canım bir dilim baklavadan bişiy olmaz arada hevesimizi kırmalıyız abartmadımız sürece bişey olmaz
tunaydin:)
sabaha yarim cm den ince bir dilim tavuk gogsu, bir elma ve yagsiz meyveli yogurtla basladim
oglene bir dilim tam bugday ekmegi ve taze fasulye yiyecegim
Aksama kapiska veya brokoli (firinlanmis) yogurtlu
Else beni yarisma listesine ekledigin icin tesekkur ederim
ayin dokuzunda kilomu ozel mesajla mi yollamaliyim sana?
kızlar bu haftada 2-3 kilo verenler bir yanlışlık yok dimi:) yellow daisy sanırım nasıl verdin cnm 1 haftada o kiloları ?
hepinize iyi akşamlar hanımlar . en iyisi örgü örmek.sporumu yapayım da öğlen yediklerimi eriteyim. öğlen salata ve gözleme yedim ama yarım gözleme. eve de yürüyerek geldim valla yakayım eriteyim diye. bu haftaki yarışmada ben de iyi bir sonuçla çıkacağım inşallah. görüşürüz sabaha. bye
else'cigim beni de alir misin gruba?
canım istersen pazartesi ekliyeyim sende bu hafta yinede dikkat edersin olur mu?
yarışmamız pazartesiden pazartesiye ya
else seninde bu gruptan ayrılmana az kalmış senin de baskasına devretmen lazım
hepinize günaydın biraz geç oldu ama
klava:merhabalar herkese ben de vicdan azabı çekenlerdenim dün biraz abarttımcanım sıkıldığı zaman gözüm hiç birşey görmüyo bu gün kendime ceza verdim temizlik yapıcam yarında şu lapa diye bahsettiğiniz neyse ilk sayfalardan onu bulup yapıcam klava:
aaa nie böle diosun dün çok yediysen bugün az ye ama ceza yok :)))
bu arada dün yediklerin hemen yağa dönüşmüyor o yüzden bugün bol hareket az kalori senin işini görür bu kadar üzülme a.s
saol arkadaşım moral verdiğin için dün yediklerimin yağa dönüşmediğni duyunca bütün enerjim yerine geldi zaten :sm_cool:kaydirigubbakcemile2:teytey:
klava:merhabalar herkese ben de vicdan azabı çekenlerdenim dün biraz abarttımcanım sıkıldığı zaman gözüm hiç birşey görmüyo bu gün kendime ceza verdim temizlik yapıcam yarında şu lapa diye bahsettiğiniz neyse ilk sayfalardan onu bulup yapıcam klava:
merhaba herkese nasıl gidiyor kilolar ben aynı yerimde sayıyorumdur belki de çünkü 400 gramcık verebildim diye yerini doldurayım dedim :roflol:
üzülme kaanmm yalnız değilsin bende hep üzüntüden aldım kiloları bazı insanlara hayranım üzüntüden kilo verirler ben kasımda annemi kaybettiğimde üç kilo aldım :çok üzgünümlur mu böyle şey oluyormuş demek ki üzüntü bana kilo aldırıyor işte :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?