• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar saatlerdir kimse yazmamis sayfa asagida kalmis yukari cikartmak lazim :9::9:
kizlar esim konustu komsuyla daha once adamla konusmustuk kadin yoktu kadin demis ama ben sizin yerinize yaptim esimde durumu anlatmis gitmeden once yaptik diye tamam demis bilmiyodum

neti yaptım yeni..ama kızlar kimse yok..anlaştınız mı?ne????müzeyyen gelince kaçalım mı?dediniz:44::44::44::44: ben hafta içi böyle boş görmemiştim burayı..sabah 66.50 çıktım moral sıfır zaten..2 gündür eşim ewde olmuyor..walla waktim çoktu akşamlar..neyse bekliyorum bakalım..heheheyyyttt..2 gün sizi görmememin bedeli ağır oldu..dopiç oldum iyice..

Son düzenleme:
sizin geleceğiniz yok..çocuklarda erkenden uyudu bugün.bende kalkıp bi ewi akşamdan süpürüp temizleyeyim gelirim yine:27::27:

Tahmin etmiştim de emin oldum şimdi, demek seni gelin adayı olarak görünce hemencecik söyleyiverdi ismini seni gidi gidi Müzeyyen, buldun doktor kızı, biz kızımızı yedirmeyizzz:52::52::52:

konular ilerleyince hemen söyledi işte adını :9:

Günaydın Fadime abla :3:
Hayırlı sabahlar :16:
Sabahları vakit buldukca okuyorum merak ediorum valla :27:
Konulara direktte dalmak istemiyorum:27:
Bende sizleri özledimm:16:
Teşekkür ederim ayrıca :17:

direk dal kız konulara nolcak :34:
sen yabancı mısın sanki :34:

Vayyy be Türkçeyi geçtiler yani :9:
Doktora gittim prş günü :)
Haftaya pazartesi randevum var bakalım birinin beni denetlemesi gerekiyordu.
Böyle daha iyi oldu sanırım :31:
Regl olaydım kilo verip vermediğimi anlayacaktım ama daha yok :ssz:

doktora gitmene sevindim tatlım
yine güzel bi şekilde zayıflıcaksın inşallah :21:
feysim yok ama ben senin o çok beğenilen resimlerini göremediiim :31:

günaydın hepinizi kokulu öptüm :54:
2 gündür buraya gelsemmi gelmesemmi düşüncesi içindeyim gelmicem diom yine geliom

niye gelmiyosun kız :19:
ben de sana küseyim mi şimdi :19:

neti yaptım yeni..ama kızlar kimse yok..anlaştınız mı?ne????müzeyyen gelince kaçalım mı?dediniz:44::44::44::44: ben hafta içi böyle boş görmemiştim burayı..sabah 66.50 çıktım moral sıfır zaten..2 gündür eşim ewde olmuyor..walla waktim çoktu akşamlar..neyse bekliyorum bakalım..heheheyyyttt..2 gün sizi görmememin bedeli ağır oldu..dopiç oldum iyice..

gözün aydın canım :34:
66.5 mu :53:
naptın sen :31: dikkat etsen gider ama hadi bakalım cumaya kadar bari gayret :31:

arkadaşım geldi de canlarım
bu hafta uzun uzun kalamıcam aranızda kusuruma bakmayın
geçmişe bakıyorum yine de..

suzim eşinin işe girmesine çok çok sevindim :34:
gözün aydın :31:

görüşürüz canlarım :16:
hepinizi pek seviyorum :16::54:

cok sagol tatlim bi düzene gireriz insallah :16::16::16:

sen kacma yukariya :1:

ay canim benim o konuda benimkide odundur :1: gerci daha veremedim de :37:yinede :27: kendi kendime iltifatlar yapiyorum yazik bana :1:

:30:

italyanciya bagladi :9:

:54:

:23:

sen nereye :4::4::4:

anladim canim iki ufak cocukla ikiz arabasi dha mantikli :34:

hadi gözün aydin :1:

insallah faydasini görürsün canim :34: menün ve spor :nazar:

özledin kendini mervis :38:

onda siraysa yapma canim a ezdikce ezmeye calisiyorlar sesleri cikmiyor diye :19:
dün bende ev sahibine sinirlendim bisiklet varmis hof da bizim bisiklete benziyormus sanettmiyorum diyorum oja diyo :41: oraya koyamazmissiz falanda filan agzida les gibi icki kokuyor karinin :47: baktim bizim degil hemende bizden biliyorlar nerden cikartiyorsa salak tövbe tövbe tek türk biziz binada birsey oldumu bizmi yapmissiz oluyor dün gidip yaygarayi patlatacakdim annem birakmadi bugün kapisina basacam ama :47:

cok güzel vakit gecirdik ballim :23::9:

susma sustukca tepene cikiyorlar :47: ama sinirle gitme biraz sakinles de öyle bende de öyle oluyor biraz sinirleneyim hemen agri giriyor kafama :47:

kizlar kaysi :30:ben gidiyom:52::52::52: nezaman gelebilirim bilmiyorum :52::10::10::10::10:
he bacim kayamiyomki zaten :30: yakalaniyom hep :27:
gecirdikde suzim olmuyo böyle park köselerinde banklarda ev tutak mi :27: :9:

sayfa 20 deydim hemen atladim sayfalarda cabuk ilerliyor birsey anladiysam arab olim hangisi gercek hangisi degil anlamadim :ssz:
amaan ne bileyim suzim bi üzüldüm bi kizdim :ssz::ssz:

:52::52::52::52:

ayyy keşke canımmmm

bende neolsun aynı taaas aynı hamam :1:

ben yatamıyorum öyle
kızım 11den önce uyumuyor
o uyduktan sonrada etrafı topla falan gece 1 oluyor saat burayada takılıyorum bütün gün okumamışsam özellikle yada facee bakıyorum
bakmıycam yatcam diyorum ama yine olmuyor
öyle işte yorgunum kısaca

niye kız
yokluğun çok belli oluyor
sakın gelmemezlik yapma

:52::52::52::52::52::52:
biliyorum şaka
günde 10 kereyi geçtim haftada 10 kereyede dayanamazlar sanırım
günde 2ye falan denk geliyor nerdeyse :52:
he bacim toplama cikarma vee carpma :9::9::9:

bazen diyorum ay ben negüzel bi kariyam diye aynaya bakip :9:
ay ne güldüm :9:minenin ögretmen oldu belli mathematiksel hesaplamis hemen :9::9::9::9:
kiz suzi inanmiyorum ay bende diyom benim kiz bana bakiyo :53: anne ne kadar kendini begenmissin diyo :19: bende kiskanma diyorum :63:
kizimin cevabi -o mein gott :9::9::9::9::9:
sonra gidiyom kocise diyomki ne kadar güzel bir karin var senin dimii :37:
odunca bir cevap -hmmmm :9::9::9::9:
kimse bilmiyo kiymetimi suzim :9::9::9::9::9:

benimki bir haftadir cezali kiz bu alman karilarabakmasin sakin :18:
:9:

ay niye ceza verdin adama :9: hava soguk alamancilar daha cibil cbil gezmiyorlar korkma :9::9::9:
kiz bizimkiler soyunmustu bugün acik günes gördüler ya :37:
saka yaptim canim :34: detayli olmana gerek yok zaten :1: benimkine ceza versem dinlemiyorki ceza meza :83:

ben yavas yavas hazirlanim öptüm kizlar :16:
konuyu ekledi balli kayboldu :44: konuyuda kapatilar :52:merak etmisdim halbükü ne olacak diye :27:
ay insallah kötü birsey olmaz :26:

tekrardan merhaba arkadaşlar :3: beni güzelce karşılayıp hoşgeldin diyenlere çok çok teşekkür ediyorum. kısaca kendimi tanıtmak isterim 24 yaşındayım ve 8 aylık dünyalar güzeli bir kızım var.(dileyen herkesin olsun inşallah)
yozgatın bir ilçesinde sınıf öğretmenliği yapıyorum.. malumunuz doğum kilolarım var 100 kilo ile doğuma girip şu ana kadar 78 kiloya kadar inebildim.ama artık biraz yoruldum ve bıktım. açıkcası desteğinize çok ihtiyacım var. herkese tekrardan güzel bir gün diliyorum :)
hosgeldin :3: 100 kilomu :53: off baya cokmus canim :26:

Ay ballı link koyunca bende takıldım şu konuya,bişey anlamadm gerçi :D Sonra bi derdim var diye bölümü fark ettim anammmmmmmmmmmmmmm one öyle :30::30::30::30::30: Ay ben kocamı çok seviyorum ya valla aşkım,canm,bitanm benm,konuları okudukça :53::53::53: böyle kaldım ne insanlar ne kocalar varmış:50:
sorma sorma bende hep sükür ediyorum Rabbime :16:

kizlar saatlerdir kimse yazmamis sayfa asagida kalmis yukari cikartmak lazim :9:
kizlar esim konustu komsuyla daha once adamla konusmustuk kadin yoktu kadin demis ama ben sizin yerinize yaptim esimde durumu anlatmis gitmeden once yaptik diye tamam demis bilmiyodum
aman iyi halolmus canim :31:

hosgeldin beybee :3:

sizin geleceğiniz yok..çocuklarda erkenden uyudu bugün.bende kalkıp bi ewi akşamdan süpürüp temizleyeyim gelirim yine:27::27:
ay aksam is yapmayi hic sevmiyom :19:
gündüzde sevmiyom gerci :9:

:16::16::16::16::16:

oh ne iyi sevindim müzücüm:16:
bu arada öle dedim diekızarsan söyle:26:
hamarat kadın bir başka oluyo:ssz:
konular ilerleyince hemen söyledi işte adını :9:

direk dal kız konulara nolcak :34:
sen yabancı mısın sanki :34:

doktora gitmene sevindim tatlım
yine güzel bi şekilde zayıflıcaksın inşallah :21:
feysim yok ama ben senin o çok beğenilen resimlerini göremediiim :31:

niye gelmiyosun kız :19:
ben de sana küseyim mi şimdi :19:

gözün aydın canım :34:
66.5 mu :53:
naptın sen :31: dikkat etsen gider ama hadi bakalım cumaya kadar bari gayret :31:
küsemezsin ben küserimyanlızca
ne bilim yav böle huzursuzluk var ya içimde ondan heral:ssz:

:16::16::16:
he bacim kayamiyomki zaten :30: yakalaniyom hep :27:
gecirdikde suzim olmuyo böyle park köselerinde banklarda ev tutak mi :27: :9:

amaan ne bileyim suzim bi üzüldüm bi kizdim :ssz::ssz:

he bacim toplama cikarma vee carpma :9::9::9:

kiz suzi inanmiyorum ay bende diyom benim kiz bana bakiyo :53: anne ne kadar kendini begenmissin diyo :19: bende kiskanma diyorum :63:
kizimin cevabi -o mein gott :9::9::9::9::9:
sonra gidiyom kocise diyomki ne kadar güzel bir karin var senin dimii :37:
odunca bir cevap -hmmmm :9::9::9::9:
kimse bilmiyo kiymetimi suzim :9::9::9::9::9:

:9:

kiz bizimkiler soyunmustu bugün acik günes gördüler ya :37:
ay insallah kötü birsey olmaz :26:

hosgeldin :3: 100 kilomu :53: off baya cokmus canim :26:

sorma sorma bende hep sükür ediyorum Rabbime :16:

aman iyi halolmus canim :31:

hosgeldin beybee :3:

ay aksam is yapmayi hic sevmiyom :19:
gündüzde sevmiyom gerci :9:

:16::16::16::16::16:
hoşgeldin:3::3:

aayyyyyyyyyyy çok yoruldum bugün hiç gelemedim çok iş vardı gelebildim eve :27::27:

vee menü

sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir roka
ara
soda 2 kayısı
öğlen
havuç patates tavuk kavurma ayran
ara
yok
akşam
2 salatalık 4 kayısı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi

ve ben yine açım :21::21:

bende püsküüüt ablanın dediklerine katılıyorum,çok güzel bi fikir,,bende her hafta kendime bi hedef belirleyip tutturmaya çalışıcam,:32:
ödülümse bişey almak falan olmıycak ama,ogünü serbest gün olarak geçircem ne istersem yiycem,:39:
bu sayede 1haftada verdiğim tüm kiloyu 1 günde geri almış olcam nasıl bi fikir amaa:27::27:

cvp=(acayip saçma bi fikir hem saçma hem komik hemde sıradışı:9::9:)

Son düzenleme:
aayyyyyyyyyyy çok yoruldum bugün hiç gelemedim çok iş vardı gelebildim eve :27::27:
:3::3::3:
vee menü

sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir roka
ara
soda 2 kayısı
öğlen
havuç patates tavuk kavurma ayran
ara
yok
akşam
2 salatalık 4 kayısı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi

ve ben yine açım :21::21:

dinlemicen ama :19: ben yine konusayim :6:
gayet güzel ama aksam aazzzzzz :36:
o yüzden acikiyoonnnnnnn :36::36:

bende püsküüüt ablanın dediklerine katılıyorum,çok güzel bi fikir,,bende her hafta kendime bi hedef belirleyip tutturmaya çalışıcam,:32:
ödülümse bişey almak falan olmıycak ama,ogünü serbest gün olarak geçircem ne istersem yiycem,:39:
bu sayede 1haftada verdiğim tüm kiloyu 1 günde geri almış olcam nasıl bi fikir amaa:27::27:

cvp=(acayip saçma bi fikir hem saçma hem konik hemde sıradışı:9::9:)

yok ya birgünde alinmaz kilo bence :34:

Back
X