70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iftar
1 tabak yeşil fasulye
1 tane mücver
1 tane kızarmış biber
3 parça karpuz
2 hurma
Avuç içi kadar yufka ekmek

Suya yer kalmadı midemde birazdan form çayı içip suya başlıcam

Ben bi çay buldum wc için bugün eşentşyon eczacı ark ıma vermişler deniycem iyiyse tavsiye ederim canım ok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok yorgunum arkadaşlar. Eve yeni girdik. Sabahtan beri çarşı pazar dolaştım. Ordan da anneme gittim. Tabi yapmış mücverleri. 5 tane yenir mi ? Yedim. Hatta bi 5 tane daha yerdim. Bugün çok dağınık ve plansız beslendim. Tatlı ve hamurişi yemedim sadece. Ama diyet miyet karman çorman oldu. İnşallah yarın tartıldığımda kötü şeyler görmem... Bu arada genel olarak herkes iyi menüler paylaşmış. Diyetine uyanları spor yapanları tebrik ediyorum. Süpersiniz kızlar. Hadi bakalım yarın ola hayrola...

Bende yedim mücver 😔 yanında ekmek yemedin inşallah nazar mı değdirdik sana ya😢
Ya şimdi kısıyoruz ama bu hayat tarzımız olsun bi yerde bir şeyden yiyorsak başka bir şeyi yemeyerek dengeleyelim😉 mesela mücverle ekmek kola varken sadece mücveri yemek yaşam tarzımız olsun tımam mı? ❤️

kızlar bende dahil olabilirmiyim acaba zayıflama grubuna kendim tek başına zayıflamayı denerken zorlanıyorum. Grupta daha iyi kontrol edeceğimi düşündüm. :2:

kızlar bende dahil olabilirmiyim acaba zayıflama grubuna kendim tek başına zayıflamayı denerken zorlanıyorum. Grupta daha iyi kontrol edeceğimi düşündüm. :2:

günaydın bende yeni katıldım insan kendini daha iyi kontrol ediyor kesinlikle .hoşgeldın aramıza

kızlar normalde geceleri gögüslerim cok dolardı hatta bebeğim birini emerdi uyku arasında diğerini sagardım .bu hafta geceleri azalma hissettim gündüz pek fark yok ama .spordan falan yoruluyorum ondan mı acaba bakalım haftasonu eşim evde dışarıda oluruz en fazla yüzebilirim baska spor yapmıcam bakalım fark edecek mi?
gerçi 3 ay bitti vucut gerektiği kadar üretirmiş artık belkide ondandır offff kafama takıldı yaaa

neyse yaptıgım sporun sonucunu almışım ilk hafta olduğu için çok iyi vermişim bence bundan sonraki haftalarda bu kadar veremem tabiki ayrıca bu sabah güzelcede wc ye cıktım onunda etkisi var tabiki .ama yavaş yavaş vermeliyim zaten .ilk bildirim benden olsun

baslangic tarihi : 11/07/2014
baslangic kilom : 72 kg
gecen hafta : 72 kg
bu hafta : 70 kg
giden : 2 kg
toplamda giden : 2 kg
hedef : 60kg

Canım tebrikler ama lütfen yaptığın egzersize dikkat et benimde azaldı sütüm spora başlayınca sonra bişeyler kullandım spor yapamayınca sütün tadı bozuldu emmedi bebeğim 😞neolur çok dikkat et canım

kızlar ben diyete başlayalı 1 ay oldu burayı keşfedeli 1 hafta oldu şimdi kilomu 1ayaa göre mi 1haftaya göre mi yazıcam:26:

Canım. Su an onemli olan bebeğinin beslenmesi. Sütunu kaybetmemek icin cok iyi protein almalısın. Grissini yerine fındık ceviz hurma ye dememin nedeni bu. Ve tabi sut ürünleri, meyve sebze 3 ara ogun yapıp tüketmelisin.

3 ay sonra vucut uretirmisi kom dedi bilmem de benim bebegim 1 yasını gecmis olduğu halde ona göre diyet verdi doktorum.

Yemeklerini genelde etli yapiyorum hergun yumurta yemeye dikkat ediyorum sporu azaltayim biraz bebisle oynama sporu yeterse artar bile .aman sütten olmayayimda kiloyu kim takar

Günaydın kızlar. Bildirimimi yapayım. Ama çok fena durum
başlangıç tarihi: 07 nisan 2014
başlangıç kilo: 78,8
geçen hafta: 71,1
bu hafta 72,2
geden : +1.1
hedef 58
çok kötü durumdayım. üstelik regli oldum dün . Onun etkisi diycem ama sanmıyorum 1,1 ödemde olmaz yani

Üzülme canım toplamda iyi vermişsin bence

Yemeklerini genelde etli yapiyorum hergun yumurta yemeye dikkat ediyorum sporu azaltayim biraz bebisle oynama sporu yeterse artar bile .aman sütten olmayayimda kiloyu kim takar

Çok doğru söyledin keşke bende takmasaydım da emseydi biraz daha üstelik tecrübeliyim ilk oğlumda 1.5 yılda eski hslime dönmüştüm by defa esim yüzünden acele ettim çok aldın lop lopsun nezaman vercen hıcıkkkkk ya

üzülme canım toplamda iyi vermişsin bence

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ramazan da resmen yeme düzenim bozuldu. Artık ramazanda kilo verme ümidim bitti. Yeterki çok almayayayım. Bayram sonrası kaldığım yerden devam insallah.
Ama yinede devam elbette diyete hiç bırakmak yok.

ramazan da resmen yeme düzenim bozuldu. Artık ramazanda kilo verme ümidim bitti. Yeterki çok almayayayım. Bayram sonrası kaldığım yerden devam insallah.
Ama yinede devam elbette diyete hiç bırakmak yok.

Ben 5 gün hurma diyeti yapıcam şoklıycam kendimi merak idiyorum bir haftada 3 4 kilo veriliyormu cidden tabi bi kere yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…