kizlar apartmanda insaat basladi ve ekime Kadar surcekmis malesef camlar degisicek Kombi degisicek petekler degisicek balkonun korkulugu degisicek dis tum isi yalitim yapilcak +boya yapilcak cok is cikti ya
yetmezmis gibi bizim yan komsu sinir etti beni demistim ya onun yerine yattim diye simdi tekrar kleine kerhwoche kartini bizim kapinin onune koymus nasil sinirlendim anlatamam simdi apartman daha fazla kirlenicekya okadar haftayi tekrar bizemi yikmayi dusunuyolar anlamadim
simdi telde esime soyledim ben konusurum gelince dedi nasil insanlar anlamadim yaa
kizlar dikkatt
tuhana benim kocis galibagünde 10 kere felan diyo zayiflatir diyo
kandirmaya calisiyo benicik kocacim cok ayip
canim affedersin bu gavurlar böyle sinir bi millet, bunlarla bas edebilmek icin cingen olcan papuc kadar dilin olcak ayni benim gibi yoksa hep ezilirsin. Napalim mecbur.
hee kahramanim benimaman oh oh sevindimvalla hem madii
hem manevi yönden rahat etceniz
napsın adamyardımetsin demiş sana
sende hevesini kırmıssın hemen yazık
çok gaddarsın
bu arada sahi ablan nası oldu:26:
ana beni heykelcinin arkadaşlı yaptı:26:
kız salvar davası filmi gibi hepiniz yatağın üzerine keçi çanı koyun
acil durumlarda çalın adam korksun
afiyet olsun çok yime
arrivederci
ay ballı bence benimkahveyi sen iç
bizimheykelcide canlıydı burda
ben biliyodum zati ballının zencilerle bi bağlantısı olduğunu :)
ahanda beraberrde geri geldikbu saattemi edecen:26:
kız suzide tıkınacam die kaçtı
siz bi işlermi çeviriyonuz buluşup
kiz yok öyle bir sey saka yaptimseni kocanım diye kandırmayı isterdim canım ama senin kociş değilim ben
ama senin yerinde olmak istemzdim
ben haftada 2-3 bile fazla diyorumm eşim çıldırıyooo
sana allah sabır güç kuvvet versin:):):)
ay heykelci davası nedir ya?
anlayamadım ... bir erkek mi takıldı burada handeyle mi takıldı ?
anlatın ya çatlıcammmmmm
tunaydin kizlar nasilsiniz
est. canimaslinda okuyorum canim ama fazla aklimda tutamyiorum kusura bakma olurmu?
kolay gelsin canimkizlar apartmanda insaat basladi ve ekime Kadar surcekmis malesef camlar degisicek Kombi degisicek petekler degisicek balkonun korkulugu degisicek dis tum isi yalitim yapilcak +boya yapilcak cok is cikti ya
yetmezmis gibi bizim yan komsu sinir etti beni demistim ya onun yerine yattim diye simdi tekrar kleine kerhwoche kartini bizim kapinin onune koymus nasil sinirlendim anlatamam simdi apartman daha fazla kirlenicekya okadar haftayi tekrar bizemi yikmayi dusunuyolar anlamadim
simdi telde esime soyledim ben konusurum gelince dedi nasil insanlar anlamadim yaa
anaam kocamin adi ciktiGünde 10 kereye canmi dayanir ya 2 gün yerimden kalkamam artik
hee kahramanim benim
kiz ablamin olayi öncedendi simdi iyi ne yapsin calisiyo coluk couk ugrasiyo iste
ahanda beraberrde geri geldik
kiz yok öyle bir sey saka yaptim
handeyle takildi evet handeee acikla kiz
est. canim
kolay gelsin canim
ay o ne be git onun evinide sen temizle bari delimi ne
anaam kocamin adi cikti
yok canim öyle birsey saka yaptim
sinirden migrenimi azdirdim
cok sagol tatlim bi düzene gireriz insallahaman oh oh sevindimvalla hem madii
hem manevi yönden rahat etceniz
napsın adamyardımetsin demiş sana
sende hevesini kırmıssın hemen yazık
çok gaddarsın
bu arada sahi ablan nası oldu:26:
ana beni heykelcinin arkadaşlı yaptı:26:
kız salvar davası filmi gibi hepiniz yatağın üzerine keçi çanı koyun
acil durumlarda çalın adam korksun
sen kacma yukariyahe bacim sormakiz ben yukari kacsam zenci var orda
ay canim benim o konuda benimkide odundurSon sayfaya baktım geri dönemedim ( So Sori Hande) kocalara hertürlü işkenceye razıyım yapalım. Benm oduncuk hala bişey demiyor zayıfladn bilemem ne diye uyuz,gıcık,sinir Ay oduncuk yazdmda uzuldum ya
birsey söyliyeyimmi :26: ben daha kahvalti etmedim
italyanciya bagladiafiyet olsun çok yime
arrivederci
ay ballı bence benimkahveyi sen iç
bizimheykelcide canlıydı burda
ben biliyodum zati ballının zencilerle bi bağlantısı olduğunu :)
bu saattemi edecen:26:
kız suzide tıkınacam die kaçtı
siz bi işlermi çeviriyonuz buluşup
sen nereye
anladim canim iki ufak cocukla ikiz arabasi dha mantiklimain canim aynen oyle mecburen idare edicem yoksa is cok kotu yerlere gidebilir
Amin canim
aynen oyle canim gelinin yaptiuklari gorunmuyo pek
yok canim ikzim yok kizim 22aylik oglum 4aylik
tabiki canim aynen devam yilmak yok gitcek bu kilolar tesekkur ettim
hadi gözün aydinKizlar bu sabah cok güzel havada güzel.
Bu sabah rekor kirdim kizlar araba bana lazim diye esimi ise biraktim sonra eve geldim kizimi bebek arabasina atip 4 km yürüdüm geldim bide ne görim REGL olmusum cok sükür okadar rahatladimki anlatamam tam 25 gün sonra ohhhh cok mutlu oldum.
insallah faydasini görürsün canimarkadaşlar merhaba,
dün diyetisyene gidicem demiştim ön görüşme için, gittim canan hanıma, kilo geçmişimi sağlık sorunalrımı anlattım beni acıbadem maslaktaki endokrinoloji bölümüne yönlendirdi, insülün direncim olabilirmiş eğer öleyse 40 yaşına gelmeden şeker hastası olabilirmişim bu nedenle önce hormon kan testlerini görmemiz ona göre tedavi şeklinde bir liste uygulatmamız gerekir dedi. çok tatlı bir bayan ama sevdim yani :)
allahtan özel sağlık sigortam var, hastaneyle görüştüm yapılcak testler muayene fln 1000 liradan fazla yapıyo, sigortam karşılıcak çoğunu, canan hanımla fiyat üzerinden konuşmadık hiç onu testlerin sonucunu götürdüğümde konuşuruz heralde ama bildiğim kadarıyla haftalık 100 tlymiş, biraz fazla evet ama benim durumum artık görünümden ziyade sağlıkla alakalı.
şu an işte olduğum için ve izin dönüşüm olduğu için işlerim biraz yogun, merak ettiğiniz seyler mevcutsa sorun yanıtlarm müsait olduğumda.
dün yediklerimi yazıyım hemen; kahvaltımın resmini eklemiştim,
öğle yemeğim
1/2 porsiyon tavuklu salata (bitiremedim )
ayran
ara
2 adet altınbaşak bisküvi
akşam
3 yk zyağlı taze fasulye
bol salata
bol yogurt
saat 8 gibi de jullianın spor programının ilk level'ine başladım 10 gün yapılcakmış, 27 dkkalık programın 23 dkkasını yapabildim son dkkalar soğuma hareketleriydi ama mecalim kalmamıştı ona bile gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı imanım gevrildi anam ağladı parçalandı kaslarım resmen çok zorladı beni, ama elimden geldiğince yapmaya calıştım, çok etkili diyolar o programa bakalım
özledin kendini mervisSelam kızlar yogun bir hafta sonundan sonra sizlerleyim nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben biraz geçmişte takılıyorum bu arada görüşürüz
onda siraysa yapma canim a ezdikce ezmeye calisiyorlar sesleri cikmiyor diyekizlar apartmanda insaat basladi ve ekime Kadar surcekmis malesef camlar degisicek Kombi degisicek petekler degisicek balkonun korkulugu degisicek dis tum isi yalitim yapilcak +boya yapilcak cok is cikti ya
cok güzel vakit gecirdik ballimhee kahramanim benim
kiz ablamin olayi öncedendi simdi iyi ne yapsin calisiyo coluk couk ugrasiyo iste
ahanda beraberrde geri geldik
kiz yok öyle bir sey saka yaptim
handeyle takildi evet handeee acikla kiz
est. canim
kolay gelsin canim
ay o ne be git onun evinide sen temizle bari delimi ne
anaam kocamin adi cikti
yok canim öyle birsey saka yaptim
susma sustukca tepene cikiyorlarsinirden migrenimi azdirdim
kizlaaaaaaaaarrrrrr
ay kadinin kocasini aramislar yaaaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/623808-tekme-tokat-dayakyedim-kapinin-onunde-87.html
sus kiiiiizzzzz
ayyy keşke canımmmmgünaydin minembazen öyle oluyor kendini pek bi güzel buluyorsun keske hep olsa
bende neolsun aynı taaas aynı hamamgünaydıniyiyiz sen napıyon
ben yatamıyorum öyleAy benden de aynı, akşam eve gidince direk yatağa atasım geliyor kendimi, havalardan da kaynaklı sanırım.
Artı çıkmazsın inşallah, cumaya daha 3 gün var, toparlarsın.
niye kızgünaydın hepinizi kokulu öptüm
2 gündür buraya gelsemmi gelmesemmi düşüncesi içindeyim gelmicem diom yine geliom
kizlar dikkatt
tuhana benim kocis galibagünde 10 kere felan diyo zayiflatir diyo
kandirmaya calisiyo benicik kocacim cok ayip
bazen diyorum ay ben negüzel bi kariyam diye aynaya bakip
ayyy keşke canımmmm
bende neolsun aynı taaas aynı hamam
ben yatamıyorum öyle
kızım 11den önce uyumuyor
o uyduktan sonrada etrafı topla falan gece 1 oluyor saat burayada takılıyorum bütün gün okumamışsam özellikle yada facee bakıyorum
bakmıycam yatcam diyorum ama yine olmuyor
öyle işte yorgunum kısaca
niye kız
yokluğun çok belli oluyor
sakın gelmemezlik yapma
biliyorum şaka
günde 10 kereyi geçtim haftada 10 kereyede dayanamazlar sanırım
günde 2ye falan denk geliyor nerdeyse
güya beni tehdit ediyo canima minnetzayiflatiyorlar bizi kötü niyet olurmu
4 secenek sana bagli degilmi
benim isim bu canim bahane bahane hersey sahane
mervoş kıız nerelerdesin gözlerim seni arıyor bebişimSelam kızlar yogun bir hafta sonundan sonra sizlerleyim nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben biraz geçmişte takılıyorum bu arada görüşürüz
mervoş kıız nerelerdesin gözlerim seni arıyor bebişim
kızlar tekrar merhaba
benim oğlan bugün gene altına yapmış hemde defalarca:18:
daha tam hazir degil demekki canim kiyamam
yok canim esimi gondericem benimalmanca kit diye ya sorma apartmanda biz tek turkuz sizin gibi uydu koyalim dedik hemen ev sahibine yetistirmisler bahce yaptik orasina yapamazsiniz dedi ama benim yan komsu her yeri bahce yapmis hic bisey diyen yokcok sagol tatlim bi düzene gireriz insallah
sen kacma yukariya
ay canim benim o konuda benimkide odundurgerci daha veremedim de yinede kendi kendime iltifatlar yapiyorum yazik bana
italyanciya bagladi
sen nereye
anladim canim iki ufak cocukla ikiz arabasi dha mantikli
hadi gözün aydin
insallah faydasini görürsün canimmenün ve spor
özledin kendini mervis
onda siraysa yapma canim a ezdikce ezmeye calisiyorlar sesleri cikmiyor diye
dün bende ev sahibine sinirlendim bisiklet varmis hof da bizim bisiklete benziyormus sanettmiyorum diyorum oja diyooraya koyamazmissiz falanda filan agzida les gibi icki kokuyor karinin baktim bizim degil hemende bizden biliyorlar nerden cikartiyorsa salak tövbe tövbe tek türk biziz binada birsey oldumu bizmi yapmissiz oluyor dün gidip yaygarayi patlatacakdim annem birakmadi bugün kapisina basacam ama
cok güzel vakit gecirdik ballim
susma sustukca tepene cikiyorlarama sinirle gitme biraz sakinles de öyle bende de öyle oluyor biraz sinirleneyim hemen agri giriyor kafama
kizlar kaysiben gidiyom nezaman gelebilirim bilmiyorum
yok canim temizlemiycem Banane ya hem yoktum onun yerine temizledim simdi geldim bidaha istiyo nasil biseyler anlamadimsakin temizleme canim yoksa afadersin tepene cikicak
ayyy keşke canımmmm
ben yatamıyorum öyle
o uyduktan sonrada etrafı topla falan gece 1 oluyor saat burayada takılıyorum bütün gün okumamışsam özellikle yada facee bakıyorum
niye kız
sakın gelmemezlik yapma
biliyorum şaka
aklıma türk filimi geldibazen diyorum ay ben negüzel bi kariyam diye aynaya bakip
ay ne güldümminenin ögretmen oldu belli mathematiksel hesaplamis hemen
olacak okadar
mervoş kıız nerelerdesin gözlerim seni arıyor bebişim
kızlar tekrar merhaba
benim oğlan bugün gene altına yapmış hemde defalarca:18:
ee napi suzim,devam etmeyelimmi,evdede küvette yapmak istiyor,kaldır indir belim koptu vallalazımlığa yapmak istemiyor napcam bilmiyom
ayyy keşke canımmmm
ben yatamıyorum öyle
niye kız
sakın gelmemezlik yapma
biliyorum şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?