öylede ben zaten başlayalı daha 1.5 ay oldu. daha 2 kilo gitti yaTşk ederim canım.diyetine devam et biara kilo verme duruyo sakın bırakma sonradan çok daha hızlı veriyosun pes etme sakın.kilo verme bi başlasın 2 haftada vereceğin kiloyu bi haftada veriyosun
Tebrikler moral olmuştur sanabende sonunda 69.8
ustelik regli oldummmm ama kimsecikler gozukmemis
Allah yardımcın olsun cnm umarım bir an önce yoluna girer herşeybaşlangıç:75
hedef:60
geçen hafta:72.8
bu hafta:72.5
giden:0.500
toplam giden:2.500
kızlar.kusura bakmayın.zor bi süreç yaşıyorum eşimle.bakamıyorum gruba pek fazla.bu ara biraz pasif kalabilirim.
İnş.sorun herneyse biran önce düzelirbaşlangıç:75
hedef:60
geçen hafta:72.8
bu hafta:72.5
giden:0.500
toplam giden:2.500
kızlar.kusura bakmayın.zor bi süreç yaşıyorum eşimle.bakamıyorum gruba pek fazla.bu ara biraz pasif kalabilirim.
Merhaba canım hoşgeldin.bende bu diyeti merak ediyodum.nası yapıyosunMerhaba bende artık buradayım :)
87doğumluyum. 2çocuk annesiyim
Diyete geçen hafta başladım.
Diyetim Karatay diyeti
Başlangıç kilom 81.8
Başlangıç Tarihim 14 Eylül
21 Eylül kilom79.2 bakalım neler olacak
Hoşbulduk sevtal :)Merhaba canım hoşgeldin.bende bu diyeti merak ediyodum.nası yapıyosun
Tşk.ederim canım gitsin şu kilolarda kurtulalımHoşbulduk sevtal :)
Bu aslında diyet değil de sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandıran bir beslenme türü.
Kitabını aldım okudum.ve hayata bakış açım değişti.
Bu beslenme sisteminde tereyağı zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar serbest.
Karbonhidratı ekmek, makarna ve pirinçten almıyorsun..sağlıklı karbonhidrat lardan alıyorsun.. Mesela nohut fasulye gibi..
Kuruyemiş serbest..
Yoğurt süt peynir yumurta et (yağlı et) serbest
Şeker 0
Ara öğün yok. 3öğün besleniyorsun araları 4-5-6 saat koyuyorsun. 7 8 den sonra bir lokma dahi yemiyorsun. Bitki çayları içebiliyorsun.
Benim tarif edebileceğim bu şekilde fakat kitabında neden böyle beslenmek gerektiği bilimsel olarak açıklanmış..
Zor mu evet biraz zor. Ama doktorun dediğine göre böyle beslenmeye alıştığımzda asla açlık krizlerine girmiyoruz.
Resmi sitesinden de örnek menülere bakabilirsin.
Canım hoşgeldin tabiki kaçamak olcak ama çok degil oldu diye diyetide bırakma.düşünsene çıtı pıtı olacağını her beyendiğin elbisenin ne kadar yakışcağını pes etme yoksa kiloların hayatın boyunca hep karşında olcak.sporlada destekli yapti sarkma olmasın.hiçbişey diyetimizi bozamaz unutma sen azimli olArkadaşlar ben 18 yaşındayım bu sabah 73.1 dim ama şu anda o kadar çok çikolata yedim ki dayanamayıp heralde 74 olucam Ben 77 kiloydum 3 hafta önce bozmak istemiyorum beni de aranıza alın ki bozmiyim artık bu diyeti her yerim sarkıcak bu genç yaşımda... Hem de hoşlandığım biri var o da beni seviyor gibi ama hep bu kilolarımdan dolayı olmuyor işte.. Yalnız başıma yapamayıp bozuyorum irade sıfır. Hazır 3-4 kilo verdim 60 olmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız ?? Sitede yeniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?