• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben zaten çok yemek yiyen bir,i değilim ama metobolizmam yavaş die taghmin ediyorum fazla şey yemiyorum ama çok kolay kilo alıp öoook zor kilo veriyorum bu sefer yürüyüş yapıorum yemeklere de dikkat etmeye çalışıorum hayırlısı bakalım azimle bu işi başaracağız kızlar ben şimdi yürüyüşe başlıyorum :)kaydirigubbakcemile4

sagol canım benım şimdi bi salatalık aldımyiyorum yanlızım oyuzden böyle olurum ya bız bu beynımızdekı yemek canavarını nasıl yenecez sen burdamısın konusalım yanlızlık bana gelmıyo benı yalnız bırakmayın

bende yanlızım
arandım arandım tatlı bişeyler
en son ayvaya karar verdim,şimdi ayva yiyorum

bende yanlızım
arandım arandım tatlı bişeyler
en son ayvaya karar verdim,şimdi ayva yiyorum

ya evet neler cektım anlatamam afiyet olsun canım neler yaptın bugun azdaha yarın kafama kafama vuracaktım valla:mymeka::oklava: bunlar az gelırdı ozaman

bende bir magnum çikolata var kaç gündür bakışıoz ama öğlen tatlı yedim yemiycem die direniomm offf heheh tatlısız hayat olmuo beee neyse kızlar ben biraz yürücem size iyi sohbetler

ben zaten çok yemek yiyen bir,i değilim ama metobolizmam yavaş die taghmin ediyorum fazla şey yemiyorum ama çok kolay kilo alıp öoook zor kilo veriyorum bu sefer yürüyüş yapıorum yemeklere de dikkat etmeye çalışıorum hayırlısı bakalım azimle bu işi başaracağız kızlar ben şimdi yürüyüşe başlıyorum :)kaydirigubbakcemile4

iyi hadi basla belkım bizde gaza gelir yaparız kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ben siyah çay hiç aramam zaten de
yeşil çayımı demliyim bari
geçen gece eşime de demledim
balık kokuyor bu yeşil çay dedikaydirigubbakcemile3

nakadar alakasız bısey söylemıs sen katıldınmı onun dedıne yanı kokladınmı haklımıydı yoksa guldunmu canım bende sıyah cayı cok içiyorum bugun içmedeım pek bı sabah bi aksam bızımkılerle hepsı bukadar yesıl cayı içerim 3,4 bardak içerim benım yazmadıma bakmayın diyetteyken herzaman yaparım hatta bızımkıler soguk algınlıgı falan oluca zaman onlarada içiririm:içelim:

böyle bişeyi anlatınca ben kfamda hemen onu canlandırıyorum komık bişeyşe sonra kafamda canlandırıp canlandırıp gülüyorum sen nasıl evlendın kendını anlatsana bıraz?

kızlar kim tatlandırıcı kullanıorum demişti normal şekerden daha zararlı diye duymuştum söylimmmm :) esmer şeker kullanın ve yavaş yavaş azaltın derim bence :)
bu arada 20 dk yürüdm 2 dk mola verdim :)

nakadar alakasız bısey söylemıs sen katıldınmı onun dedıne yanı kokladınmı haklımıydı yoksa guldunmu canım bende sıyah cayı cok içiyorum bugun içmedeım pek bı sabah bi aksam bızımkılerle hepsı bukadar yesıl cayı içerim 3,4 bardak içerim benım yazmadıma bakmayın diyetteyken herzaman yaparım hatta bızımkıler soguk algınlıgı falan oluca zaman onlarada içiririm:içelim:

yok canım hiç alakası yok bence

kızlar kim tatlandırıcı kullanıorum demişti normal şekerden daha zararlı diye duymuştum söylimmmm :) esmer şeker kullanın ve yavaş yavaş azaltın derim bence :)
bu arada 20 dk yürüdm 2 dk mola verdim :)

vala ben hiç şeker kullanmıyorum ama bende tv den duydum 6 taneye kadar faydası varmıs fazlası zararlıymıs

vala ben hiç şeker kullanmıyorum ama bende tv den duydum 6 taneye kadar faydası varmıs fazlası zararlıymıs

hımm bi araştırmak lazım bunu heheh :))) bu site süper ya her konuya bakabiliosun hepsi bu kadar aktif değil gerçi :))) neyse siz muhabbete devam bende yürümeye :)kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile

DR.gittim bugün östrojen 282 çıktı.dr daha yüksek bekliydm dedi.yumurtalarım büyümüş ama e2 çok yüksek çıkmadı.offffff kızlar canm çok sıkkın yaa

buarada çatlatma iğnesi yapıldı kolumdan aşı gibi derialtı olması şartmış..kızlr lütfen bana içten ve gönülden dua edin.çok yoruldum sankiii yaa

DR.gittim bugün östrojen 282 çıktı.dr daha yüksek bekliydm dedi.yumurtalarım büyümüş ama e2 çok yüksek çıkmadı.offffff kızlar canm çok sıkkın yaa

çatlatma inesi olmadınmı yanı yumurta olusmus ama nasıl anlıcam sekılde anlatırmısın

buarada çatlatma iğnesi yapıldı kolumdan aşı gibi derialtı olması şartmış..kızlr lütfen bana içten ve gönülden dua edin.çok yoruldum sankiii yaa

canım senın tedavınle benımkı degısık bende kalcamdan olmustum sasırdım valla

Back
X