70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok canım sıkkın ya😔😔😔
Tartıldım... 2 haftada ne olmuşum😔
Herkes haftada 1-2 kilo veriyor ben 100-500grammm gram yani..
Şimdi tartıldım orucum zaten regl olamadım 23. Günüm pantolonu çıkarmadan hiç vermemiş görünüyorum çıkarınca Allah'tan bi 500 gram gitmiş😔😔😔 ve gerçekten hadi geçen haftayı geç bu hafta inanılmaz dikkat ettim menülerimi gördünüz en azından 73.5 olsaydım😭😭😭😭 6lıları göremeyeceğim galiba ve şuan gerçekten çok ama çok moralsizim ve bugün wcye gidebildiğim halde...

Bildirim

Geçen hafta 74.5

Bu hafta. 74.0😢

Canım niye göremeyesin 6 ları? Menülerini takip ediyorum çok iyi. Ayrıca vermişsin de. Almaktan iyi değil mi ? Moralini bozma lütfen...

Şuan deli gibi isyanlardayım!! Tamam yatıyorum hareket edemiyorum ama bazal metabolizma diye birşey var!!!
Kendime uyuz oldum ya gerçekten 7 kilo için değer mi o kadar karın gurultusu göz kalması zaten 81-83 arası gidip geliyordum çok ama çok yerken kıstım kıstım aç gezdim sonuca bak?! Bari yiyeyim gözüm midem gönlüm açılsın! Çok üzgünüm şuan göbeğim gitmiyor zaten canım çok sıkıldı kızlar belki bırakırım o kadar canım sıkıldı...

Ben bu hafta hiç menü paylaşamadım bebiş idrar yolu enfeksiyonu olmuş huzursuz onunla uğraşmaktan nete girmeye vaktim olmadı , bugün sabahta tartılamadım ennemde olduğum için artık bu hafta katılamıcam bildirime ama yarın sabah tartılır bakarım listedeki yerime 😊 bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 70gr kadar beyaz peynir ve kaşar maydonpz 3salatalık 2 domates avuç içinden az ekmek 1 yemek kaşığı gül reçeli öğlen seniz otlu yoğurt 2 dolma biber ve 1 kase çorba evet öğlen abarttığım için akşam az yiyeceğim inşallah, bakalım yarın nasıl çıkıcak kilom? Bu hafta kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum hadi bakalım bayramlıklarımıza sığalım inşallah 😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım niye göremeyesin 6 ları? Menülerini takip ediyorum çok iyi. Ayrıca vermişsin de. Almaktan iyi değil mi ? Moralini bozma lütfen...

Yav yok ya o kadar yerkende 81-83 arasıydım hep 3 aydır her gün gözüm birşeylerde kaldı tuttum kendimi sevmiyorum dedim yemedim tokum dedim yemedim sonuç 7 kilo 3 ayda insanlar 20-30 kilo veriyor... Ay salak gibi ağlamayada başladım tamamdır bugün iftarımı yazmayayım hatta bıraktım bir süreliğine diyeti ya 1-2 hafta takmıcam😪

Canım niye üzülüyorsun bazal metabolizma var da yaş ilerledikçe o bazal metabolizmayla kilo verilmiyor ki, ben bu zamana kadar sadece yemekten kısarak hiç kilo verebildiğimi hatırlamam, illa hareket edicemki gitsin o kilolar, zaten hantal bir yapım olduğu için sadece yemekten kısarak kilo veremiyorum, sen iki haftadır yatıyorsun ondan az vermişsin kilo ama yinede vermişsin bak bence çok güzel biraz hareketlensen daha da güzel verirsin, ben senin yerinde olsam çoktan +ları görmüş olurdum, hiç bozma moralini bemce çok iyi gidiyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanımda görümcem var o benden çok yatıyo ve daha çok yiyor ama maşallah 49 kilo😫😫😫 ay çok üzüldüm ama ben gerçekten 1-2 haftalığına bırakıyorum diyeti ve 4 gündür yarım saat yürüyüş yapıyordum 😢

Yapma lütfen ama. 7 kilo az kilo mu ? Neredeyse 2 beden incelmişsin. Moral bozulur yemek yenir. Yenilir kilo alınır moral bozulur. 2 senedir bu kısırdöngüdeyim ben. Yapma iyi olmuyo canım. Gönül de açılmıyo. Bu hafta böyle olur bidaha ki hafta farklı olur... Hadi biraz dışarı çık diycem de sağlık durumun şu an nasıl bilemedim. Olmadı komik bişeyler izle. Dağıt kafanı biraz.

Allah razı olsun canım benim bana vakit ayırdığın için zahmet edipte yazdığın için gerçekten çok ama çok teşekkürler☺️ ama şuan yaşadığım bütün kötü olaylar geliyor anlatamam hemde nasıl regl olsamda sigara içsem diyorum şuan o kadar
Neyse dediğim gibi 1 hafta çok kasmayacağım kendimi buradayım zaten ama bakalım hayırlısı kafam doldu şuan kötü şeylerle o yüzden sakinleşmem lazım😔

diyete başlangıç 18 haziran: 76kg
3 temmuz: 73.1kg
18 temmuz: 72.5
1haftada giden kilo: 600gr
toplam verilen kilo: 3.500
HEDEF: 60

başlangıc 1.4.2014 - 81,5
gecen ha ta 70
bu ha ta 69.9
giden 100gr
hede 65
toplam giden 11.6

butun ha ta yedigim baklavalar bu sonucu verdı.
bugun diyetisyende 69.9 tartıldım. iki hatada 1.200 vermişim ama yagdan gitmemiş sudan gitmiş.
ramazanın şu son 10 gununde daha dikkatli olucam insallah. sonrası bayram eyvah eyvahh

gecmiş say aları okuma vaktim olmadı. aksam yorumlıyciiim.

evet bende suyla sabitleyip öyle tartılıyorum :) yoksa bazı yerlerde suyu 7 kilo tarttıgı bile oldu :)

Selamlar menumu acikliyorum
Dutlu su sabah aksam bir fincan
Yumurta
Domates+ roka
Bir dilim light ekmek
Biraz peynir

Findik / leblebi ölçü olarak yklsk bir avuç

Çorba
Cacik
Salata

Türk kahvesi
Az çorba
Yarim tost ( eşimin cani çekmiş yapmis babada uno tost ekmeginin yarisini yedim)
7-8 kasik bulgur pilavi
Hindi sote ama az

Bebis uyuyunca dondurma tabikiiii yemeden duramiyorum

Bebisle yarim saat yuruyu
Bantta 2.5 km yürüyüş ama hizi düşük kendimi yormadan

Yarin Esim evde ölçüyü kacirmam insallah

Cnm birşey sorucam normalde BMi20/26 arasi normal kabul eediliyor diye biliyorum sen neden 17 istiyorsun çok zayif olmuyormusun ozaman boyun kkaçki senin

[table="width: 500"]
[tr]
[td]N°[/td]
[td]ISIM[/td]
[td]BASLANGIC TARIHI[/td]
[td]BASLANGIC KILO[/td]
[td]GECEN HAFTA[/td]
[td]BU HAFTA[/td]
[td]GIDEN/GELEN[/td]
[td]TOPLAMDA GIDEN[/td]
[td]HEDEF[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]GUNPIR[/td]
[td]11/07/14[/td]
[td]72[/td]
[td]72[/td]
[td]70[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]SIBEL1290[/td]
[td]28/05/14[/td]
[td]79.1[/td]
[td]69.3[/td]
[td]68.1[/td]
[td]1.2[/td]
[td]11[/td]
[td]57[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]MAVI1000[/td]
[td]19/05/14[/td]
[td]75[/td]
[td]72.8[/td]
[td]72[/td]
[td]800[/td]
[td]3[/td]
[td]63[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]BLUEISLAND[/td]
[td]02/07/14[/td]
[td]76[/td]
[td]74.7[/td]
[td]74[/td]
[td]700[/td]
[td]2[/td]
[td]69[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]ZAYIFLAYANNE[/td]
[td]09/06/14[/td]
[td]83.1[/td]
[td]77.7[/td]
[td]77.1[/td]
[td]600[/td]
[td]6[/td]
[td]???[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]GULUM7[/td]
[td]18/06/14[/td]
[td]76[/td]
[td]73.1[/td]
[td]72.5[/td]
[td]600[/td]
[td]3.5[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]HERSHEYMI[/td]
[td]02/05/14[/td]
[td]81[/td]
[td]74.5[/td]
[td]74[/td]
[td]500[/td]
[td]7[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]HANDEMON[/td]
[td]02/06/14[/td]
[td]78.7[/td]
[td]75.7[/td]
[td]75.3[/td]
[td]400[/td]
[td]3.4[/td]
[td]???[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]BIOMEL[/td]
[td]14/04/14[/td]
[td]74.9[/td]
[td]68.8[/td]
[td]68.5[/td]
[td]300[/td]
[td]6.4[/td]
[td]58[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]OTIMOTI[/td]
[td]01/04/14[/td]
[td]81.5[/td]
[td]70[/td]
[td]69.9[/td]
[td]100[/td]
[td]11.6[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td]EMEL93[/td]
[td]01/11/13[/td]
[td]78.8[/td]
[td]66.6[/td]
[td]66.9[/td]
[td]+300[/td]
[td]11.9[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]12[/td]
[td]LELLI[/td]
[td]07/04/14[/td]
[td]78.8[/td]
[td]71.1[/td]
[td]72.2[/td]
[td]1.1[/td]
[td]6.6[/td]
[td]58[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

BIRINCI OLAN ARKADASIMIZ GUNPIR I TEBRIK EDIYORUM
HAFTAYA LISTE YAPMAKTAN SON ANDA KURTULMUS BULUNUP TOPU LELLI ARKADASIMIZA ATMIS BULUNUYORUM
HAFTAYA LISTEYE MORBUCAK ARKADIMIZDA DAHIL OLUCAK

OLDUYSA BI HATAMIZ AFFOLA KIZLAR
YANLIZ COGU BILDIRIMI TOPIKTEN TOPLAMAK ZORUNDA KALDIM TOPU TOPU SADECE 6 TANE MESAJ GELMISTI DIKKATINIZE
HERKESE IYI GECELER

bu aralar ramazan dolayisiyla pek topige gelip takip edemiyorum listeyi hazirlarken farkettimde baya bi yeni arkadaslar katilmis topige kizlar kusura bakmayin hepinize birden HOSGELDINIZ diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…