Ben de regle bağlıyorum dur bakalım. Senin menülerin yanılmıyorsam bol karbonhidratlıydı:)) ondan takılı kalmış olabilir. Biraz proteine ağırlık versen ıvır zıvırı kessen kesin verirsin. Bir de ameliyat oldun canım benim, hareket kısıtlılığın da var. Sen iyi ol da gerisi önemli değil. İnşallah biran önce iyileşip yürüyüşe yüzmeye başladın mı hızlıca gider kilolar
Hoşbulduk canım. Bayramda topiğimizin adını kim en az kilo alacağa değiştirelim bence😄😄daha bayram gelmeden tatlılara dadanmışsınız. Hemen bu hafta hepimiz dikkat edelim de bayramı hafif atlatalım bari. Ben de tatilde kabak tatlısı ve dondurma yedim tatlı olarak. 2 kilo alıp geldim. Buradan uzaklaşmak iyi gelmedi bana. Ama görüyorum ki size de iyi gelmemiş bensizlik😉tatlı yiyen yiyene
Bende aynıyım 3 gündür ne bulursam saldırıyorum resmen regl zamanı böyle oluyor işin kötü tarafı 1 hafta regl öncesi 1 haftada regl zamanı ettimi 2 hafta bu süre boyunca iştah kontrolü kakmıyor özellikle tatlı zar zor verdiğim kilolar geri hop üstüme yapışıyor😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yettim kizlar
Valla bebis anca uyudu bende erkenden yaticam simdi yoksa evde ne bulursam yicem galiba
Sabah
Biraz pide
Tavada peynirli yumurta
İki zeytin
Ara humana cay
Öğlen
İki kase ttavuk suyu çorba şehriyeli
Biraz pide
Ara 3 ceviz belki dörtte olabilir parca parcaydida
Aksam
4 izgara köfte
Biraz pide
Çorba
3km düşük hizda yürüyüş yaklaşık 200 çal + 20 dk karin egzersizi+bebisle 30 dk yürüyüş
Bukadarla kalmis olsa iyiydi ancak yürüyüş dönüşü bir magnum ( gitti benim yuriyus) ve bir ceviz
Utaniyorum hadi bana byeeeee daha fazla duramiycam o dondurmaya yemesem iyiydi ama çok guzeldi
Ben de bayramın son günü nöbetçiyim. İlk 2 günü kayınvalidemin yanına gideceğim yaylaya.allahtan onun yemekleri pek damak tadıma uygun değil😊ona güveniyorum
Menüm
Sabah
Yarım kase yoğurt
Arada bi avuç ceviz
1 çokomilk 96kal
Öğlen
Kopkoyu ayran
1 kase bulgur pilavı
Akşam
1 dana şiş(berbat sertti)
2 dilim karpuz
1 kasap köfte
Minik bir mangalda tavuk göğsü
Eğer üstüne bişi yemezsem fena değil😇😇😇😇
Ortalama 3000kal gereken bir emziren anne olarak merak etme canımcım magnum sana feda😇
Kızlar yeşilçay içtim bi bardak daha içeyim diyorum oğluş ıpadi almış uyuyacak gibi değil 😔
Canım sıkılıyor artık evde durmaktan fena halde daral geldi 4 ay! Dile kolay Allah sürekli eve mahkumlara sabır versin amin
Okullarda il içi tayin başlamış kız imam hatip istiyorum bakalım gelecek mi😇
İyi şanslısin o zaman :)
Benim kaynana fena. Sürekli tatlı baklava. Kac kac nereye kadar!
Güzel canım güzel.
Âmin canım. Alırsın inşallah istediğin okulu. Sen 4 ay, ben 4 senedir eve mahkum hissediyorum kendimi. Nankörlük etmemek lazım tabii de cocuk annesi çalışmalı arkadas! Bugün cok demoralize oldum. Kizim bu aralar cok huysuz. Herseye ağlıyor ilk tepki hep ağlamak. Ben de cok bağırıyorum sonra mutsuz oluyorum..
Cocukları uytunca aldım cipsi kolayı. Ardından nutellayi.. Esime dedim dokunma bana! Dokunmadı da nasil olacak bu isler?
dedigin gibi canim bu ramazan mahvetti beni, ozellikle cok yorgunum uykusuzum buda beni asabi yapiyoKızlar benim en sevdiğim tatlı baklava ve şöbiyettir ama çook uzun zamandır yemedim. Baklavaları evden yok etmezseniz hayatta dayanamazsınız. Konu komşuya dağıtın bence. Çok tehlikeli. Ben zaten kilo aldım bayramda hiç yememeyi planlıyorum. Eşimin ailesi yaylada. Oraya gşdeceğiz. Biraz dağ havası iyi gelir.kızlar ramazanı fena geçirdik bari bayramda dikkat edelim hep beraber
Ben de bayramın son günü nöbetçiyim. İlk 2 günü kayınvalidemin yanına gideceğim yaylaya.allahtan onun yemekleri pek damak tadıma uygun değil😊ona güveniyorum
İyi şanslısin o zaman :)
Benim kaynana fena. Sürekli tatlı baklava. Kac kac nereye kadar!
Güzel canım güzel.
Âmin canım. Alırsın inşallah istediğin okulu. Sen 4 ay, ben 4 senedir eve mahkum hissediyorum kendimi. Nankörlük etmemek lazım tabii de cocuk annesi çalışmalı arkadas! Bugün cok demoralize oldum. Kizim bu aralar cok huysuz. Herseye ağlıyor ilk tepki hep ağlamak. Ben de cok bağırıyorum sonra mutsuz oluyorum..
Cocukları uytunca aldım cipsi kolayı. Ardından nutellayi.. Esime dedim dokunma bana! Dokunmadı da nasil olacak bu isler?
sahur
1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
tereyağ
şekersiz 1 bardak çay
bugün 2lt su
ya ben sporu bıraktım bu aralar plates yapıyodum ebru şallı var hep oda çok konuşuyo
dedigin gibi canim bu ramazan mahvetti beni, ozellikle cok yorgunum uykusuzum buda beni asabi yapiyo
ne guzel yayla havasi, nereli esin? temiz hava iyi gelicektir
iyi hadi sanslisin o zaman bende benimkinin yemeklerini pek sevmem ama Allah icin guzel su boregi yapar :18::18::18: dayanabilene ask olsun ustelik bi yaptimi en az 2 3 tepsi yapiyor ye Allah ye
Şimdi kovayı da okudum seni de.. Oğlum Aralık'ta 3 yaşını dolduruyor ve hala konuşamıyor tuvalet eğitimini halledemedik😔 Eylül'de kreşe vermeyi düşünüyorum ve iki gündür bu konuda bunalımdayım bazen diyorum ben ne yapıyorum aynen bende bağırıp çağırıyorum hareketleri hala bebek gibi derdini anlatamıyor kreş acaba çözüm olacak mı??? Yoksa daha içine kapanıp yaşıtlarından dayak mı yiyecek? Hayat çok acımasız ve sürekli yanında ben olamayacağım diyorum şimdiden alışsın diyorum ama ya alışamazsa??? Bilmiyorum ya
Aynen bende evde olanlar oğluma kötü davrandığım zamanlar okulda canım sıkıldığı zamanlar kendimi yemeğe veriyordum inş önümüzdeki dönem yapmam bunları ve herşeyi kafama takıyorum
Nickimin sebebi de bu herşeyimi takıyorsun evet herşeyi😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?