Çok canım sıkkın ya😔😔😔
Tartıldım... 2 haftada ne olmuşum😔
Herkes haftada 1-2 kilo veriyor ben 100-500grammm gram yani..
Şimdi tartıldım orucum zaten regl olamadım 23. Günüm pantolonu çıkarmadan hiç vermemiş görünüyorum çıkarınca Allah'tan bi 500 gram gitmiş😔😔😔 ve gerçekten hadi geçen haftayı geç bu hafta inanılmaz dikkat ettim menülerimi gördünüz en azından 73.5 olsaydım😭😭😭😭 6lıları göremeyeceğim galiba ve şuan gerçekten çok ama çok moralsizim ve bugün wcye gidebildiğim halde...
Bildirim
Geçen hafta 74.5
Bu hafta. 74.0😢
Canım niye göremeyesin 6 ları? Menülerini takip ediyorum çok iyi. Ayrıca vermişsin de. Almaktan iyi değil mi ? Moralini bozma lütfen...
Canım niye üzülüyorsun bazal metabolizma var da yaş ilerledikçe o bazal metabolizmayla kilo verilmiyor ki, ben bu zamana kadar sadece yemekten kısarak hiç kilo verebildiğimi hatırlamam, illa hareket edicemki gitsin o kilolar, zaten hantal bir yapım olduğu için sadece yemekten kısarak kilo veremiyorum, sen iki haftadır yatıyorsun ondan az vermişsin kilo ama yinede vermişsin bak bence çok güzel biraz hareketlensen daha da güzel verirsin, ben senin yerinde olsam çoktan +ları görmüş olurdum, hiç bozma moralini bemce çok iyi gidiyorsunÇok canım sıkkın ya😔😔😔
Tartıldım... 2 haftada ne olmuşum😔
Herkes haftada 1-2 kilo veriyor ben 100-500grammm gram yani..
Şimdi tartıldım orucum zaten regl olamadım 23. Günüm pantolonu çıkarmadan hiç vermemiş görünüyorum çıkarınca Allah'tan bi 500 gram gitmiş😔😔😔 ve gerçekten hadi geçen haftayı geç bu hafta inanılmaz dikkat ettim menülerimi gördünüz en azından 73.5 olsaydım😭😭😭😭 6lıları göremeyeceğim galiba ve şuan gerçekten çok ama çok moralsizim ve bugün wcye gidebildiğim halde...
Bildirim
Geçen hafta 74.5
Bu hafta. 74.0😢
Canım niye üzülüyorsun bazal metabolizma var da yaş ilerledikçe o bazal metabolizmayla kilo verilmiyor ki, ben bu zamana kadar sadece yemekten kısarak hiç kilo verebildiğimi hatırlamam, illa hareket edicemki gitsin o kilolar, zaten hantal bir yapım olduğu için sadece yemekten kısarak kilo veremiyorum, sen iki haftadır yatıyorsun ondan az vermişsin kilo ama yinede vermişsin bak bence çok güzel biraz hareketlensen daha da güzel verirsin, ben senin yerinde olsam çoktan +ları görmüş olurdum, hiç bozma moralini bemce çok iyi gidiyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şuan deli gibi isyanlardayım!! Tamam yatıyorum hareket edemiyorum ama bazal metabolizma diye birşey var!!!
Kendime uyuz oldum ya gerçekten 7 kilo için değer mi o kadar karın gurultusu göz kalması zaten 81-83 arası gidip geliyordum çok ama çok yerken kıstım kıstım aç gezdim sonuca bak?! Bari yiyeyim gözüm midem gönlüm açılsın! Çok üzgünüm şuan göbeğim gitmiyor zaten canım çok sıkıldı kızlar belki bırakırım o kadar canım sıkıldı...
Yapma lütfen ama. 7 kilo az kilo mu ? Neredeyse 2 beden incelmişsin. Moral bozulur yemek yenir. Yenilir kilo alınır moral bozulur. 2 senedir bu kısırdöngüdeyim ben. Yapma iyi olmuyo canım. Gönül de açılmıyo. Bu hafta böyle olur bidaha ki hafta farklı olur... Hadi biraz dışarı çık diycem de sağlık durumun şu an nasıl bilemedim. Olmadı komik bişeyler izle. Dağıt kafanı biraz.
Süpersin canım. Haftanın birincisi gibi görünüyorsun şu anda. Tebrikler.
Belli olmaz 1 kilo ödem de olabilir. yani tuzlu yemiştirsin, reglide olmuşsun,olabilir yani. morallar bozulmasın...
Sanırım 5 gün yapılıyo. Tebrikler 800 gram da gitmiş bu arada.
Ben attım mesaj gitti canım.
Çok güldüm 5 litre suyu tartmak iyi fikirmiş.Benim tartıda biraz yerinden oynasa fikir değiştiriyo bu yöntemi uygulayayım ben de :)
Cnm birşey sorucam normalde BMi20/26 arasi normal kabul eediliyor diye biliyorum sen neden 17 istiyorsun çok zayif olmuyormusun ozaman boyun kkaçki seninbaşlangıc 1.4.2014 - 81,5
gecen ha ta 70
bu ha ta 69.9
giden 100gr
hede 65
toplam giden 11.6
butun ha ta yedigim baklavalar bu sonucu verdı.
bugun diyetisyende 69.9 tartıldım. iki hatada 1.200 vermişim ama yagdan gitmemiş sudan gitmiş.
ramazanın şu son 10 gununde daha dikkatli olucam insallah. sonrası bayram eyvah eyvahh
gecmiş say aları okuma vaktim olmadı. aksam yorumlıyciiim.
Bildirim kime yapılıoooo beni kimse niye ciddiye almıyoooo :-( :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bildirimler bana canim
az sonra iftar vakti bana, iftardan sonra yapicam
acele edersen alirimlisteye seni
bildirimler bana canim
az sonra iftar vakti bana, iftardan sonra yapicam
acele edersen alirimlisteye seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?