70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok iyi ya eline sağlık

Aaa yakışmadı hic sana! Topigin nesesisin sen güzelim ne bu vazgeçis? Haftada 500 gr az mı? Bak bugün diyetisyen ne dedi: diyetime uysanız bile kilo alabilirsiniz. Ramazan'da uzun süre ac kalmak metabolizmayı etkiliyor, yavaşlatıyor, yenilen depolaniyor.

Hem hepimizin olsa bile senin bırakma luksun yok. Daha yeni ameliyat oldun. Devam edip fazlalıklarından kurtulmalısın ki çektiğin bosa gitmesin ve tekrarlamasın insallahhh.

Böyle böyle gram gram vericez ama vericez! Kaçırdığımız arttığımız zamanlar da olacak. Ama biz bastan kabul etmedik mı bu yolun uzun olduğunu? Sadece biraz daha sabır arkadasım. Ben görmek istiyorum o gobecik atılan fotografı :)

Cnm birşey sorucam normalde BMi20/26 arasi normal kabul eediliyor diye biliyorum sen neden 17 istiyorsun çok zayif olmuyormusun ozaman boyun kkaçki senin

Boyum 165 canım. Hedefi kendim belirlemiştim. İdealimin 67 oldugunu dusunuyorum ama diyetten sonra 1-2 kilo slabilecegim icin 65 demistim. Diyetisyenim de bugün 65 e kadar dedi bana. Yag oranına göre konuşuyor tabi

Son düzenleme:
Bu arada eline saglik emelcim teşekkür ederiz. Listeden kurtulduğun icin de gözün aydın diyorum.

Lellicim sakın moralini bozma genelde liste sonuncusu olan arkadas diğer hafta ilk sıralarda oluyor. Birden atıcaksin hiiiic merak etme.

ellerine sağlık canım :) 1.olan arkadasımızı çok çok tebrik ederim ayrıca pes etmek yok az da olsa çok da olsa hepimiz bi şekilde kilo veriyoruz kimimiz daha hızlı kimimiz daha yavaş önemli olan eskisinden daha ince oluyo olmamız :)

Ay ağlıcam gece gece üstüste geldi yorumlar😊
Benim diyet günlüğüme bi arkadaş Allah razı olsun eski yazılarımı derleyip koymuş ağzımda fıstıklı çikolata bakakaldım kendi yazdıklarıma😔😔😔😔
Bırakmayacağım güzel arkadaşım dediğin gibi zorundayım çünkü..

Kocamaaaaan öptüm Allah razı olsun amin😊

:)
Ha bı de zayıflayınca gider beraber karın gerdiririz. Kalan 5 Kilomun karnımda olduğunu sanıyorum :/

:)
Ha bı de zayıflayınca gider beraber karın gerdiririz. Kalan 5 Kilomun karnımda olduğunu sanıyorum :/

Kalan 20 kilomun 15i göbek ve çevresi, 5 kilosu kollarıma dağılmış sanırım 😄😄😄 ama ben şimdilik bi 65i görem 9kilo verip o kadar germeye falan gerek olmaz ya hissettirmem bilene😉 göbek çevrem 100cm arkadaşım dedi 80 olsun bari dedim yuh ben 88e razıyım sınır o diye biliyom😊

bugünkü menüm

sabah
mantarlı omlet yağsız)
domates salatalık maydonoz azcık peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmek

öğlen 1 şeftali 1 kayısı

akşam
1 dilim ekmek bi kase mercimek çorbası salata

ara bi avuç leblebi
yarım bardak süt

3 litre su bitki çayları

Maşallah😍 oruç bitsin siz beni görün dicem 😄😄

Maşallah😍 oruç bitsin siz beni görün dicem 😄😄

canım ben oruç tutuyo olsam şimdi bırak kilo verip diyet yapmayı 85 i görürdüm heralde valla iyi dayanıyosunuz bide ben öğrenciyim ya evde yalnızım tek başıma yemek yapmak bile istemiyo canım evde olsam annem yapar yemekler tatlılar tutamam kendimi :)

Menümü yazayım mı yazayım ki ibret-ül alem olsun

Iftar
1 tabak yarısı kabak yarısı yeşil fasulye
1 dilim karpuz
1 dilim pide
1 parça tavuk göğsü ızgara

Ara verdim 23:30 dan beri
Hanımeller bisküvi 4-5 tane
4 hurma
2 gofret
Yarım hazır kek
En son 1 parça Antep fıstıklı çikolatayı teptimmmm arkadaşın yorumunu okudum... Kalakaldım...
Öyle yani regl olcam herhalde hamilelikteki gibi oldum yavru kedi görsem ağlıcam☺️

İnşallah canım vericiiz. Spor yapabilseydik iyiydi de.. Bakalım belki bu kış bu anlamda bir destek alabilirim. Kilo veriyorum ama kendimi beğenemiyorum. Söyle güzel karnım, biraz popom, sıkı bacaklarım olsun istiyorum. Bir de duruş bozukluğum olduğunu düşünüyorum. Sanki kafam kopup önüme düşecek

Emelcim liste için teşekkürler ben msj atamadım çok uğraştım hata veriyor 😌
Gelelim herşeymicim sana önce yok bırakıyorum yok olmuyor gibi gereksiz sinir edici cümleler kurmuşsun lakin görüyorum ki aklını başına devşirmişsin çok şükür kızmama gerek kalmadı 😝😝😝
Sen toparlan canım mekik çekmeye başla garanti veriyorum gidecek o göbiş üzme güzel yüreğini 😉
Gelelim diğer canım azimli arkadaşlarıma başta neşemize neşe katan otimoti valla yazılarını okuyunca keyfim motivasyonum yerine geliyor sağol canım😚😚😚
Kızlar tek tek isim yazamıyorum ama süper gidiyorsunuz . azimli topiğimiz yılmayn topiğimiz diyorum öpüyorum canlar😊
Bu arada yarından itibaren hurma diyeti yapıyorum hani Bayram yarışmamız vardı ya ben kazanıcsmmmmm hahahaaaaa😈😈😈

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yap canım yorumlarını da hemen yaz ama. Olurmu. Bende ptesiden cumaya yapayım diyorum ama bakalım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün ki menümü paylaşıyorum. Aslında tam paylamıycam çünkü akşam kayınvalideme gidiyoruz. Ama menüsünü bilmesem de tahmini bişey yazarım.

Sabah :
1 Haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık ( Kekik ve sirkeyle tadlandırdım )
1 bardak açık çay

Ara:
Sade kahve

Öğlen :
1 tabak etli bamya
1 kase yoğurt

Akşam :
Az çorba (ne varsa )
Sulu yemek ne varsa ondan bir porsiyon yerim

Gece oturursak belki karpuz yerim biraz... Hadi size iyi hafta sonları. Yarın da olmayacağım çünkü orda kalırız. Öpüyorum hepinizi.

Yap canım yorumlarını da hemen yaz ama. Olurmu. Bende ptesiden cumaya yapayım diyorum ama bakalım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım bende pazardan cumaya yapıcam ctesi yoldayız kayınvalidem de tartılamam mecbur cuma son nokta olacak 😋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vay çakal vaaay demek yarış var ha
Ama ben sana diyim o yediğin hurmalar....

İltifatın icin tenkü canim. Bir ise yarıyorsam ne mutlu bana.

Kovadan da ses yok. Yasasın 3g dedik ama yalan oldu herhal.

Vay çakal vaaay demek yarış var ha
Ama ben sana diyim o yediğin hurmalar....

İltifatın icin tenkü canim. Bir ise yarıyorsam ne mutlu bana.

Kovadan da ses yok. Yasasın 3g dedik ama yalan oldu herhal.

Ayy hurmalarrrr 😂😂😂 bakalım biomele ne yapacak 😆 işe yararsa bi bakalım çatlayacağım regl olamadım 3 gündür... Regl döneminde yapayım diyorum artık işe yararsa..

Biomellllllllll dün 2-3 haftada sadece 0.5kg verdiğimi görmek koydu bir de bütün olumsuzlukları düşündüm geçti ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…