70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 ŞUBAT-9 ŞUBAT YARIŞMA LİSTESİ​

adasu.............................72,3

güleysa..........................71,8

muhasebe22...................70,8

inci478...........................70

aysana...........................68,7

bhk.................................73

xxgizemxx.......................73

else.................................70,5

u2rem..............................74,5

sevilcan............................69,3

kuusuum..........................72,8

madamxl..........................72,6

lilyum..............................71,9

yellowdaisy......................70,5

hoşşum...........................70.7

*toprak*...........................75,6

whitehall..........................72

plazmiq............................75.8

serwenay.........................76

Isce................................70

zeynepberre.....................76

kulhana...........................72

gülkokusu.......................72,5

deniko............................74

merci74..........................78

maki..............................78

hazadt2008.....................70

yokrumuzfalan.................75

karakedibu......................72,9

ggo...............................76

dodo.............................77

kaanmm.......................77

frezya.....................70,5

Kilo Bildirimi Yapmayanlar

siafirm.....................73

misis.....................76

aapplee..................71,5

özgekrd.................74

nesli.......................78

yağmurtası..............76,5

frezyacım pardon tatlım:1hug:

gunaydin kizlar,

uyaninca 2-3 bardak su, 3 kayisi kurusu

kahvalti: 1 yumurta, yarim domates, az maydonoz, 1 fincan sekersiz cay

rica ederim hepimize açık bir liste bu sonuçta
özel mesaj atmana gerek yok buraya yazman yeterli güzelim

kızlar bu haftada 2-3 kilo verenler bir yanlışlık yok dimi:) yellow daisy sanırım nasıl verdin cnm 1 haftada o kiloları ?

canım ben ilk hafta olduğu için verdim sanırım 2 kilo.yanlışlık yok:)

inşallah canım hepimiz iyi sonuçlar çıkaralım:lepi:

else seninde bu gruptan ayrılmana az kalmış senin de baskasına devretmen lazım

canım istersen pazartesi ekliyeyim sende bu hafta yinede dikkat edersin olur mu?
yarışmamız pazartesiden pazartesiye ya

pazartesiden pazartesine oldugunu bildigim icin pazartesi gunu uye olmak icin basvurdum fakat daha dun aksam uyeligim aktif edildi. bildigim icin pzt tartilmistim ben de :)

neyse canim. pazartesi eklersiniz beni. sizler icin nasil uygun olursa o sekilde olsun :)

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bu sabah geç kalktım kahvaltımı ancak yaptım öğlene bişi yemem heralde saat 3/4 gibi ıspanak yerim yoğurtlu akşama da çorba arada çay içerim yatmadan meyvemide yer kapatırım bugün hava güzel oğlumu alıp biraz dolaşıcam onunda canı sıkılıyo evde bu hafta evdeyim krizden dolayı ücretsiz izine çıkardılar pazartesiye kadar otomotiv sektöründeyim malum haberleri duyuyorsunuzdur temelli çıkmaktansa böyle izinlere razıyız walla allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar:1hug:bugün nöbetteyim ve yogunum .o yüz<den ancak müsait olabildim..
dün akşam çok kötü şeyler yedim ve vicdana zabı çekiyorum-tatlicadiarzu-sanırım bu hafta kilo veremam artık..ama yarın lapa yapıcam..sırf dünkü yediklerimden kurtulabilmek için:bbo:
ve bu sabah çeyrek simit yedim susamsıza.s.

klava:merhabalar herkese ben de vicdan azabı çekenlerdenim dün biraz abarttımcanım sıkıldığı zaman gözüm hiç birşey görmüyo bu gün kendime ceza verdim temizlik yapıcam yarında şu lapa diye bahsettiğiniz neyse ilk sayfalardan onu bulup yapıcamklava:

aaa nie böle diosun dün çok yediysen bugün az ye ama ceza yok :)))
bu arada dün yediklerin hemen yağa dönüşmüyor o yüzden bugün bol hareket az kalori senin işini görür bu kadar üzülme a.s

aaa nie böle diosun dün çok yediysen bugün az ye ama ceza yok :)))
bu arada dün yediklerin hemen yağa dönüşmüyor o yüzden bugün bol hareket az kalori senin işini görür bu kadar üzülme a.s

saol arkadaşım moral verdiğin için dün yediklerimin yağa dönüşmediğni duyunca bütün enerjim yerine geldi zaten :sm_cool:kaydirigubbakcemile2:teytey:

:teytey:
saol arkadaşım moral verdiğin için dün yediklerimin yağa dönüşmediğni duyunca bütün enerjim yerine geldi zaten :sm_cool:kaydirigubbakcemile2:teytey:

Bende bi yerde okumuştum hemen yağa dönüşmemesi güzel tabiki bunu kullanabilene :))hihoyyyt:dance:

merhaba herkese nasıl gidiyor kilolar ben aynı yerimde sayıyorumdur belki de çünkü 400 gramcık verebildim diye yerini doldurayım dedim :roflol:

üzülme kaanmm yalnız değilsin bende hep üzüntüden aldım kiloları bazı insanlara hayranım üzüntüden kilo verirler ben kasımda annemi kaybettiğimde üç kilo aldım :çok üzgünümlur mu böyle şey oluyormuş demek ki üzüntü bana kilo aldırıyor işte :bbo:

bende üzülünce kendimi mutfakta buluyrum hiç iyi gelmio bana ama annem bir üzülüo 5 kilo verio ya ben kime çektim ((
bu arada başın sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…