ya bende mi sadece böyle bilmiyorum.
akşama kadara yani saat 5e kadar falan hiç bir şey yemesem duracak gibi hissediyorum kendimi..
ama akşam yemeğinden sonra daha bi o kadar yemek yiyesim geliyor nedense.
walla zor tutuyorum kendimi..
akşama kadara yani saat 5e kadar falan hiç bir şey yemesem duracak gibi hissediyorum kendimi..
ya eewt bende oleyim canım dükkanda akşama kadar bişey yiyesim gelmiyo ama akşam ewe gidinci yemek yiyoruz doyuya gibi oluyorum sofrayı topluyorum sonra ha bire üstüne bişyler yiyesim geliyo nasıl engellicez bilmiyorum valla CADIARZU
neden le sölüyon canım hepimizin durumu vahim valla senağlamaarkadaşlar mesajların hepsine bakamadım ama gördüğüm kadarıyla benim durumum çok vahim senağlama
benim için de akşamları problem...gözüm dönüyor bazen akşmları..byez nohut aldım arkadaşlar tek tek onu yiyip oyalanıyorum..bir çay bardağı öneriliyor yanlış bilmiyorsam ara öğün niyetine ve tok tutuyorkaydirigubbakcemile5
senağlamakızlar biz akşam yemeğini 9 _9.30 yiyoruz benim ona rahmen canım daha yiyesim geliyo bu işe bi çare bulmak lazım valla yoksa yakında patlıcam
arkadaşlar mesajların hepsine bakamadım ama gördüğüm kadarıyla benim durumum çok vahim senağlama
güzelim senin kilon iyi biz olelim o zaman sabah sirkeli su mideye ck sakıncalı yapmayın böle arkadaşlar sadece sıcak su iç
hemenn kahwaltımı yazayım...2 wasa üstne krem peynr bide kahwaltlk salça,1tanede yumurta....kefir içiorum bide aç karna...bende wc sorunu warda
tatlım üzülme we saçmalama...bizimde durumumz wahim ama biz bundan ders çıkartıp gaza gelmeyi bilmeliyizzgazaa gelelimkiii yaza çıtır kız olarak girebilelimhihoyyyt
hadeee kızlarr müzik açıp göbek atalımmdelikafadulden :sm_cool: :dance: :teytey:
kızlar yaa kabızlık sorunu çeken warmı aranızda...bunu nasıl atlatçaz...?
kızlar yaa kabızlık sorunu çeken warmı aranızda...bunu nasıl atlatçaz...?
dün ibrahim saraçoğlu söyledi keçi boynuzu iyi geliyomuş birde ben elma limon karanfil tarçın karabiber karışımından içiyorum çok faydası oluyo birde ılık su acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?