70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalori düşürmene gerek yok canım.bolbol su iç.su yağ atımında etkilidri.tek yapman gereken emziriyorum diye çok yiyeceksin düşüncesini kafandan at. abanma hamur işine falan.sık ye ama ölçülü ye.su en güzel süt yapıcıdır unutma. benimde bi kızım var 3 yaşında şu anda.eğer dikkat edersen çok hızlı kilo verirsin.çünkü emzirmek bu hızı ikiye katlıyor.çevrendeki herkes sen emziriyosun yemen lazım diyecek. salla gitsin hepsini.ye ama sağlıklı şeyler ye. sebze ye mesela. protein ye. hamur işinden şekerden uzak dur ama.kızartmadan uzak dur. canın çekerse eğer azıcık tat bırak.eğer dikkat edersen aç kalmadanda hem emzirip hem zayıflayabilirsin.bu arada bende 2014 başlarında bu sitede zayıflamıştım.geri döndüm :) trendy21, minderbob falan vardı .bayaa iyiydi motivasyon. hadi hoşgeldin tekrardan

günaydın...
nasılsınız görüşmeyeli??
ben eve daha şimdi girdim. dün ark. buluştk gece onda kaldım. hafta sonu ne yedin ne içtin diye hiç sormayın. çok yedim bide alkol aldımsporda yapmadım.
cumaya kadar telafi edeceğim inş. regl de olmadım daha olaydım iyiydi..

Kızlar bugün birinci günüm. Sabah bir simit bir haşlanmış yumurta bir bardak kayısı suyu planım
Bu arada emziriyorum. Düşük kalorili diyet yapamam malesef
hoşgeldin.. eskiler tanışıyolar ne güzel biz burda yeniyiz yani ben ben ebru şimdilik 3 kişiyiz seninle 4. sevim, ben, cici var cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz. motivasyona çok ihtiyacımız var..

hoşgeldin.. eskiler tanışıyolar ne güzel biz burda yeniyiz yani ben ben ebru şimdilik 3 kişiyiz seninle 4. sevim, ben, cici var cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz. motivasyona çok ihtiyacımız var..
Tamam yaşasın beni de yaz
Şu an 74.5 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…