Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bugün çok sinirim bozuldu
bugün bi iş için dışarı çıkmıştım,geldiğimde patronum dedi seni de yorduk
gerçi ihtiyacın da var dedikötükedihüso
sinir etti beni
kendimi salmıştım 1-2 gündür
yine gaza geldim salatamı yiyorum şimdi
çok moralimi bozdu![]()
birilerine sinirlenip azmediyoruz inadına zayıflıyayım da sen de gör diye.kimi patrona inat, kimi arkadaşına kimi de benim gibi kozalağına inat. ama ben ne yapsam yaranamam ,daha önce de 16 kilo birden verdiğimde kozalağımın -sevgili zarif 98 kiloluk eşimin- tek yorumu "biraz süzüldün mü ne? " olmuştu. 54 kiloluk halimi bile alaya alıyodu ki ne yapsam boş...:1no2:
arkdaşlar durmak yok zayuıflıcaz kim ne derse desin patronlar hele bok yesin kozalaklarda salsın kendini biz zayıdlayaıp çıtır olcaz onalr aynı kalcak pes etmek yok zincirleme etkilenir sonra hepimiz ne de olsa birer halkayız değilmiiiiiiiiiiiiii :)))))
yokrumuzfalan cnm bence sen zayfla boşver eşini bende kaynanama inat vermem lazim cnm ama dün böyle diyo ben aynı görüyom seni diyo cadıklava:
bende ben biliyom verdiğimi o yüzden kızlar pes etmek yokkaydirigubbakcemile
boşver cnm ya üzülme sen sakın ol ve devam yola hep beraber kızlar yılmak yok kim nederse desin cnm
mrb arkadaşlar bugün çok sinirim bozuldu
bugün bi iş için dışarı çıkmıştım,geldiğimde patronum dedi seni de yorduk
gerçi ihtiyacın da var dedikötükedihüso
sinir etti beni
kendimi salmıştım 1-2 gündür
yine gaza geldim salatamı yiyorum şimdi
çok moralimi bozdu![]()
arkdaşlar durmak yok zayuıflıcaz kim ne derse desin patronlar hele bok yesin kozalaklarda salsın kendini biz zayıdlayaıp çıtır olcaz onalr aynı kalcak pes etmek yok zincirleme etkilenir sonra hepimiz ne de olsa birer halkayız değilmiiiiiiiiiiiiii :)))))
neyse sıkma canını ama iyiki demiş demişte seni gaza getırmş yoksa biz nerden bilecez senın kendını saldını hanı dün demiştin dıkkat edecem diye else yellovdye yıne yalnız bıraktı benı tek basıma yaptım lapamı itaraf edemedıgı için gelmedı biliyorum yada ben görmedım hiç naptı acaba merak ettım şimdi hadi gel gel kızmıyorum neyse canım bı haber ver naptın
hoşgeldin canım
yok canım dün sadece çorba yedim akşam
bugünde öğlen az yemek
akşamda salata ve 1 kaşık ıspanak
dikkat ediyorum merak etme
pazartesi salı bi gevşeme gelmişti
bu akşam yeşil çayımı içip sporumu da yapıcam
vazgeçmek yok
birbirimizin başarı öykülerini okucaz burda di mi?:hooray:
oooo kimsede ses soluk yok gözüm döndü valla gofret falan alıp yıcem bitane cukulata cok canım istiyo yiyecem benı affedin bugun cokacimcoookcokacimcoook
vayyy ne güzel vermıssın adamın azının payını bayıldım valla keyfim yerıne sen çok yasa emi
oooo kimsede ses soluk yok gözüm döndü valla gofret falan alıp yıcem bitane cukulata cok canım istiyo yiyecem benı affedin bugun cokacimcoookcokacimcoook
teşekkür ederim canım gerçekler bunlarr :))))hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae
bu arada ben de yakalım
bugünü az kaçamakla kapatıcam gibi gündüz 2 eti benimo bisküvisinden yedim bide sütlü nescafe bunun haricinde kendime şaşıyorum valla şimdide yürüyüşe başlıyorum önceki 2 günün acısını çıkarmam lazım en az 45 dk yürücem die düşünüom
görüşürüz millet oturmayın kalkın kalkın hareket lazım işleyen demir paslanmaz hareket eden kadın kilo almaz fazla hareket eden kilo veriri :))))))kaydirigubbakcemiledelikafaduldenhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım benim gruptan gitmeye niyetim yok valla ii burası ne de olsa 70lerle başladık deme amaa :) kilo almayımda inşallah yavaş yavaş veririm :)
ben yürüyüşe başlıom sonrada elma sirkeli suyumu içer günü kapatırım :)
kolay gelsin canım
bende çayımı içeyim yapçam spor
tembellik yapmıcamklava: