70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar.ben de dahil olmuşum bu haftaki listeye. bakalım 9 şubata kadar ne kadar kaybedeceğim. insanın kaybedince üzüldüğü tek şey heralde kiloları.

bende bugün yediklerimi yazayım sabah erkenden 3 tane kaysımı ve suyunu içitim ama geç kahvaltı yaptım tost domates filan yedim
akşam 4 gibi meyveli yoğurdumu yedi
saat 6 gibi bir armut ve iki kaşik makarna yedim

selam arkadaslar, uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyorum. ben de araniza katilmak istiyorum.
83 kg olarak basladigim diyetime 77.6 kg olarak devam ediyorum. beni de listeye eklerseniz cok sevinirim.

yas: 25
boy: 1.72 cm
kilo: 77.6

bugunku yediklerime gelince;

sabah (saat 11.00): 1 dilim kepek ekmegi, 1 domates, 1 kucuk salatalik, az maydonoz, az peynir, 1 fincan sekersiz cay
ogle (saat 15.00): 1 orta boy muz
aksam (18.30): tavada cevrilmis 2 tavuk gogsu, az pilav, salata, diyet kola (kacamak oldu bu)

biraz sonra da yesil cayimi icer bugunu sonlandiririm.

hihoyyytselam hanımlar baya kaynatmışsınız bakıyorumda çok sıcak bir ortam var inanın bugün ilk defa girdim ama sayfalar baya birikmiş oku oku ancak bitti roman okyuom sanki hiç sıkılmadan hepinizin yazılarını okuyorum çok güzel walla aramıza yeni gelenler olmuş hoşgelmişler a.s. sizinle zaman su gibi akıp gidiyo bir itirafta buluncam pazar günü pirinç lapası yapan arkadaşlara bende varım demiştim ama yaptımda yiyemedim burdan itiraf ediyorum :a015: yapabiliyorsanız haftada bir gün yapın derim ben denedim yiyemedim dodo seni çok özledik arada bi girye çalışsan bi slm versen kafii adasu sende aratıyon kendini hepiniz çoooooooooookkkkkkkkkk SEVİYORUM :1hug::enbuyukkk:

Eklentiler

• $kirmizi_gul.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 28
bu arada sabah kahvaltıya misafirlerim vardı ama ben kepek ekmeğimden vaz geçmedim klasik kahvaltı yaptım arada bir elma akşama üzeri biraz kaçırdım 1 dilim böğrek ve bir poğça klava: napim dayanadım şuanda canım bişi istemiyo sonra portakal mandalina yerim çayımıda içerim oğlum uyduktan sonra yine burdayım şimdi rahatlık vermiyo sonra görüşmek üzere allaha emanetsiniz :içelim:

merhaba kızlar sabah uğrayamadım annemin teyzesinin oğlu vefat etti:çok üzgünüm: o yüzden bugün dikkat edemedim yediklerime hiç üzgünüm:1no2:

kimse kalmamış bu saatte. meyveyle kendimi oyalıyorum akşam yemeği niyetine.örgüye ağırlık verdim beynimi meşgul edeyim diye. yok mu sohbet edecek kimse ?

hepinize iyi akşamlar hanımlar . en iyisi örgü örmek.sporumu yapayım da öğlen yediklerimi eriteyim. öğlen salata ve gözleme yedim ama yarım gözleme. eve de yürüyerek geldim valla yakayım eriteyim diye. bu haftaki yarışmada ben de iyi bir sonuçla çıkacağım inşallah. görüşürüz sabaha. bye

kızlar bu haftada 2-3 kilo verenler bir yanlışlık yok dimi:) yellow daisy sanırım nasıl verdin cnm 1 haftada o kiloları ?

açımm ben ya öglen makarna yemiştim...onla tabi arada toblerone 1 parça we 1tanecik kestane yedim...midemin grultusundan uyuyablrm inş

merhaba kızlar sabah uğrayamadım annemin teyzesinin oğlu vefat etti:çok üzgünüm: o yüzden bugün dikkat edemedim yediklerime hiç üzgünüm:1no2:

canım basınız sagolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun üzme kendini hayatın kanunu böyle birgün kaybettımız sevdiklerimizle buluşucaz sadece bol bol dua et :Saruboceq::çok üzgünüm:

herkese günaydın arkadaslar dün aksam yediklerim makarna yagsız piraz peynır ve ketcapla cerek portakal 1 tanede havuç valla yatana kadar cok cebellestım çokşükür dünüde bozmadan atlattım bide eşim destekledı ver saglık için de hemen duygularım kabardı bazen motıveye ihtiyacımız oluyo yanlız burda yanlız bırakmayalım bırbırılerimi hepinize az kalorili bir gün diliyorum aa sabah kahvaltımıda yazayım 1 tane kepek ekmegı 1 haslama yumurta zeytın peynıi hepizi öpüyorumŞeniz

Günaydın
dünün kapanışını baklava ile yaptım ya biz türkler niye yemek için ısrar ederiz zaten kendimle savaşıyorum yemicem diyeee (
ne güsel az kalorili yemğe çalışıom öğlen akşam ekmek yemiom sabah kepek ekmekli tost akşam bir dilim baklava herşeyi bozdu ama en azından yanında bana bakan kocaman pastaya dokunmadım :)

canım bir dilim baklavadan bişiy olmaz arada hevesimizi kırmalıyız abartmadımız sürece bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…