• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sizi bu hafta kaybetmişiz ya
6ı rakamları görmüşsünüz artık
ben bu hafta tartılmadım daha
pazartesiye kadar beklicem
1 kilo versem iyidir:Saruboceq:

valla elsecim ben bugıdısle gıdemıcem burdan hep burda kalıcam galıba bende bu iştah olduktan sonra 1000 kaloriden fazl yedımcokacimcoook:1no2:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm: haftayada burdayım

:teytey:ben 45 dakika yürüdm ve 160 kalori yaktım ama bende bittim-tatlicadiarzu-:uhm:kafamçokkarıştı

nivea body cd'sini indrmiştim bende
valla bende bittim
belki herkes için çok zor değildir ama ben bu hamlıkla çok zorlanıyorum vallakafamçokkarıştı

selam kızlar...bugun hiç yazamadım...gelincede butun yazdıklarınızı okudum...aslında sabah tartıldım ve gram vermemişim biraz moralim bozuldu..fakat hergun 45 dakka yürüyodum.şok tabi hem spor,hem diet:1shok: ....ama enterasan bişey oldu....diete başlarken bi kaç pantolon denemiştim kapanmıyodu bile...:.inanırmisınız bugun denedim ve içlerine girdim...terazide farketmesede vucutta farketmişş....bunuda sizinle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile.......:asigim:

ya bende hamım 2006 da spora gittim 6 ay bıtraktıktan sonra otura otura aldım başımı buraya kadar geldim yavaş yavaş alışcam umarım ama çok yoruldum şu nivea cd bende indirsemmi acaba die düşünüom ama ona vaktim yok ki :(
bu arada bende 24 yaşındaımm :)delikafadulden

benim de canim cikolata istedi fena sekilde. ablam da bana inatmis gibi geldi gozumun onunde yedi :(

canım bende çok şeker istiyordu canım doktorum macun şekeri vermişti bana tadı kötü ama hem tatlı ihtiycacını karşılıyor aynı zamandada vucut sıcaklığını artırarak yağ yakmanı sağlıyor ben yiyorum yemeklerden 20 dk önce alıp bir tane emiyorsun inşallah faydası olur:sm_cool:

kızlar bu arada bacaklarım çok kalın nasıl vercem bilmiyorum umutlarım tükeniyo ya:senağlama

selam kızlar...bugun hiç yazamadım...gelincede butun yazdıklarınızı okudum...aslında sabah tartıldım ve gram vermemişim biraz moralim bozuldu..fakat hergun 45 dakka yürüyodum.şok tabi hem spor,hem diet:1shok: ....ama enterasan bişey oldu....diete başlarken bi kaç pantolon denemiştim kapanmıyodu bile...:.inanırmisınız bugun denedim ve içlerine girdim...terazide farketmesede vucutta farketmişş....bunuda sizinle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile.......:asigim:

işte sporun faydalarını bize göstermiş oldun
bende kendime ceza vermiştim
en azından 65 kiloya varana kadar kıyafet almak yok

ben 35 yaşımdayımmm kızlar.....sizler çook gençsinizzz....lütfen 20 li yaşların kıymetini bilin....30 lu yaşlar çok çabuk geçiyor...:1no2::1no2:

ya bende hamım 2006 da spora gittim 6 ay bıtraktıktan sonra otura otura aldım başımı buraya kadar geldim yavaş yavaş alışcam umarım ama çok yoruldum şu nivea cd bende indirsemmi acaba die düşünüom ama ona vaktim yok ki :(
bu arada bende 24 yaşındaımm :)delikafadulden

çalışıyosun heralde sende i mi
akşamları yapamaz mısın?
çok uzun sürmüyo zaten

ben de 30 yaşındayım 1 ay var 31 olmama. kocaman çocuklar da var bu yaşa rağmen. erken yaşta bir kaç hamilelik geçirmek olmak+kansızlık ilaçları+andidepresan+sigarayı bırakmak =76 kilo.
iyi dayanmışım yine bu matematiğe

ben de 30 yaşındayım 1 ay var 31 olmama. kocaman çocuklar da var bu yaşa rağmen. erken yaşta bir kaç hamilelik geçirmek olmak+kansızlık ilaçları+andidepresan+sigarayı bırakmak =76 kilo.
iyi dayanmışım yine bu matematiğe

Allah bağışlasın kaç yaşındalar
kız,erkek?
erken anne olmuşsun ne güzel
biz daha beklemedeyiz
25 olduk,düşüncesi bile yok bebeğin

size bugün farkettiğim ve kendime bile şaşırdıgım bişey oldu...anlatim sizlere .....tatlı delisi biriyim..nezamandır canım tatlı istemiyo görünce bile yemek gelmiyodu içimden...bundan 2 ay öncede diete niyetlenip eczaneden apple cider diye bi sirke tozu almıştım..onuda içiyorum ve tatlı isteni kesiyomuş....bugün tatlıların içindeyim ve inanın tadına bile bakmadım..ben ve ekler pastaya dayanmak mümkün degill yaniiii..eee gerçek gibi sankiii.nedersiniz?

oğlum 12 buçuk oldu 7.sınıfa gidiyo. kızım da 6 buçuk yaşında ilkokula yeni başladı. erken anne oldum ama vücutta ona göre erken yıpranıyo. tabi daha kolay toparlıyosun bu yaşta ama ruhen çöktüm valla. en iyisini yapıyosunuz hazır olmadan ne evlenin ne de çocuk yapın. sonra benim gibi her streste buzdolabının önünde alırsınız soluğu

Back
X