70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya eewt bende oleyim canım dükkanda akşama kadar bişey yiyesim gelmiyo ama akşam ewe gidinci yemek yiyoruz doyuya gibi oluyorum sofrayı topluyorum sonra ha bire üstüne bişyler yiyesim geliyo nasıl engellicez bilmiyorum valla CADIARZU

bende öyleyim malesef ama meyveyle yeşil çayla falan tıkamaya çalışıyorum kendimi
ya da bir havuç falan

aynen bende böyleyim ya gündüz acıksamda geçiştiriyorum ama akşamlarıııııı :)) yemek yiyorum arkasından tatlı lazım sonrada kahve sonra biraz çerez bide kestane varsa sıcak sıcakkk :)) yada mısır patlatıyozzz bu aralar kendimi tutmaya çalışıyorum başka şeylerle uğraşıyorum ama bi kaçamağım var ki vazgeçemiyorum magnum çukulata :)

benim için de akşamları problem...gözüm dönüyor bazen akşmları..byez nohut aldım arkadaşlar tek tek onu yiyip oyalanıyorum..bir çay bardağı öneriliyor yanlış bilmiyorsam ara öğün niyetine ve tok tutuyorkaydirigubbakcemile5

nohut iyi hoş güzelde tatlı krizini nasıl yencez?

senağlamakızlar biz akşam yemeğini 9 _9.30 yiyoruz benim ona rahmen canım daha yiyesim geliyo bu işe bi çare bulmak lazım valla yoksa yakında patlıcam

senağlamakızlar biz akşam yemeğini 9 _9.30 yiyoruz benim ona rahmen canım daha yiyesim geliyo bu işe bi çare bulmak lazım valla yoksa yakında patlıcam

:1shokfffff çok geçççç ben 8de yemekten kalkmış oluyorumda gene diorum çok geç kaldım die çünkü sonra yürüyüşe başlıyorum bekliom 1 1,5 saat

ya ewet çok büyük bi sorun bu akşam yemegni 2 gewrekle bastrdm sandm dünn 9 gbi başım dönmeye başladı..kendi kendime kızım sen manyakmısın ne eziyet edion kendine dedim gttim bi kase haşlanmış brokoli yedim tuzsuz bol limonlu az yag ekledm tatlansn die az hardal koydum....annemler paynr tatlısı yapmş misafir wardı kendmle sawaş içindeydm o tatlıyı çokk sewerm..direndm direndm direndm....saat 11 ciwarı çay serwsi yaparken baktım bana bakıolar sewmli sewimlii1tane yedim..sora çok pişman oldum...millet gttkten sora tgba özayla fitness yapmadan yatmak yokk dedim ki yaptım öle yattım önüne geçemiorum bi yerden soraaglayan kız

hemenn kahwaltımı yazayım...2 wasa üstne krem peynr bide kahwaltlk salça,1tanede yumurta....kefir içiorum bide aç karna...bende wc sorunu warda

cokacimcoookeşim çalıştığı dönm bizde akşam yemeklerini çok geç saatlerde yemek zorunda kalıyoduk gerçekten çok büyük problem birde eşiniz çok iştahlıysa problem dahada büyüyor arkasından tatlı arkasından çay tabi çay boş boş olmuyo birde meyve valla anlatırken yoruldum

arkadaşlar mesajların hepsine bakamadım ama gördüğüm kadarıyla benim durumum çok vahim senağlama

tatlım üzülme we saçmalama...bizimde durumumz wahim ama biz bundan ders çıkartıp gaza gelmeyi bilmeliyizz gazaa gelelimkiii yaza çıtır kız olarak girebilelimhihoyyyt
hadeee kızlarr müzik açıp göbek atalımmdelikafadulden :sm_cool: :dance: :teytey:

güzelim senin kilon iyi biz olelim o zaman sabah sirkeli su mideye ck sakıncalı yapmayın böle arkadaşlar sadece sıcak su iç

canım sen iyi diyosunda bende bıkere 77 oldum ve benım kocamda hiç kıloyu sevmıyor yanı hep morelım bozulurdu oda tekrar benı tesellı ederdı ya simdi böyle iyisin ileride daha cok olursun diye dıyorum derdı bende cok zor gunler gecırdım arkaslar bide boyumda kısa 158 iyi tıfıl dolasıyorum allahtan kemıklerım iride ordan kurtarıyorum ve netıcesınde bi ara kocamla ayrıldım ben asagı yukarı bi hafta ayrı kaldım ama felaket üzgünüm agzıma bısey süremıyorum çok ta seviyorum kacamı üstüne ayrılık gelınce süzüldüm valla bi beş kıolyu öle attım ondan sonra diyet bazı desdekleyıcılerle 65 indim netıcesınde tekrar eskı yemene donunce aynısı gıbı oluyosun ama bu sefer kafaya koydum asla sporumu bırakmıcam aha öle yemegıde geldı cattı ne yapayım dıye dusunuyorum ve hiç bi pratık gelmıyo aklıma

hemenn kahwaltımı yazayım...2 wasa üstne krem peynr bide kahwaltlk salça,1tanede yumurta....kefir içiorum bide aç karna...bende wc sorunu warda

benim kahvaltım çok vasat küçük bir diilim kepek ekmeğini 2ye kesip arasına az yağlı az tuzlu beyaz peynir 2 bardak esmer şekerli limonlu açık çay tabi sabah aç karnına1 avuçtan az üzüm yüyorum kansızlık sorunum var die
öğlene kadar su ve yeşil çay bi ara öğün eklemem lazım cokacimcoook

desteğin için saol arkadaşım kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım hep 60 kiloydum birde hamileliğimde 30 kilo eklenince böyle oldum yani karamsar bana dua edin lütfen daha 22 yaşındayım:Saruboceq:

kızlar yaa kabızlık sorunu çeken warmı aranızda...bunu nasıl atlatçaz...?

var canım ben çok kabızlık cekerdım ilaç falan hepsı boş zaralı sadece yapacagın suyu kıdım kıdım içiceksin bırden içmiceksın ben kendımde boyle care bulldum hele dıyet donemınde daha cok kabız oluyo insan ama lıflı seylerle desdeklemelısın ben suyu birden içince böbrekleri yoruyor sen yorulunca spor yapabılırmısın işte öyle düşünün bence denemelısın o risk ve emınım düzelecek

dün ibrahim saraçoğlu söyledi keçi boynuzu iyi geliyomuş birde ben elma limon karanfil tarçın karabiber karışımından içiyorum çok faydası oluyo birde ılık su acil şifalar

canım saol cidden büyük problem bu.....yapaçm bşeler bakalım...bi ara müshil içiodum rahatlamak için....kayısı hiç sewmiorum oda yumuşatıo diolar ama:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…