70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba cobkaydirigubbakcemile2
yaşın çok genç daha bence rejim yapmamalısın spor yapıp yediklerine dikkat et senin için yeterli olur önemli olan karar vermek şu kiloya inicem de hedefini koy gerisi kolay ne demişler istemek yapmanın yarısıdır.:1rolleyes::roflol:

cobcum magrenta çok haklı.gelişme çağındasın henüz daha,vücudun yavaş yavaş oturacak
biraz dikkat et,biraz da spor yap yeterli bence de
sakın öyle abartılı diyetlere girme:1hug:

kızlar ben bu sabah 1 dilim kepek ekmek,domates, peynir şekersiz çay,öğlen 5-6 kaşık pırasa ve ayran yedim arada elma mandalina yiyecem akşamda soğan kebabı tabi kepek ekmekle

@else
ben gonulluyum, benden kidemli gonullu varsa, cekilirim:)
buralarda uzun sure olacam, kilom itibariyla

canım benimde ilk haftamdı gönüllü oldum
bence kimsenin itirazı olmaz
inşallah çabuk çabuk kilolar gider
gerçi ben bu hafta abarttım heralde haftaya da burda olurum ama
adımı sana yazdırırım bende

canım yeni geldim başın sağolsun allah sabır versin herkesin bir sıkıntısı var işte benimde esim 4 aydır işsiz. dolayısiyle çok gergin maddi sıkıntının yanı sıra bide ona destek olmaya çalışmak benimde desteğe ihtiyacım varken beni çok yoruyo. birde üstüne anlayışsız birkaç hareketi eklenince ki dün öyle oldu soluğu oğlumun çikolata sepetinin yanında alıyorum.:1no2:

kızlar hayat biz kadınlar için çok zor erkeklerde iyice zorlaştırıyor birde şu hayat şartları eklenince biz kilo almayalımda kim alsın işimiz çok zor neyse ki birbirimize yardımcı oluyoruz :)
sıkmayın canınızı çikolatadan uzak durun :)

bu sabah bir elma
akabinde aksam hasladigim ve feslegenle tatlandirdigim bir tabak lahana ve bir tane yagsiz meyveli yogurt ile basladim
birazdan az yagli sut ile sade musli yerim
birazdan yuruyuse cikacam yuruyusten once yiyeyim ki sekerim dusmesin, sonra da gozum donmesin:)

@else
cnm sen gitmeden oyle bir sey olmaz, selefimize ayip olur, ustaya saygi nerede kaldi
insallah bu hafta 1 kilo vereyimde bende verecegime inanmaya baslayayim
sevgiler

merhaba kızlar..,
gittikçe sayımız artıyor bakıyorum da...

ben de bu sabah misafir ağırladım..
kahvaltıya arkadasım geldi..
gelirken de börek poğaca getirmiş saolsun..
3 haftadır ilk kez ben de yedim walla :bbo:
ama pişman değilim..

bugün öğle yemeği yok bana..:lepi:

ben ayda 2 kiloya bile razıyım ama bilmiorum bakıcam artık rejim yapmıyorum sadece yediklerime dikkat edip yürüyüorum koşu bandında inşallah en kısa zamanda kiloları verip istedğimiz gibi oluruz :)

offf öglen yedıklerım 2 kepek ekmegı 2 kase hazır corba içtim ara 1 çay bardagı süt içtim ve az önce sıkıntıdan 2 tane çokopres yedimklava: valla zor kaldırdım önümden bugun nedense bitkinim kızlar biraz basagrım var sersemım sevineyımmı üzüleyimmi:çok üzgünüm: bugun 68,8 gördüm:teytey: biraz oynayıp erıtecem baska caresı yok :sm_cool:hihoyyyt

sevilcim bende dün akşam öyleydim...gerçi aslında kaçamak yapınca çok vicdana zabı çekiyoruz ya hani o yüzden bir daha teşebbüs temeyiz böle bişiye ders olur bize...:mymeka:

hu hu kızlar bende geldim boğazına hakim olamayanlardan biriyim genelde sporla zayıflayabilmişimdir ama bebişim buna imkan vermiyo sizlerle bera ber 14 şubat a kadar 60 lı sayıları görmek istiyorum 69.9 a bile razıyım bugün neler yediğimi yazacak kadar vaktim yok 3 tabak sütlaçı söyliyim yeter ama yarından itibaren yediklerimin hepsini yazacağım bakalım

bide şu takımlar neyin nesi nasıl takımlara girilir

:enbuyukkk:kızlar naber bu gun geç acabildim ama alışmışım heralde kadınlar kulubüne bi yanım eksik kaldı valla ben bugun pek guzel kahvaltı yaptım valla ama sabah koşubantında yürüdüm şimdide hazır çrba yaptım yanına domates 2 dilimde kepek ekmeği ben adet döneminde olduğum için karnım doymuyo valla zayıflayım derken kilo almayım

merhabalar. ben de bugün bir saat kadar yürüdüm. hava da güzel diye çocuklarıma ayırdım günümü. 12 yaşındaki oğlum berberde saçını kestirirken 6 yaşındaki kızımla birazda çarşıda turladık. akşam da spor yapıp çorba ve salatayla öğünümü tamamlayacağım inşallah. mutfak konusunda hiç üşengeç olmadığımdan eşimin canı çekti diye ( siz bir de ben hamileyken onun aşermelerini görecektiniz,apartmanda turşu arıyodum onun için gecenin bi yarısı) gidip tatlı falan yapmaya kalkmazsam bugünü de gayet güzel bitiricem.

canım sen 69_60 gurubun girsen daha iyi olur burasını aşmışsen bize göre zayıfsın yanisırnaşık şey

sırnaşık şey canım varya muayen dönemindeyim ya canım nasıl tatlı istiyo sende böle söleyince ewe gidip tatalı yapasım geldi şimdi ne güzel lurdu bi kazandibi vallacokacimcoook

burda insan özellikle dikkat etmeye çalışıyo iştah açıcı şeyler yazmamak için.zaten ufak bir bahane lazım mutfağa dalmak için.aman kendimizi kontrol edelim.9 şubatı ve orda çıkacak sonuçları düşünün ve motive olun. ya da benim gibi mutfağı her aklınıza getirdiğinizde örgü örün. bir haftada elbise ördüm bir de bebek süveteri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…