• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 5 gün hurma diyeti yapıcam şoklıycam kendimi merak idiyorum bir haftada 3 4 kilo veriliyormu cidden tabi bi kere yapıcam

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim sorunum asla öyle diyetler yapamamak. Asla beceremiyorum. Enfazla 2 öğün
sonra bırakıyorum
kendimi öyle bir seye sabitliyemiyorum ama keske yapabilsem olmuyor malesef.
Sen yap bi bakalım işe yarayacak mı.
Arkadaşım seyda coskununu yazılarını takıp edererek 2 ayda 11 kilo verdi.
Yanımda yaptı kız hergun üstelik bütün yiyecekleride hazırlayıp o getirdi ısrar ettı birlikte yapalım onu bile yapamadım.
Düşün artık.
Ben sadece yediklerimi kısarak kilo verebiliyorum.

canım benim sorunum asla öyle diyetler yapamamak. Asla beceremiyorum. Enfazla 2 öğün
sonra bırakıyorum
kendimi öyle bir seye sabitliyemiyorum ama keske yapabilsem olmuyor malesef.
Sen yap bi bakalım işe yarayacak mı.
Arkadaşım seyda coskununu yazılarını takıp edererek 2 ayda 11 kilo verdi.
Yanımda yaptı kız hergun üstelik bütün yiyecekleride hazırlayıp o getirdi ısrar ettı birlikte yapalım onu bile yapamadım.
Düşün artık.
Ben sadece yediklerimi kısarak kilo verebiliyorum.

Bende ilk defa demiycem canım normalde diyette olup tatlıları kızartmaları lop kop götürüp yinede zayıflayabilen bir bünye var tabi gram gram ama bu kadar yese başkası kilo alır
Bunu deniycem çünkü bayrama hedef 64 tü olmadı belki bu şok iyi gelir diye Zoru başarıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yedim mücver 😔 yanında ekmek yemedin inşallah nazar mı değdirdik sana ya😢
Ya şimdi kısıyoruz ama bu hayat tarzımız olsun bi yerde bir şeyden yiyorsak başka bir şeyi yemeyerek dengeleyelim😉 mesela mücverle ekmek kola varken sadece mücveri yemek yaşam tarzımız olsun tımam mı? ❤️

Gururla söyleyeyim ekmek hiç yemedim. İnşallah yaşam tarzımızı değiştiririz tamamıyla. Ben ekmek makarna ve tatlıya dayanamayan biriydim. Buraya katıldığımdan beri neredeyse hiç yemedim. Çok enteresan canım da istemiyo.:31:

Slm kızlar bende bildirim yapayım az da olsa gururla.
Başlangıç tarihi 19 mayıs
Başlangıç kilo 75
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.0
Giden 0.8
Toplam giden 3
hedef 63

2 ayda 3 kilo verebilmişim yaa. Çok az. hurma diyetini bende mi yapsam. Bu ara iştahımda pek yok idare ederim herhalde.
Kaç gün yapıyoruz onu 5 günmü?

Arkadaşlar dün gece kabus gibiydi. Bildirimi yapmadan bi anlatayım. Gece eve geç gelmiştik. Ben de biraz yorgundum ve gece 2 gibi uyumuşum. Eşim de beni uyandırmamış sahur için ocağa 2 yumurta koymuş haşlamaya. Başka şeyler yemiş. Yumurtaları unutup yatmış. Sabaha karşı 4 gibi bi kokuyla uyandım. Başka bi evden geliyo koku diye düşündüm. Bi geldim ki mutfağa ocağın altı yanıyo. Berbat bi koku durmanın imkanı yok. Nasıl patlamamış yumurtalar anlamadım. Tencere filan yanmış. Aman tencere filan bişey değil bir koku var evde anlatamam. Saat 6 ya kadar temizlik yaptım. Sildim orayı burayı koku gitsin diye. Sirke, çamaşırsuyu, mutfak dolapları için işte hepinizin fildiği fısfıslı yağçözücü şeylerle. işte aklınıza ne gelirse onlarla. Sonra yattım uyudum evde bütün pencereler açık. Saat 11 de kalktım bu saate kadar gene sildim. Ama koku gitmiyo. Dün gece gibi değil tabi. Ama ocağı yaktığımda koku geri geliyo. Neyse verilmiş sadakamız varmış. Yangında çıkabilirdi. Nasıl çıkmamış hayret... Ve bugün ki konumuza gelelim. Kilo bildirimimi yapıyorum :

Başlangıç : 2 temmuz
Başlangıç kilo :76
Geçen hafta : 74.7
Bu hafta :74
Giden : 700 gr
Toplam Giden : 2
Hedef : 69

merhaba kizlar nasilsiniz?
bu aralar cok mesgulum hic giremiyorum
zaten diyet falan kalmadi
bu haftada sonuncu oluurm herhalde
bu hafta listeyi ben hazirliyorum kizlar bildirimlerinizi ozel mesaj olarak gonderiverin bi zahmet ins yarin aksam hazirlarim listeyi
olurda yarin giremezsem diye bugunden yazayim dedim

Evt bugün bildirimler emele :40::40:

merhaba arkadaşlar.. ben bu hafta 5 günlük şok diyete başlayacağım. inanılmaz derecede motivasyona ihtiyacım var. bende katılabilir miyim size?

Arkadaşlar dün gece kabus gibiydi. Bildirimi yapmadan bi anlatayım. Gece eve geç gelmiştik. Ben de biraz yorgundum ve gece 2 gibi uyumuşum. Eşim de beni uyandırmamış sahur için ocağa 2 yumurta koymuş haşlamaya. Başka şeyler yemiş. Yumurtaları unutup yatmış. Sabaha karşı 4 gibi bi kokuyla uyandım. Başka bi evden geliyo koku diye düşündüm. Bi geldim ki mutfağa ocağın altı yanıyo. Berbat bi koku durmanın imkanı yok. Nasıl patlamamış yumurtalar anlamadım. Tencere filan yanmış. Aman tencere filan bişey değil bir koku var evde anlatamam. Saat 6 ya kadar temizlik yaptım. Sildim orayı burayı koku gitsin diye. Sirke, çamaşırsuyu, mutfak dolapları için işte hepinizin fildiği fısfıslı yağçözücü şeylerle. işte aklınıza ne gelirse onlarla. Sonra yattım uyudum evde bütün pencereler açık. Saat 11 de kalktım bu saate kadar gene sildim. Ama koku gitmiyo. Dün gece gibi değil tabi. Ama ocağı yaktığımda koku geri geliyo. Neyse verilmiş sadakamız varmış. Yangında çıkabilirdi. Nasıl çıkmamış hayret... Ve bugün ki konumuza gelelim. Kilo bildirimimi yapıyorum :

Başlangıç : 2 temmuz
Başlangıç kilo :76
Geçen hafta : 74.7
Bu hafta :74
Giden : 700 gr
Toplam Giden : 2
Hedef : 69

Allah korumuş canım ya ya tencere alev alıp aspiratör (böle mi yazılıo bilmiom) yansaydı:( Allah korusun gerçekten gidin iyi bir sadaka verin 😔
Kiloya yakın gitmiş tebrikler 😉

kızlar normalde geceleri gögüslerim cok dolardı hatta bebeğim birini emerdi uyku arasında diğerini sagardım .bu hafta geceleri azalma hissettim gündüz pek fark yok ama .spordan falan yoruluyorum ondan mı acaba bakalım haftasonu eşim evde dışarıda oluruz en fazla yüzebilirim baska spor yapmıcam bakalım fark edecek mi?
gerçi 3 ay bitti vucut gerektiği kadar üretirmiş artık belkide ondandır offff kafama takıldı yaaa:25:

neyse yaptıgım sporun sonucunu almışım ilk hafta olduğu için çok iyi vermişim bence bundan sonraki haftalarda bu kadar veremem tabiki ayrıca bu sabah güzelcede wc ye cıktım onunda etkisi var tabiki .ama yavaş yavaş vermeliyim zaten .ilk bildirim benden olsun :36:

baslangic tarihi : 11/07/2014
baslangic kilom : 72 kg
gecen hafta : 72 kg
bu hafta : 70 kg
giden : 2 kg
toplamda giden : 2 kg
hedef : 60kg

Dijital değil mi baskülün? Merk ettim 😊 buarada çok iyi 2 kilo maşallah yalnız lütfen dikkat et ömür boyu çocuğuna bakıp emziremedim adam gibi diye üzülme😉

öncelikle herkese merhaba ..
iki kızım var benim hamileliklerimden sonra aldığım kilolarım üstüme yapıştı. gitmiyor..
zaman zaman ilaç takviyesiyle verdiysemde geri aldım hepsini. o 47 kg lik güzel kız nerde şimdi çok özledim onu..:43:
hedeflediğim kilo 55 ve bunu 1 ayda ard arda gelen şok diyetlerle bitirmeyi düşünüyorum. düşününki nasıl gözüm kararmış nasıl canım yanmış..
velhasıl kelam kardeşlerim bu ay bu iş bitmeli..

baslangic tarihi : 18.7.2014
baslangic kilom : 71 kg
boy: 1,60
hedef : 55kg

iki kızım var benim hamileliklerimden sonra aldığım kilolarım üstüme yapıştı. gitmiyor..
zaman zaman ilaç takviyesiyle verdiysemde geri aldım hepsini. o 47 kg lik güzel kız nerde şimdi çok özledim onu..:43:
hedeflediğim kilo 55 ve bunu 1 ayda ard arda gelen şok diyetlerle bitirmeyi düşünüyorum. düşününki nasıl gözüm kararmış nasıl canım yanmış..

Hayırlı olsun 😊

Dijital değil mi baskülün? Merk ettim 😊 buarada çok iyi 2 kilo maşallah yalnız lütfen dikkat et ömür boyu çocuğuna bakıp emziremedim adam gibi diye üzülme😉

Evet cnm dijital
E kizlar maşallah hepimiz vermisiz az veya çok almaktan iyidir dimi tabiiii simdi önemli olan bayram tatili allahim yemicem diyorum israr üstüne israr hiçte hoslanmam israr edilmesinden sonra tersleyince tersledi oluyo

Emele msj atabilen varmı benim msj gitmiyor
Baş 14.04
Baş kilo 74.9
Geç Hf 68.8
Bu haf 68.5
Top gid 6.4
Bu Hf gd 0.3
Hedef 58

kilo bildirimi yapayım bende

başlangıç tarihi : 28 mayıs 2014
baş kilo: 79.1
geçen hafta : 69.3
bu hafta : 68.1
toplam giden: 11
bu hafta giden 1.2
hedef : 57 oldu ( gitgide düşüyo :)

ben bu hafat 1 kilo bile veremem diyodum 1.2 gitmiş çok şaşırdım hatta baskül yanlış mı tartıyo diye üstüne 5 litre su koydum doğru bi arkadasım var onu tarttım kız 55 kiloydum ben doğru tartıyo dedi doğru yani :))

Hoşgeldin canım. Kızlarını da Allah bağışlasın. Kilo hepimizin moralini bozuyo canımızı sıkıyo. İnşallah beraberce kurtuluruz.:40:

Merhaba kizlar...size mrb dedim birdaha yazamadim saglik sorunlari hastane ile ugrastim ve sonuca varamadik.yogundum anlicaniz ama döndüm.
Baslangic: 9 haziran 83.100
Gecen hafta:77.700
Bugün:77.100

Bu hafta az ama kacamak dolu.dondurmaya dayanamiyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar normalde geceleri gögüslerim cok dolardı hatta bebeğim birini emerdi uyku arasında diğerini sagardım .bu hafta geceleri azalma hissettim gündüz pek fark yok ama .spordan falan yoruluyorum ondan mı acaba bakalım haftasonu eşim evde dışarıda oluruz en fazla yüzebilirim baska spor yapmıcam bakalım fark edecek mi?
gerçi 3 ay bitti vucut gerektiği kadar üretirmiş artık belkide ondandır offff kafama takıldı yaaa:25:

neyse yaptıgım sporun sonucunu almışım ilk hafta olduğu için çok iyi vermişim bence bundan sonraki haftalarda bu kadar veremem tabiki ayrıca bu sabah güzelcede wc ye cıktım onunda etkisi var tabiki .ama yavaş yavaş vermeliyim zaten .ilk bildirim benden olsun :36:

baslangic tarihi : 11/07/2014
baslangic kilom : 72 kg
gecen hafta : 72 kg
bu hafta : 70 kg
giden : 2 kg
toplamda giden : 2 kg
hedef : 60kg

Süpersin canım. Haftanın birincisi gibi görünüyorsun şu anda. Tebrikler.:46:

Günaydın kızlar. Bildirimimi yapayım. Ama çok fena durum
başlangıç tarihi: 07 nisan 2014
başlangıç kilo: 78,8
geçen hafta: 71,1
bu hafta 72,2
geden : +1.1
hedef 58
çok kötü durumdayım. üstelik regli oldum dün . Onun etkisi diycem ama sanmıyorum 1,1 ödemde olmaz yani:50:

Belli olmaz 1 kilo ödem de olabilir. yani tuzlu yemiştirsin, reglide olmuşsun,olabilir yani. morallar bozulmasın...

Slm kızlar bende bildirim yapayım az da olsa gururla.
Başlangıç tarihi 19 mayıs
Başlangıç kilo 75
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.0
Giden 0.8
Toplam giden 3
hedef 63

2 ayda 3 kilo verebilmişim yaa. Çok az. hurma diyetini bende mi yapsam. Bu ara iştahımda pek yok idare ederim herhalde.
Kaç gün yapıyoruz onu 5 günmü?

Sanırım 5 gün yapılıyo. Tebrikler 800 gram da gitmiş bu arada.

Emele msj atabilen varmı benim msj gitmiyor
Baş 14.04
Baş kilo 74.9
Geç Hf 68.8
Bu haf 68.5
Top gid 6.4
Bu Hf gd 0.3
Hedef 58

Ben attım mesaj gitti canım.

kilo bildirimi yapayım bende

başlangıç tarihi : 28 mayıs 2014
baş kilo: 79.1
geçen hafta : 69.3
bu hafta : 68.1
toplam giden: 11
bu hafta giden 1.2
hedef : 57 oldu ( gitgide düşüyo :)

ben bu hafat 1 kilo bile veremem diyodum 1.2 gitmiş çok şaşırdım hatta baskül yanlış mı tartıyo diye üstüne 5 litre su koydum doğru bi arkadasım var onu tarttım kız 55 kiloydum ben doğru tartıyo dedi doğru yani :))

Çok güldüm 5 litre suyu tartmak iyi fikirmiş. :1::1: Benim tartıda biraz yerinden oynasa fikir değiştiriyo bu yöntemi uygulayayım ben de :)

Back
X