Ben bsyramlik istiyorum en çaf canlısından 😁😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iftar
1 tabak yeşil fasulye
1 tane mücver
1 tane kızarmış biber
3 parça karpuz
2 hurma
Avuç içi kadar yufka ekmek
Suya yer kalmadı midemde birazdan form çayı içip suya başlıcam
Yav biri bayramlık alsın artık biomele 3 defa yazmış 😆😆
Cidden bi kere yazdım 3 kere gelmiş hskketmişim yani😂😂😂
Yav biri bayramlık alsın artık biomele 3 defa yazmış 😆😆
Ben bsyramlik istiyorum en çaf canlısından 😁😁😁
Çok yorgunum arkadaşlar. Eve yeni girdik. Sabahtan beri çarşı pazar dolaştım. Ordan da anneme gittim. Tabi yapmış mücverleri. 5 tane yenir mi ? Yedim. Hatta bi 5 tane daha yerdim. Bugün çok dağınık ve plansız beslendim. Tatlı ve hamurişi yemedim sadece. Ama diyet miyet karman çorman oldu. İnşallah yarın tartıldığımda kötü şeyler görmem... Bu arada genel olarak herkes iyi menüler paylaşmış. Diyetine uyanları spor yapanları tebrik ediyorum. Süpersiniz kızlar. Hadi bakalım yarın ola hayrola...
kızlar bende dahil olabilirmiyim acaba zayıflama grubuna kendim tek başına zayıflamayı denerken zorlanıyorum. Grupta daha iyi kontrol edeceğimi düşündüm. :2:
kızlar normalde geceleri gögüslerim cok dolardı hatta bebeğim birini emerdi uyku arasında diğerini sagardım .bu hafta geceleri azalma hissettim gündüz pek fark yok ama .spordan falan yoruluyorum ondan mı acaba bakalım haftasonu eşim evde dışarıda oluruz en fazla yüzebilirim baska spor yapmıcam bakalım fark edecek mi?
gerçi 3 ay bitti vucut gerektiği kadar üretirmiş artık belkide ondandır offff kafama takıldı yaaa
neyse yaptıgım sporun sonucunu almışım ilk hafta olduğu için çok iyi vermişim bence bundan sonraki haftalarda bu kadar veremem tabiki ayrıca bu sabah güzelcede wc ye cıktım onunda etkisi var tabiki .ama yavaş yavaş vermeliyim zaten .ilk bildirim benden olsun
baslangic tarihi : 11/07/2014
baslangic kilom : 72 kg
gecen hafta : 72 kg
bu hafta : 70 kg
giden : 2 kg
toplamda giden : 2 kg
hedef : 60kg
kızlar normalde geceleri gögüslerim cok dolardı hatta bebeğim birini emerdi uyku arasında diğerini sagardım .bu hafta geceleri azalma hissettim gündüz pek fark yok ama .spordan falan yoruluyorum ondan mı acaba bakalım haftasonu eşim evde dışarıda oluruz en fazla yüzebilirim baska spor yapmıcam bakalım fark edecek mi?
gerçi 3 ay bitti vucut gerektiği kadar üretirmiş artık belkide ondandır offff kafama takıldı yaaa
neyse yaptıgım sporun sonucunu almışım ilk hafta olduğu için çok iyi vermişim bence bundan sonraki haftalarda bu kadar veremem tabiki ayrıca bu sabah güzelcede wc ye cıktım onunda etkisi var tabiki .ama yavaş yavaş vermeliyim zaten .ilk bildirim benden olsun
baslangic tarihi : 11/07/2014
baslangic kilom : 72 kg
gecen hafta : 72 kg
bu hafta : 70 kg
giden : 2 kg
toplamda giden : 2 kg
hedef : 60kg
kızlar ben diyete başlayalı 1 ay oldu burayı keşfedeli 1 hafta oldu şimdi kilomu 1ayaa göre mi 1haftaya göre mi yazıcam:26:
Günaydın kızlar. Bildirimimi yapayım. Ama çok fena durum
başlangıç tarihi: 07 nisan 2014
başlangıç kilo: 78,8
geçen hafta: 71,1
bu hafta 72,2
geden : +1.1
hedef 58
çok kötü durumdayım. üstelik regli oldum dün . Onun etkisi diycem ama sanmıyorum 1,1 ödemde olmaz yani
Yemeklerini genelde etli yapiyorum hergun yumurta yemeye dikkat ediyorum sporu azaltayim biraz bebisle oynama sporu yeterse artar bile .aman sütten olmayayimda kiloyu kim takar
üzülme canım toplamda iyi vermişsin bence
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ramazan da resmen yeme düzenim bozuldu. Artık ramazanda kilo verme ümidim bitti. Yeterki çok almayayayım. Bayram sonrası kaldığım yerden devam insallah.
Ama yinede devam elbette diyete hiç bırakmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?