• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın ya işlerden dolayı giremiyorum faturalar bilmem neler derken gün bitiyo nişanlım dün aramadı askerde kendisi bende biraz endişeliydim o yüzden giremedim canlarım bu tabloyu ben yaparımda nasıl yüklicemi bilmiyorum excelde hazırlarımm

bu arada dünki menüm

sabah
haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim lıght peynir

öğle
bezelye 1.5 tabak
yoğurtlu makarna 5 y.k.

ara
yoğurtlu makarna (çok acıkmıştım)

akşam
yemek yemedim
sodalı limonlu ayran(BENDE BAŞLADIM :D)
2 dilim tiramisu (regl yaklaşıyo tatlı krizi geliyo)

ayy işimin başına dönüyorumm öpüldünüz canlar .... :KK54::KK54::KK54::KK54:

bu arada dünki menüm

sabah
haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim lıght peynir

öğle
bezelye 1.5 tabak
yoğurtlu makarna 5 y.k.

ara
yoğurtlu makarna (çok acıkmıştım)

akşam
yemek yemedim
sodalı limonlu ayran(BENDE BAŞLADIM :D)
2 dilim tiramisu (regl yaklaşıyo tatlı krizi geliyo)

ayy işimin başına dönüyorumm öpüldünüz canlar .... :KK54::KK54::KK54::KK54:
canım o sodalı limonlu ayranı 1 ay boyunca hiç bırakmadan kullanman lazım ben takvim tutuyorum bunun için, bu bittikten sonrada yoğurt kürü ne başlıycam arkadaşım 3 kilo verdi 15 günde ;):)

Slm arkadaşlar.ben de katılabilirmiyim.2 ay önce doğum yaptım 2. Doğumum.62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim 72yim şu an.57 olmak istiyorum.yediklerimizi mi yazıyoruz yoksa 1 haftada kaç kilo verdiğimizi mi

hoşgeldin canım
bebeğini Allah bağışlasın analı babalı büyütsün.:KK200:
cuma günleri tartı günümüz.sbah aç karnına tuvaletten sonra tartılıp bildirim yapıyoruz. günlük menülerimizi paylaşıyoruz gün sonunda yada ertesi gün sabah.
öyle işte.:KK45::KK45:

hoşgeldin canım
bebeğini Allah bağışlasın analı babalı büyütsün.:KK200:
cuma günleri tartı günümüz.sbah aç karnına tuvaletten sonra tartılıp bildirim yapıyoruz. günlük menülerimizi paylaşıyoruz gün sonunda yada ertesi gün sabah.
öyle işte.:KK45::KK45:
Gün içinde çok fazla yiyorum.hepsini yazarsam belki utanır da yemem.iyi olur kontrol olarak.belli bir diyet sistemi var mı yoksa herkes kendince mi takılıyor

kızlar günaydın ya işlerden dolayı giremiyorum faturalar bilmem neler derken gün bitiyo nişanlım dün aramadı askerde kendisi bende biraz endişeliydim o yüzden giremedim canlarım bu tabloyu ben yaparımda nasıl yüklicemi bilmiyorum excelde hazırlarımm

Allah kavuştursun canım. evet hepimizde var yoğunluk galiba.excell i dosya yükle var ordan atabilirsiz belki.

Gün içinde çok fazla yiyorum.hepsini yazarsam belki utanır da yemem.iyi olur kontrol olarak.belli bir diyet sistemi var mı yoksa herkes kendince mi takılıyor
:KK45::KK45::KK45::KK45: not kağıdına yaz yedikten sonra. fotosunu atarsın menü bildiriminde :KK76::KK76:
ben öyle yapıcam artık.unutuyorum sonra :mad::mad::mad:

canım o sodalı limonlu ayranı 1 ay boyunca hiç bırakmadan kullanman lazım ben takvim tutuyorum bunun için, bu bittikten sonrada yoğurt kürü ne başlıycam arkadaşım 3 kilo verdi 15 günde :KK66::)
Bende dun basladim simdi yine yapcam bende takvim tutyim bari

Ben bugun cok fenayim 2 gun oldu nisanlimdan haber yok kafayi yicem menumu yazmaya geldim kizlar
Sabah
1 kase tarhana corbasi
2 dilim ekmek (tam bugday)

Ogle
Kara mercimek corba
Firinda tavuk
Cacik
Bulgur pilav

Ara
Bi iki tane cips :/ yanindaki stajer hayvan gibi tikiniyo ya tahta kurusu gibi zayif vede

Aksam
Tarhana çorbası
Yesil biber 3 dilim ekmek
Tiramisu dondurma
Fazla abarttim farkindayim
Simdi limonlu sodali ayran yapip icicem
30 dk yuruyus 2.5 tl su

Bugünkü menüm,
Sabah: 2 dilim ekmek 1 orta boy patates kızartması, 1 dilim peynir, 1 tane domates, 3 tane yesil zeytin ve şekersiz çay
Öğlen: 2 dilim kete çöreği 1 tabak kısır şekersiz cay
Akşam: 1 tane dondurma 15- 20 adet çekirdek 1 tane bitki çayı
Spor 15 dk karışık spor 15 dk yürüyüş
Ve birazdan sodalı limonlu ayran

dünki menüm
uyanınca 0.5 lt. ılık su
sabah : yarım domates,yarım kaynamış yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,1 dilim ekmek,şekersiz çay
ara : sarmısaklı çay,2 kepekli grissini
öğle : bir tabak karpuz , kibrit kutusu kadar peynir
ara : 5 li zayıflama çayı , 1 avuç kadar leblebi
akşam : 1 kase yoğurt çorbası , 1 küçük tabak makarna,salata

spor yok :( çocuğu uyuturken uyumuş kalmışım :(

Bugünkü menüm,
Sabah: 2 dilim ekmek 1 orta boy patates kızartması, 1 dilim peynir, 1 tane domates, 3 tane yesil zeytin ve şekersiz çay
Öğlen: 2 dilim kete çöreği 1 tabak kısır şekersiz cay
Akşam: 1 tane dondurma 15- 20 adet çekirdek 1 tane bitki çayı
Spor 15 dk karışık spor 15 dk yürüyüş
Ve birazdan sodalı limonlu ayran

hem 2 dilim ekemk hem patates kızartması olmamış sanki ilaydacımm.aynı şekilde kete çöreği ile beraber kısır da öyle.ama sporu yapman iyi olmuş. :)

Ben bugun cok fenayim 2 gun oldu nisanlimdan haber yok kafayi yicem menumu yazmaya geldim kizlar
Sabah
1 kase tarhana corbasi
2 dilim ekmek (tam bugday)

Ogle
Kara mercimek corba
Firinda tavuk
Cacik
Bulgur pilav

Ara
Bi iki tane cips :/ yanindaki stajer hayvan gibi tikiniyo ya tahta kurusu gibi zayif vede

Aksam
Tarhana çorbası
Yesil biber 3 dilim ekmek
Tiramisu dondurma
Fazla abarttim farkindayim
Simdi limonlu sodali ayran yapip icicem
30 dk yuruyus 2.5 tl su
:KK57::KK57::KK57::KK57: naaaptın sen ciciiiiiii dikkat et canımm :KK25::KK25::KK25:

Back