• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben mesajımı yazana kadar herkes gitmiş bendende iyi geceler herkese allah rahatlık versin.

iyi geceler sanada bu arada süper erkenden anne olmuşun sen şanslısın hemde çok bence :))) darısı başıma bi kaç yıl sonra inşallah :)sositososito

teşekkür ederim canım. yaşayan bilir valla. bir de benimki gibi çok gelenekçi bi aileye düşünce sudan çıkmış balığa dönersiniz. istanbulda doğ, büyü; sonra ,çocuğunu kucağına alıp sevince bile ayıp sayıldığı bi aileye gelin düş. kısmet işte.

kız ailen nereli..merak ettim bak şimdi ....
kuusum naptın sen öle yaa heheh bayuıldım ben daha yeniyim ya yapamıom öle tek tek cevap veriyorum valla işyerinde ne gelirse yemekte ben idare etmeye çalışıyorum salata geldi ama mayonezli yoğurtlu bişi yapmışlar napiyymmm yoksa pilav yicektim :))

ay ne yapayım cnm ya öyle yoğun geçiyoki günler okuyamadığıumyerden başlıyorum okumaya cevap vermek istiyorum ..çünkü ben bişeyler yazdığımda cevap alamıyorum bazen ozamanda üzülüyorum ...bide sizi çok özlüyorum bari sohbetin geirsinden geleyim diyorum...
tşkrler canım ben bu hafta vermemiş hissediyom kendimi tutuyom walla tartılmamak için pazartesiyi bekliyom yemeye dikkat ediyom ama değişen bişi yok ama moralimi bozmuyoım bu hafta olmazsa bir dahaki hafta gider inş. :Saruboceq:

ya bozma tabiiii gidicek hepsi ...
kızlar maşallah hızınıza yetişmek çok zor gene sayfalarca döktürmüşsünüz...ben de de çok fazla bir değişim yok yavaş ilerliyorum ama hala umudum var şimdilik 200 gr vermiş görünüyorum haftaya dah ii olcak inşallah...

ay evet çok hızlılar hemde kıskanmaya başladım çok sık giremiyorum zaten ...olsun oda iyi vericez caymak yok ...
valla arkadaslar
sabahleyin hesapladim
300 kalori almisim
demin de ogle yemegimi yedim
yarim domates bir kibrit kutusu peynir bir kac cubuk kirmizi biber bir tane de tortilla ekmegi yanina portakal suyu tortilla ekmegi 190 kaloriymis ( anam nedir bu ya) portakal suyu da 85 kalori digerlerini de eklersek 800 kaloriyi tamamladim herhalde sabahla beraber
burada karla karisik yagmur yagiyor ona ragmen 2 km yurudum
aksami da hafif gecireyim ne olurrrrrrsenağlama
sonra gitsin kilolar nasil mi boyle yandaki gibi amakaydirigubbakcemile4

uçucak hepsinin arkasından el sallıycaz ...
madamxl yaaa
bmi 26 senin neren kilolu yahuuuuuu hele xl demek biraz ayip olmuyor muhihoyyyt
aglarim bak simdi:teselli:
sana en fazla medium denir kaydirigubbakcemile5
ay evet bende öyle düşünüyorum ...ama sende ağlama ....burada ağlamak için değil birbirimize destek olup bu kiloları vermek için varız ....
:1no2:senağlamaben bu listeyi sevmiyorum kilom çok fazla enkilolulardan biriyim

hayır hiç birimiz enfazla değiliz hepimiz bikaç ay sonrasının çıtırlarıyız ...
ben hala aynı kilodayım kolay kolay kilo veremem ben zaten ama azimliyim heheh yemeğimi yedim sonra da yürüyüş yapcam
siz napıosunuzzzkaydirigubbakcemile
ay negüzel ..örneksin valla ..azmin elinden hiç bişey kurtulmazda senin kilon kaç tam olarak ...yanlışmı okuyorum...
ben de akşam yemeğinden sonra mutfağı temizledim geldim. haşlanmış tavuk yedim sadece.bir kase kadar.üzerine de çay içicem şimdi beyaz peynir falan çekti canım sabah yemeyince. zaten bütün gün çay içmeden duramıyorum. şeker yerine tatlandırıcı kullanıyorum zaten bi haftadır.çok şekerli içmem zaten ama kilonun neresinden dönsem kardır

hiç şekerli içmesen daha iyi ..bu arada siyah çay kabız yapıyo çok demli içmeyin ..arkadaşlar...

ya arkaslar napıyım nerelere gıdeyım yemekteyızı izledım izledıkce yıyesım gelıyocokacimcoook evdede yanlızım bızımkı geceya kadar mesaıd benı bırı durdursun kaydirigubbakcemileyoksa valla yemeklere gıdecem offf napıcam kızlar açç dıgılım ama pısıkolojık olarak canım yemek istıyo :delphin:

izleme öyle zararlı programları ..bence zaten gereksiz ..birde o yemeklerin üçde birini bulamayanlar var....bak bide bizim gibi yasaklı olanlar var ..böyle durumlarda su iç yada birazcık kuru nane at ağzına iştahı bastırıyo ...
ya ben bugünde braz bozdum:utangac: dieti
hayır bozmak yok ...bak ...oklava gelir sonra...yada abartmamak şartıyla olabilir ...
sagol canım benım şimdi bi salatalık aldımyiyorum yanlızım oyuzden böyle olurum ya bız bu beynımızdekı yemek canavarını nasıl yenecez sen burdamısın konusalım yanlızlık bana gelmıyo benı yalnız bırakmayın

salatalık ..ay dur bende alayım bi tane soğuk soğuk ...
ben siyah çay hiç aramam zaten de
yeşil çayımı demliyim bari
geçen gece eşime de demledim
balık kokuyor bu yeşil çay dedikaydirigubbakcemile3

ay onlar herşeye bir kulp takarlar ama ..benim ki topumu almış çok sevindim ...
kızlar kim tatlandırıcı kullanıorum demişti normal şekerden daha zararlı diye duymuştum söylimmmm :) esmer şeker kullanın ve yavaş yavaş azaltın derim bence :)
bu arada 20 dk yürüdm 2 dk mola verdim :)

ben tatlandırcının şeker hastası olmayanlar üzerinde kötü etki yaptığını duymuştum ama geçen seneki diyetisyenim illa şekerli istiyosan sakarin kullanabilirsin demişti ...
hımm bi araştırmak lazım bunu heheh :))) bu site süper ya her konuya bakabiliosun hepsi bu kadar aktif değil gerçi :))) neyse siz muhabbete devam bende yürümeye :)kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile

evet bende o yüzden çok seviyorum burayı...
DR.gittim bugün östrojen 282 çıktı.dr daha yüksek bekliydm dedi.yumurtalarım büyümüş ama e2 çok yüksek çıkmadı.offffff kızlar canm çok sıkkın yaa
sıkma canını allah en yakın zamanda ne kadar bebek isteyen arkadaşım varsa ..ve sana bebek nasip etsin inş
bende kacarak evlendım cok sorunlar yasadık ama en sonuda evlendık hele ilk gelip enne babanın elını öpüyosun ya cok acayıp bir duygu sanada masallah bir fiyil neguzel sevmısınız sonra evlenmısınız else sohbete ben gıremıyorum bıdenesene sen gırebılıyomusun bende hata verıyo yanlıs sıfre veya kullanıcı diyo bılen bırısı bana yardım etsın

ben kaçmayı hep istedim çocukluğumdan beri ...macera olsun diye ama olmadı ..olsun herşey geride kaldı allah mutluluk versin ...
ben 24 diom da yıla göre 25 heheh :)))kaydirigubbakcemile3
daha çok gençsin ..evde kalma yaşı değil ..kız
ay ne güzel konu nerelere gelmiş ben kaçırmışım bencede elsenin dediği gibi bekar olan arkadaşlar bekarlığın tadını çıkarsınlar bence erken evlilik çok riskli ben 22 yaşındayım 3 yaşında oğlum var dünya tatlısı eşimde çok iyi çok iyi anlaşıyoruz canım o benim ama ya bu kadar iyi olmasaydı bu kadar iyi anlaşamasaydık görücü usülüyle evlendik. evlilik çok büyük sorumluluk istiyo. hele birde çocuk olunca,

ya evet bekarlık güzel ama adamını bulunca evlilik bambaşka bişey ..ben şahsen bekar olmak istemem ...
ben mesajımı yazana kadar herkes gitmiş bendende iyi geceler herkese allah rahatlık versin.
sanada canım

inşallah canm herşey gönlüne göre olsun gerçekten çok süper:Saruboceq:
kızlar ya elseye yazmıştım glb bu grubun böyle kalmasını isterseniz diye bişeyler konuşmuştunuz ...ne oldu neye karar verdiniz...öyle bir grub olursa bende varım ..elsecim rep de yazmıştım... hepinizi öpüyorum...

kız ailen nereli..merak ettim bak şimdi ....
ailem gümüşhaneli.ama 45 yıldır istanbuldalar.eşimi de orda tanıdım daha liseye giderken ama o zaman pek akıllı uslu bişeye benziyodu :1shok: güya evlenince bir iki sene beraber oturacaktık o arada da evimizi kuracaktık,hem de samsuna alışana kadar kol kanat germiş olacaklardı.ben nerden bileyim asıl gerilenin ben olduğumu.
amaaaaaaaan neyse yaaa kimse yok sayfada meydan köyün delisine kaldı gibi oldu,çenem düşerse eyvah ki ne eyvah..
bu arada ben çaya tatlandırıcı attığım için sordum hemen alt kattaki doktor kuzene "10 taneyi geçmediği sürece zararı yok" dedi. ama ben 5 taneyi de geçmiyorum.

bu arada şu yemekteyiz programından ben de şikayetçiyim yaa. akşam elticiimle izleyelim dedik gözümüz döndü incir tatlısı yüzünden . izleyince karar verdi dediki "sen bi çiğköfte yoğur peşine de incir tatlısı yap, ben gelip değerlendireyim"
bu programlar sayesinde komşular da oynattı.

ne güzel sohbetler dönmüş akşam ben yoktum. zarif ve pek sevgili eşim ben uyuyana kadar pc başından kalkmadı. şimdi günün en güzel saati.evde herkes uyuyo ve kafamı dinliyorum.ama kimse de kalmamış yaaa.

uykum kaçtı nette sörf yapıcam kızlar,ay ıslanmasam bari (biliyorum iğrenç bi espri ama söylemesem ölürüm :tomato: ) iyi geceler kızlar ,siteyi işgal edeceğim yoksa sayfa sayfa yazıp. hadi öptüm hepinizi bye

@yokrumuzfalan
bende saat farkindan dolayi siteye gec giriyorum aramizda iki saat var
daha burda yeni gece yarisi, ordaysan ben de buradayim gece gezgini
madem dayanamadin sen o espiriyi patlattin ben de dayanamayacam soracam
sahiden sorf yapiyor olsan gecenin bu karanliginda sorf tahtani alip sorf yapar miydin? Hadi dusun cevap bekliyorum

tatlandiricilar icin normalde icerigi hakkinda bazi kisitlamalar varmis. o kisitlamalara uygun uretilirse
tuketilebilinirmis
Ama uretici firmalarin cogu bu kurallara uymadiklari icin doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyor burada
(tatlandirici piyasasi burada Turkiye den daha guclu tatlandiriciyi nescafe gibi kavanozda toz halinde satiyorlar , kek falan yapimi icin

madamxl yaaa
bmi 26 senin neren kilolu yahuuuuuu hele xl demek biraz ayip olmuyor muhihoyyyt
aglarim bak simdi:teselli:
sana en fazla medium denir kaydirigubbakcemile5

canım ben iri kemikliyim (M) midyum bana badi gibi oluyo genelde kalıba göre (L,XL) giyiniyorum pantolonlardada 44 bol 42 dar geliyo arada sıkıştım kaldım :bbo:

kızlar eşim bu hafta gececi bende gece takılıyom gündüz oğlum ve eşimden pek fırsat kalmıyo pc ye girmeme öğlenleride kestiriyom biraz sonrada sohbetleri kaçırıyorum ama sonra tek tek okuyorum yerimseniben kaanmm kilonu sorun etme bak hep beraber başladık hep beraber sonuca ulaşcaz inş. yılmak yok bende geç kilo veriyorum ama umutluyum :lepi:guleysa canım dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tut her zaman olumlu düşün allah gönlüne göre versin :CüvCüv:kuusuum sana katılıyorum canım dodo özletti kendini gelişi muhteşem olucak buna eminim sositososito mehtapnur sende hoşgeldin canım el ele kurtulcaz yağlardan kilolardan a.s. kızlarr bende bu grubun bozulmasını istemiyom amacımıza ulaşana kadar hep beraber olsak ya bir alt guruba girmek istemiyorum şahsi görüşüm tabeee hepinizi öptm bziler gönüllerin birincileriyiz :hooray:yarın görüşmek üzere

kızlar diyetinizi destekliyi bir link buldum sitede dolaşırken kopyala yapıştır yapamadım videoyuda indiremedim özürrrr :kızgın: ama sizi yönlerdircem spor ile sağlıklı yaşam bölümünde spor görsel paylaşım alanı var oradan günde sadece 5 dak.ile harika bir vucudunuz olabilir konu başlığı var orada ilk linl olan canavar adlı arkadaşımız harika bir video sunmuş bakmanızı tavsiye ederim umarım beyenirsiniz kolay gelsin:lepi:

:kızgın:günaydın millet kızlar ama kaynatmişiniz dün giremedim bakiyom sayfalar dolmuş
arkadaşlar dün tartıldım çok moralım bozuldu herhalde ben kilo veremeyeceğim?
dartıldım dün sanki kılo almişim ya acaba adet olacağım ondanmidir bilmiyom amam
birde üzerimde nerden baksanız kiyafetlerim geliyo 3kilo filan di dün dişarda dartıldım
benneyaptımki:bbo:offffffff kendime çok kızıyorum

kızlar ya elseye yazmıştım glb bu grubun böyle kalmasını isterseniz diye bişeyler konuşmuştunuz ...ne oldu neye karar verdiniz...öyle bir grub olursa bende varım ..elsecim rep de yazmıştım... hepinizi öpüyorum...

tatlım ya yazmıştık ama öyle kaldı.bi arkadaşımız izin vermezler falan demişti.konuşalım yine

günaydın kızlar iyi sabahlar cumartesi kendime tatil veriorum kahvaltı için affedin beni :)) gevrek peynir .çayyy :)))

kızlar eşim bu hafta gececi bende gece takılıyom gündüz oğlum ve eşimden pek fırsat kalmıyo pc ye girmeme öğlenleride kestiriyom biraz sonrada sohbetleri kaçırıyorum ama sonra tek tek okuyorum yerimseniben kaanmm kilonu sorun etme bak hep beraber başladık hep beraber sonuca ulaşcaz inş. yılmak yok bende geç kilo veriyorum ama umutluyum :lepi:guleysa canım dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tut her zaman olumlu düşün allah gönlüne göre versin :CüvCüv:kuusuum sana katılıyorum canım dodo özletti kendini gelişi muhteşem olucak buna eminim sositososito mehtapnur sende hoşgeldin canım el ele kurtulcaz yağlardan kilolardan a.s. kızlarr bende bu grubun bozulmasını istemiyom amacımıza ulaşana kadar hep beraber olsak ya bir alt guruba girmek istemiyorum şahsi görüşüm tabeee hepinizi öptm bziler gönüllerin birincileriyiz :hooray:yarın görüşmek üzere

inşaalah arkadaşım desteğin için saolkaydirigubbakcemile5

bu arada kuusuum senin doğum gününmüş ben kaçırmışım allah sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah..

Back
X