simit yemesen iyi olur ya. yada en aza indirge.çeyrek simit mesela. ben bazen öyle yapıyorum.daireye geliyorum sıcak simit almış oluyolar.çeyrek yiyorum.dayanamıyorum napıyım.ama dayanmak gerekiyor.imkansız ben kilo veremem yasabah bi tane simit bikaç tane zeytin yedim ama öğle arası dağıtırım
simit yemesen iyi olur ya. yada en aza indirge.çeyrek simit mesela. ben bazen öyle yapıyorum.daireye geliyorum sıcak simit almış oluyolar.çeyrek yiyorum.dayanamıyorum napıyım.ama dayanmak gerekiyor.
ben sadece limon, yogurt ve pul biber duydum. o karın yağlarını eritmede etkiliymiş. denemek istiyorum aslında ama mideme zarar verir diye yapmadım.kızlar yatmadan önce yoğurt limon maden suyu karışımı içilmesi diye bi kür varmış. deneyen içen faydasını gören varmı huuuu
Bu kuru duydum ama ikindi vakti vede limonsuz bir ara yaptım ama tadıni sevmedimkızlar yatmadan önce yoğurt limon maden suyu karışımı içilmesi diye bi kür varmış. deneyen içen faydasını gören varmı huuuu
oooooof ooff ben daha 3 hafta göremem 6 lı rakamlarısabah 71.3 kg çıktım. hafta bitmeden 69.9 u bile görsem süper olucak
İşe yararsa yaz lütfen kür.Selam arkadaşlar...Bugün menüm:
Sabah:Yulaf ezmesi(İçine bir adet şeftali koydum)
Öğle:Kuru fasülye-iki yemek kaşığı bulgur-Yağsız Salata
Akşam: Kuru Börülce(Salatanın içine koymayı düşünüyorum.)
Malesef gün içerisinde ara öğün yapamıyorum.
Bu arada ben dün akşam yatmadan önce pul biber - yoğurt karışımını yedım.(Limon koymayı düşünmüyorum ..Bilmiyorum faydası olur mu? :/ )
Aslında 2 haftada halledebilirsin.oooooof ooff ben daha 3 hafta göremem 6 lı rakamları
neden bu kadar azimsizsin tatlım nedeni neimkansız ben kilo veremem yasabah bi tane simit bikaç tane zeytin yedim ama öğle arası dağıtırım
ben yapıyorum göbek gidiyo 1 ay yap ben yarım bıraktımkızlar yatmadan önce yoğurt limon maden suyu karışımı içilmesi diye bi kür varmış. deneyen içen faydasını gören varmı huuuu
İşe yararsa yaz lütfen kür.
bende denicem merak ediyorum.
neden bu kadar azimsizsin tatlım nedeni ne
Kızlar bende katilmak istiyorum aranıza kabul varsa yarın kilo bildirimi ve hedef kilomu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?