70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn
bende önce menümü yazayım
aç karnına bitki çayı
kahvaltı
domates salatalık biraz beyaz peynir yarım dilim ekmek şekersiz çay
akşam
1 tabak çorba çeyrek tava böreği
spor yok toparlanamadım dün. su da 2 lt kadar.

kızlar üzgünüm ama sizde hiç motivasyon yok yaa yanlış anlamayın bende çok iyi değilim ama amacımız birbirimize gaz vermek yiyip içtiğimize bi şekilde dikkat ediyoruz ama heycan şevk motivasyon yok benim aradığım bu çabuk pes etmeye müsait biriyim zaten kendi kenime gaz vermeye çalışıyorum yanii oda bi yere kadar

Pes pes etmek mi o da neymiş eğer cumaya kadar hiç kilo veremezsek ceza olarak hafta sonu 3 saatimizi spora ayıralım

Pes
pes etmek mi o da neymiş eğer cumaya kadar hiç kilo veremezsek ceza olarak hafta sonu 3 saatimizi spora ayıralım
kesinlikle bişey yapmamız lazım ceza şart ve aramızda yarışalım ve en az kilo veren ceza alsın yada menüleri takip etsin sporları ne bilim buna benzer şeyler işte topu topu 5 kişiyiz şurda

kilo çizelgesi daha önce bir kaç kere yaptım kaldırdım. her seferinde veri değiştirmek zoruma gidiyodu

sevimcim şu kilo bildirim tablosu varya kopyala yapıştırla alamadım ben nasıl alacaz onu?? linkini attığın sayfa sonunda demişsin ya onu diyorum.

yok canım o kopyalay yapıştırla olmuyo.hazırlanıyodu o ama nerden hazırlandığını bulamadım.aramaya devam ediyprum.sanki mesaj yazma bölümünde tablo ekleme vardı oazamanlar.kaldırıldımı acaba sonradan.anlamadımki bende.ya olmadı bi kağıta elde yaparız foto çeker koyarız mesaja :) amaaaaaan yeterki verelim kiloları

hallderiz excel den olur belki kopya yapıştır. deneyim bakim ben

kopyalama olmuyo excelden

Akista gorunce bir geleyim dedim.hey gifi gunler iki yil once bu topik nerdeyse rn populer topikti.sayfalar bir saat icinde bile ilerlerdi.simdilik kimsecikler kalmamis.ama bu yopikten guzel dostluklar edindim.herkese iyi zayiflamalar.

sağol canım.. toparlayacaz inş. :) sen biliyomusun tablo nasıl oluşturuluyo?

kopyalama olmuyo excelden

sağol canım.. toparlayacaz inş. :) sen biliyomusun tablo nasıl oluşturuluyo?
Bizim zamaninda biri tablo yapmisti excelde ordan her hafta guncelleniyodu.ama kagida yazik fotografinida cekebilirsiniz sonucta maksat zayiflamak degilmi.orta sayfalara bakin ornek tablo vardir mutlaka

Sanirim exelden tablo yapip buraya dosya halinde atiyorlardi.yada ekran gotuntusunu kaydedip buraya fotograf olarak atarsaniz daha kolay olur
hoşgeldin hande bende 2013 aralıkda tanıştım topikşe.7 kilo vermiştim.şimdi geri aldım hepsini.tekrar başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…