnn nolacak böyle,!!
karatay diyetinde ekmek unlu mamuller yok diye biliyorum.işlenmiş gıdalar yok.şeker ve şekerli hiçbişey ok.ama çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. tuz da yok o diyette.o şekilde 2 haftada 3 kilo rahat verilir.karatay bi beslenme şekli aslında. diyet programı değil yani.belli bi liste yok. kurallar var,hareket etmek gerek bide.face de sayfası vardı bi araştır istersen.Herkese merhaba.bi tanıdık karatay diyetiyle 2 haftada 3 kilo vermiş ama listeyi sır gibi söylemiyo.aranızda bilen varmı vu diyeti yada yapıp kilo veren acaba
para tuzağı onlar canım. diyetsiz sporsuz tek başına hiçbişey zayıflatmıyo.kızlar dezpack diye bişey var kullanan varmı
Tşk ederim canım.diyetine devam et biara kilo verme duruyo sakın bırakma sonradan çok daha hızlı veriyosun pes etme sakın.kilo verme bi başlasın 2 haftada vereceğin kiloyu bi haftada veriyosunkaratay diyetinde ekmek unlu mamuller yok diye biliyorum.işlenmiş gıdalar yok.şeker ve şekerli hiçbişey ok.ama çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. tuz da yok o diyette.o şekilde 2 haftada 3 kilo rahat verilir.karatay bi beslenme şekli aslında. diyet programı değil yani.belli bi liste yok. kurallar var,hareket etmek gerek bide.face de sayfası vardı bi araştır istersen.