merhaba!!a.s.ben aranızaa yenı katıldım..16 yasındayım.suanda rejımdeyım ve persembe gunlerı tartılıorumm yanı kılom 70lerde yarın tartılıp çizelge olusturucamm.ama en son 74 çıktımbenneyaptımki boyumda 1.67.kendimii çooookkk kotu hissediyorummm!!!gecen sene sınava hazırlanırken çok kılo aldım.5 sene yuzdum ve yuzmeyı bırakınca da genişledimmm..işte şimdi rejimdeyimm..umarımm işe yarar ama motivasyona fena halde ihtiyacım varr!!!beni de aranıza alın birlikte zayıflayalımmmmhihoyyyt .....:ecrin_bebek:
merhaba cobkaydirigubbakcemile2
yaşın çok genç daha bence rejim yapmamalısın spor yapıp yediklerine dikkat et senin için yeterli olur önemli olan karar vermek şu kiloya inicem de hedefini koy gerisi kolay ne demişler istemek yapmanın yarısıdır.:1rolleyes::roflol:
@else
ben gonulluyum, benden kidemli gonullu varsa, cekilirim:)
buralarda uzun sure olacam, kilom itibariyla
merhaba herkese nasıl gidiyor kilolar ben aynı yerimde sayıyorumdur belki de çünkü 400 gramcık verebildim diye yerini doldurayım dedim :roflol:
üzülme kaanmm yalnız değilsin bende hep üzüntüden aldım kiloları bazı insanlara hayranım üzüntüden kilo verirler ben kasımda annemi kaybettiğimde üç kilo aldım :çok üzgünümlur mu böyle şey oluyormuş demek ki üzüntü bana kilo aldırıyor işte :bbo:
canım sen 69_60 gurubun girsen daha iyi olur burasını aşmışsen bize göre zayıfsın yanisırnaşık şeyhu hu kızlar bende geldim boğazına hakim olamayanlardan biriyim genelde sporla zayıflayabilmişimdir ama bebişim buna imkan vermiyo sizlerle bera ber 14 şubat a kadar 60 lı sayıları görmek istiyorum 69.9 a bile razıyım bugün neler yediğimi yazacak kadar vaktim yok 3 tabak sütlaçı söyliyim yeter ama yarından itibaren yediklerimin hepsini yazacağım bakalım
bide şu takımlar neyin nesi nasıl takımlara girilir
sırnaşık şey canım varya muayen dönemindeyim ya canım nasıl tatlı istiyo sende böle söleyince ewe gidip tatalı yapasım geldi şimdi ne güzel lurdu bi kazandibi vallacokacimcoookmerhabalar. ben de bugün bir saat kadar yürüdüm. hava da güzel diye çocuklarıma ayırdım günümü. 12 yaşındaki oğlum berberde saçını kestirirken 6 yaşındaki kızımla birazda çarşıda turladık. akşam da spor yapıp çorba ve salatayla öğünümü tamamlayacağım inşallah. mutfak konusunda hiç üşengeç olmadığımdan eşimin canı çekti diye ( siz bir de ben hamileyken onun aşermelerini görecektiniz,apartmanda turşu arıyodum onun için gecenin bi yarısı) gidip tatlı falan yapmaya kalkmazsam bugünü de gayet güzel bitiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?