• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burda insan özellikle dikkat etmeye çalışıyo iştah açıcı şeyler yazmamak için.zaten ufak bir bahane lazım mutfağa dalmak için.aman kendimizi kontrol edelim.9 şubatı ve orda çıkacak sonuçları düşünün ve motive olun. ya da benim gibi mutfağı her aklınıza getirdiğinizde örgü örün. bir haftada elbise ördüm bir de bebek süveteri
canım ben dükkanda çalışıyorum tam karşımdada pastane var hep aklıma tatalı geliyo o yüzde ama kendimi siteye girip dizginlemeye çalışıyorum

kızlarrr şişşşşşşşşşşşştttttttttttttttt toparlanın bakim dünden beri herkes kaçamaktan çikolatadan bahsetmiş.hadi kendinize gelin.biz kilo vermeye çalışıyoruz her ne olursa olsun.hadii kızlar tekrar motive olun.hııımmmmm bırakın bakalım elinizdekileri gidin su için ve bu kadar zamandır dikkat etmenize acıyın ve sakın diyeti bozmayın ufak kaçamaklar olabilir ama abartılı bişe aslaaaaaaaa

kızlar ya bugün kahwltıya arkdşa gittm ondan geç geldim...
ama saolsun erkek arkdşm acaip destek oluo hatta diyet koçluğumu yapıo desem yalan olmıcak(nazar degmesinde)fazla kaçırma filan motiwe filan....yarım simit,azcık omlet,peynr..domates,salatalık....
öglende 1kase çorba akşamada balık kısmetse bol salata we maden suyuyla birlikte..

Son düzenleme:
doğru sölüyosun valla canım toparlanmak lazım pazartesiyi listeyi düşünmek lazım

kızlar ya bugün kahwltıya arkdşa gittm ondan geç geldim...
ama saolsun erkek arkdşm acaip destek oluo hatta diyet koçluğumu desem yalan olmıcak(nazar degmesinde)fazla kaçırma filan motiwe filan....yarım simit,azcık omlet,peynr..domates,salatalık....
öglende 1kase çorba akşamada balık kısmetse bol salata we maden suyuyla birlikte..

tebrik ediyorum canım seni ve erkek arkadaşını.ne güzel hakim olmuşsun destek sayesinde böle devam et tatlım

merhabalar yine kaynatıyorsunuz ne güzel sizleri okurken gözümün önünden tatlılar geçtikafamçokkarıştı kızlar bişi söylicem size benimle dalga geçen eşim bana gülen eşim bende zayıflıcam demeye başladı sırnaşık şey hem güldüm hem sevindim çünkü 95 kilo :bbo: tip olarak ikimizde iri yapılıyız ama eşimin göbek ön planda işyerinde ekmeği azaltımış birde tatlıyı azaltsa neyse kızlar darısı sizin başınıza inş. eşleriniz sizlere destek olur ve hep beraber güle oynaya veririz kiloları bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler a.s.

bende üzülünce kendimi mutfakta buluyrum hiç iyi gelmio bana ama annem bir üzülüo 5 kilo verio ya ben kime çektim :(((
bu arada başın sağolsun.

sağol canım benim bu üzülerek kilo alma olayı bizim ailede irsi heralde cenaze olur hastalık olur sıkıntı olur habire yeriz insanlar üzüntüden ağızlarına lokma koyamazlar hatta boğazımdan geçmiyor derler biz yerde yeriz :1no2:

benimde moıralim bozulunca koşa koşa cikoltalara cipslere gidiyoruum kızlar ya..sinir oluyorum kendime:mymeka:

ah ah işte o üzüntüden yemek olmasaydı ben hala 53 ya da en fazla 55 kiloydum canım
maalesef yemekten çıkıyor acısı sanki :çok üzgünüm:

merhaba!!a.s.ben aranızaa yenı katıldım..16 yasındayım.suanda rejımdeyım ve persembe gunlerı tartılıorumm yanı kılom 70lerde yarın tartılıp çizelge olusturucamm.ama en son 74 çıktımbenneyaptımki boyumda 1.67.kendimii çooookkk kotu hissediyorummm!!!gecen sene sınava hazırlanırken çok kılo aldım.5 sene yuzdum ve yuzmeyı bırakınca da genişledimmm..işte şimdi rejimdeyimm..umarımm işe yarar ama motivasyona fena halde ihtiyacım varr!!!beni de aranıza alın birlikte zayıflayalımmmmhihoyyyt .....:ecrin_bebek:

hoşgeldin canım yaşın küçük bizden daha kolay kilo verirsin mühim olan inanmak inan ve başar kolay gelsin a.s

canım yeni geldim başın sağolsun allah sabır versin herkesin bir sıkıntısı var işte benimde esim 4 aydır işsiz. dolayısiyle çok gergin maddi sıkıntının yanı sıra bide ona destek olmaya çalışmak benimde desteğe ihtiyacım varken beni çok yoruyo. birde üstüne anlayışsız birkaç hareketi eklenince ki dün öyle oldu soluğu oğlumun çikolata sepetinin yanında alıyorum.:1no2:

canım sağol aynen öyle hayatta herkesin bir sıkıntısı var ve kimse dört dörtlük değil maddi sıkıntısı olanın manevi yanı doolu oluyor maddi sıkıntısı olmayanın manevi yanı boş oluyor hayat böyle sonuçtada sıkıntılar bolca kilo olarak bize geri dönüyor :1no2:

ben ayda 2 kiloya bile razıyım ama bilmiorum bakıcam artık rejim yapmıyorum sadece yediklerime dikkat edip yürüyüorum koşu bandında inşallah en kısa zamanda kiloları verip istedğimiz gibi oluruz :)

bende aynen canım rejim yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum günde 2 fincan yeşil çayımı ve yatmadan önce ılık sirekli suyumu ihmal etmemeye çalışıyorum ve ayda 2 kg verirsem de yeter ağır ağır kilo verirsem daha iyi olur diye düşünüyorum :asigim:
hem kendimi kasarsam daha çok yerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı :1hug:

merhabalar yine kaynatıyorsunuz ne güzel sizleri okurken gözümün önünden tatlılar geçtikafamçokkarıştı kızlar bişi söylicem size benimle dalga geçen eşim bana gülen eşim bende zayıflıcam demeye başladı sırnaşık şey hem güldüm hem sevindim çünkü 95 kilo :bbo: tip olarak ikimizde iri yapılıyız ama eşimin göbek ön planda işyerinde ekmeği azaltımış birde tatlıyı azaltsa neyse kızlar darısı sizin başınıza inş. eşleriniz sizlere destek olur ve hep beraber güle oynaya veririz kiloları bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler a.s.

ayyy negüzel valla ona ayrı yemek derdı yokm kıskanmıstır senı kesın ya bemn hhem kendımne hem kocama ayrı pişiriyorum onukıler ddaha lezzetlı adamın canı çekiyo allah sabaır versın bogazımı sıkasım gelıyo bişey inmesın asagıya dıye

çıtırlar mrb
1-2 gündür çok sık giremedim valla motivasyonum düştü
gaza gelmeye ihtiyacım var yine:((((

oluruz yawww inşaallah yane ben deli gibi spor yaptığım zamanlarda kilo verememiştim ama acaip incelmiştim bu sefer vercem inşallah :)

bide insanın canı nasıl tatlı istioooo bir magnum çikolatayı saniyeler içinde süpürüyorum ben heheh
kızlar unutun bunu yazı düşünün ince elbiseler bikiniler :)))
ben yeşil çay içiorum valla :)))

hu ahnımlar nerdeler niye kimseler yok
bakiyom bu aralar kaçamaklar var kızlar kendinize gelin bakiyim
ve buraya kim ne yedi diyeyazanda yok

ben yazayım bugün ne yedğimi
sabah herzamanki gibi kaysılı suyumu içitiç ve çok geç olmak üzere
kahvaltımı yaptım saat3 gibide 2köfte ve patates 2kaşikta makarna yedim
şimdi mmısırve pirinç patlağindan oluşan layt geverğindn yedim
akşamada allah kerim

afiyet olsun frezya ama makarnayla et yeme bence ikisi birleşince kilo yapıomuş die duydum :))) bende buna dikkat etmeye çalışıorum
sabah kepek ekmeğinde ufacık bir tost 2 adet açık esmer(tek) şekerli çay
bol su :)))
öğlen bir kase sebze çorbası ve tavuk şinitzel yedim :))) bir orta kahve içtim yine bol su ve elma sirkeli karışımı içtim bir bardak şimdide yeşil çayımı içiorum :))

Back
X