70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin teşekkür ederim canım benim
Ay yoksa okuldaki gibi burada da karbonhidrat güzeline mi çıkacak adım😂😂😂

Ay koptummm millet de yanımda hayırdıra bağladılar 😆😆😆

Bugünkü menüm:siftahı yapalım artık.
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğle: çiftlik köfte, 1 dlm karpuz
Ara: ananas 3 dlm, üzerine yulaf, biraz ceviz
Akşam: taze fasülye, yoğurt, 1 dlm tb ekmeği
Spor: koşu bandında 50 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 45 dk aerobik
Şuan eşim yanımda kabak çekirdeği yiyor belki biraz tadına bakabilirim😜

benimde öyle daha 4 5 gün var regl olmama ama şimdi canım çok istiyo reglken pek istemiyo tatlı ama öncesinde yiyorum bakalım 2 aydır diyetteyim 2 aydır kadayıf sayıklıyorum bayramda tutamam kendimi heralde artık :) diyet bi bitsin ilk iş kadayıf yicem :)

Menüm
Sabah
Yarım kase yoğurt

Arada bi avuç ceviz
1 çokomilk 96kal

Öğlen
Kopkoyu ayran
1 kase bulgur pilavı

Akşam
1 dana şiş(berbat sertti)
2 dilim karpuz
1 kasap köfte
Minik bir mangalda tavuk göğsü

Eğer üstüne bişi yemezsem fena değil😇😇😇😇

Yettim kizlar
Valla bebis anca uyudu bende erkenden yaticam simdi yoksa evde ne bulursam yicem galiba

Sabah
Biraz pide
Tavada peynirli yumurta
İki zeytin

Ara humana cay

Öğlen
İki kase ttavuk suyu çorba şehriyeli
Biraz pide

Ara 3 ceviz belki dörtte olabilir parca parcaydida

Aksam
4 izgara köfte
Biraz pide
Çorba

3km düşük hizda yürüyüş yaklaşık 200 çal + 20 dk karin egzersizi+bebisle 30 dk yürüyüş

Bukadarla kalmis olsa iyiydi ancak yürüyüş dönüşü bir magnum ( gitti benim yuriyus) ve bir ceviz

Utaniyorum hadi bana byeeeee daha fazla duramiycam o dondurmaya yemesem iyiydi ama çok guzeldi

Ortalama 3000kal gereken bir emziren anne olarak merak etme canımcım magnum sana feda😇

Kızlar yeşilçay içtim bi bardak daha içeyim diyorum oğluş ıpadi almış uyuyacak gibi değil 😔

Canım sıkılıyor artık evde durmaktan fena halde daral geldi 4 ay! Dile kolay Allah sürekli eve mahkumlara sabır versin amin
Okullarda il içi tayin başlamış kız imam hatip istiyorum bakalım gelecek mi😇

Ben de bayramın son günü nöbetçiyim. İlk 2 günü kayınvalidemin yanına gideceğim yaylaya.allahtan onun yemekleri pek damak tadıma uygun değil😊ona güveniyorum

İyi şanslısin o zaman :)
Benim kaynana fena. Sürekli tatlı baklava. Kac kac nereye kadar!

Güzel canım güzel.

Âmin canım. Alırsın inşallah istediğin okulu. Sen 4 ay, ben 4 senedir eve mahkum hissediyorum kendimi. Nankörlük etmemek lazım tabii de cocuk annesi çalışmalı arkadas! Bugün cok demoralize oldum. Kizim bu aralar cok huysuz. Herseye ağlıyor ilk tepki hep ağlamak. Ben de cok bağırıyorum sonra mutsuz oluyorum..

Cocukları uytunca aldım cipsi kolayı. Ardından nutellayi.. Esime dedim dokunma bana! Dokunmadı da nasil olacak bu isler?

sahur

1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
tereyağ
şekersiz 1 bardak çay

bugün 2lt su
ya ben sporu bıraktım bu aralar plates yapıyodum ebru şallı var hep oda çok konuşuyo

Offf ya bebis hiç uyutmadi dun gece zombi gibiyim valla bugünde arkadasima gidicem benim diyet yalan olmaz umarim

Bende de tatil sonu depresyonu başladı. Pazartesi sabah geldik gelirgelmez çalışmaya başladım. O gğnün akşamı bol dondurmalı lokumlu bir gün geçirmiştim sinirden. Tabi sinirimi bozan başka şeyler de oldu ve hala olmaya devam edşyor. Ama sonra düşündüm yiyince sorunlar geçti mi? Hayır. Daha mutlu oldum mu hayır. Geriye sadece daha fazla kalori aldığım için vicdan azabı kaldı. Bu kendimi daha da mutsuz hissetmeme neden oldu. O yüzden dünden itibaren tekrar yediklerime dikkat etmeye başladım.

dedigin gibi canim bu ramazan mahvetti beni, ozellikle cok yorgunum uykusuzum buda beni asabi yapiyo
ne guzel yayla havasi, nereli esin? temiz hava iyi gelicektir

Ben de bayramın son günü nöbetçiyim. İlk 2 günü kayınvalidemin yanına gideceğim yaylaya.allahtan onun yemekleri pek damak tadıma uygun değil😊ona güveniyorum

iyi hadi sanslisin o zaman bende benimkinin yemeklerini pek sevmem ama Allah icin guzel su boregi yapar :18::18::18: dayanabilene ask olsun ustelik bi yaptimi en az 2 3 tepsi yapiyor ye Allah ye

kizlar midem acaip kotu, sanki yemek yersiniz hic su icmezsiniz yedikleriniz bogazinizla mideniz arasinda kalir bir turlu assagiya inmez ya aynen oyleyim sabahtan beri
halbuki sahurda hic de oyle agir seyler yemedim
1 elim kadar kendim yaptigim ekmekle kahvaltlik seyler yedim melemen peynir falan
bu aksam iftarda
5 yk bulgur pilavi yaninada 3 yk firinda patlican salata karpuz yerim
iki gundur esim hem tiramisu yiyor hemde dondurma ben sadece tiramisuyle kaliyorum
bugun tiramisu yok bitti cok sukur ama kesin dondurma yerim gibime geliyor
kesin cuma gunu sonuncu olucak hemde cok buyuk bi farkla hissediyorum kilo aldim ama yapicak bisey yok
su pztsi cabuk gelse, bayramin ilk gunu hurma diyetine basliyorum kizlar ins 1 gunde pes etmem

Şimdi kovayı da okudum seni de.. Oğlum Aralık'ta 3 yaşını dolduruyor ve hala konuşamıyor tuvalet eğitimini halledemedik😔 Eylül'de kreşe vermeyi düşünüyorum ve iki gündür bu konuda bunalımdayım bazen diyorum ben ne yapıyorum aynen bende bağırıp çağırıyorum hareketleri hala bebek gibi derdini anlatamıyor kreş acaba çözüm olacak mı??? Yoksa daha içine kapanıp yaşıtlarından dayak mı yiyecek? Hayat çok acımasız ve sürekli yanında ben olamayacağım diyorum şimdiden alışsın diyorum ama ya alışamazsa??? Bilmiyorum ya

Aynen bende evde olanlar oğluma kötü davrandığım zamanlar okulda canım sıkıldığı zamanlar kendimi yemeğe veriyordum inş önümüzdeki dönem yapmam bunları ve herşeyi kafama takıyorum
Nickimin sebebi de bu herşeyimi takıyorsun evet herşeyi😔

sahur

1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
tereyağ
şekersiz 1 bardak çay

bugün 2lt su
ya ben sporu bıraktım bu aralar plates yapıyodum ebru şallı var hep oda çok konuşuyo

Bende izlediğim şeylerde konuşsun istiyorum özellikle leslie böyle aha bak karın kasları güçleniyo duruşunu düzelt dedikçe hoşuma gidiyo😊

2gündür iftara misafir geliyor eee haliyle annem çok güzel yemekler yapıyor hele bide misafir gelcek diye daha bir döktürüyo arkadanda tatlı eyvah fazla kaçırdım bu hafta hiç ekmek yemedim iftarda ama o tatlılar nasıl güzeldi ya

Eşim osmaniyeli. Toros dağlarında yaylaları. Kayınbabamın koyunları var. Kuzucuklar çok tatlı. Oğlum doğal hayatı da yaşasın görsün istiyorum. Tavukları kovalıyor, dağlara tırmanıyor

Bende varım bende varım 77 kiloyum 65 hedefim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kozlar valla bebekti çocuktu sikintiydi misafirdi derken baklavalar börekler goturuyoz kilo verenler değil nasil veremeyenler hatta alanlar olacagiz

Kreş sorunlarınızı buyuk ölçüde çözecektir. Konuşması hemen farkeder. Tuvalet de normal, 2,5 yasinda bir erkek cocuk. Konuşamama cocukta hircinlik da yapabiliyor. Oyleyse o da duzelir. Önümüzdeki donem daha rahat bir anne olacaksın inşallah.

Benim kizim da 2 gun once 3 yasını doldurdu. Ben de kreşe göndericem 3 gun filan. Sabahtan aksama kadar çocukla yüz göz olmak iliskiyi yıpratıyor, kuralları aksatıyor. Babanne simartmasi da var. Kardes de kucuk olunca yeterince ilgilenmiyorsun. İnşallah kreş bize de çözüm olur.

Konu dısına çıktın demeyin a dostlar, tam da konunun içindeyim. Stresle salgılanan hormonlar kilo yapıyor. Size anlatmiycam da kime anlatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…