Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bi devrik cümle kurmuşumki inşallah yazdıklarımı anlarsın
tşkrler canım ben bu hafta vermemiş hissediyom kendimi tutuyom walla tartılmamak için pazartesiyi bekliyom yemeye dikkat ediyom ama değişen bişi yok ama moralimi bozmuyoım bu hafta olmazsa bir dahaki hafta gider inş. :Saruboceq:madamxl teşekkür ederim canım yazdım ama çıkmamış ...inş hepimiz incecik oluruz ...sana madams daha çok yakışır....olucaz ama eminim ...kadın isterse herşeyi yapar...yaşasın kadın dayanışması ...
herkese tunaydinlar,
else'cim tebrik ederim. Insan alissa da rejime girdiginde sanki seytan durtukluyoooo yaaa
Tebrik ederim vallahi,
kizlar ben bugun elma ve meyveli yogurtla baslayacam yanina biraz da sut ile tam bugdayli flake koyacam
kızlar, ne oldu bulamıyorum kilo takip listemizi:)
ben aynıyım (77):tomatomalum zımbırtı yüzünden sabit kaldım)
![]()
:1no2:senağlamaben bu listeyi sevmiyorum kilom çok fazla enkilolulardan biriyim
ya arkaslar napıyım nerelere gıdeyım yemekteyızı izledım izledıkce yıyesım gelıyocokacimcoook evdede yanlızım bızımkı geceya kadar mesaıd benı bırı durdursun kaydirigubbakcemileyoksa valla yemeklere gıdecem offf napıcam kızlar açç dıgılım ama pısıkolojık olarak canım yemek istıyo![]()
ben hala aynı kilodayım kolay kolay kilo veremem ben zaten ama azimliyim heheh yemeğimi yedim sonra da yürüyüş yapcam
siz napıosunuzzzkaydirigubbakcemile
canım benim yazı düşün çok zayıf olduğunu diüşün seni sinir edenleri düşün yapma gitme mutfağaklava:
ya ben bugünde braz bozdumdieti