• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben eliptik bisiklete biniyorum.
malum tabi koşu bandından daha yorucu bi alet.
15 dkda 100 kalori yakıyorum ben de..
15er dklık seanlar halinde yapıyorum zaten.
fazlası baya yorucu oluyor.
3 defa falan yapıyorum gün içinde..

sevilcim günaydın canım tşk ederim..ben de hafta da 2 kilo vermek istiyorumhihoyyytinşaallah olur ya..canım ben sana hangi sporu yaptıgını orucaktım...çok güzel kaloriler harcıyorsun ..ben koşu bandının tepesinde 40 dakkada ancak 200 kusur harcıyorum..söle bize bizde yapalım:sm_cool:

valla canım ben günümün yarısını spora harcıyorum ve 300 kaloriti harcamak için ortalama 50 dakıka falan spor yapıyorum uzay yürüşü diye bi alet çok hızlı kullanıyorum yormadıgı için eklemlerımıde zorlamıyo tek şikayedım var biraz ses cıkarmaya basladı bakalım aksm yaglıcam cok yordum aletı acıktı heralde cokacimcoook ben bi çay demleyım geleyım arkadaslar:içelim:

günaydın kızlar hepinize
nasılsınız bakalım?
ben sabah limonlu suyumu içtim
kahvaltıda da kepekli simit+şekersiz çay

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ben bu sabah hasta gibiydim koşu bantında yarım saat yürüdüm dükkana geldim sonra sağlıklı sağlıklı kahvaltımı yaptım şimdi cayımı içip yazdıklarınızı okuyodum ama cok şaşırdım koşubantını üstünde okadar kloriyi nasıl yakıyosunuz hangi hızda gidiyosunuz ben 3 gün oldu koşu bantını alalı bana anlatında bende çok çok kaloriler yakayım :delphin:

off ankara simiti de muhteşem olyor walla.
üstüne tanımam.
ama o susamlar sadece bir dünya kalori :bbo:

ya kızkar siz kocalarınızdan kılolarından şikayetçisiniz benım kıde 2 dirhem 1 cekırdek 54 kılo napsam kılo aldıramıyorum yemeklerını yag katıyorum ayrıdan benden çok yıyo ama kıskanıyorum onu bıaralar ınat ettık ıkımızde ben zayıflıcaktım oda kılo alıcaktı buna aksamları yemek yedırmeye basladım 58 kadar geldı azdaha adamı hasta edıyodum mıdesınden rakatsızlanmaya basladı ve orda bıttı ve 3 seneye gırdı evlılımız adam hala aynı ilaç kullanmayada cok karsı bıkere eşimden habersiz fx15 aldım bu zamnla anladı benım bıseyler karıstırdımı ve anlattım allem ettı kallem ettı benı kandırdı hepsını sobaya bastı ama cok koydu bana azdaha aglıcaktım neyse sımdı atlattım odurumları ama ilaç gercekten işe yarıyodu neyse siz neler yaptınız bakalım kızlar ben mart basına kadar 60 olmak istıyorum basarmak için daha neler yapabilirim sirkelı suyu kullanamıyorum mıdemı yakıyo varmı tavsıye edecegınız bıseyler

ya kızkar siz kocalarınızdan kılolarından şikayetçisiniz benım kıde 2 dirhem 1 cekırdek 54 kılo napsam kılo aldıramıyorum yemeklerını yag katıyorum ayrıdan benden çok yıyo ama kıskanıyorum onu bıaralar ınat ettık ıkımızde ben zayıflıcaktım oda kılo alıcaktı buna aksamları yemek yedırmeye basladım 58 kadar geldı azdaha adamı hasta edıyodum mıdesınden rakatsızlanmaya basladı ve orda bıttı ve 3 seneye gırdı evlılımız adam hala aynı ilaç kullanmayada cok karsı bıkere eşimden habersiz fx15 aldım bu zamnla anladı benım bıseyler karıstırdımı ve anlattım allem ettı kallem ettı benı kandırdı hepsını sobaya bastı ama cok koydu bana azdaha aglıcaktım neyse sımdı atlattım odurumları ama ilaç gercekten işe yarıyodu neyse siz neler yaptınız bakalım kızlar ben mart basına kadar 60 olmak istıyorum basarmak için daha neler yapabilirim sirkelı suyu kullanamıyorum mıdemı yakıyo varmı tavsıye edecegınız bıseyler

canım ne güzel 69 olmuşsun keşke bende haftaya olsam yaa.buarada ben yeşil elma,limon,tarçın,karanfil,top karabiber yaptım onu içiyrm eve gidince.tabi bu hafta başladım işe yarar mı bilmiyrm fakat tadı güzel rahatsaızda etmiyr.yağ eritiyormuş diye duydum ama bilmiyrm görcezzza.s

buarada ben sabahları genelde kepek ekmek tüketiyorum da bugün canım çok simit istedi.sabah 1 simit ve şekersiz çay öğlen yemektede tavuk sote ve çorba var.spor yapmalıyım eve gidincee yaaaaaaaaaaaaaaaaa

hergün iş çıkışı eve gittiğimde yemeğim hazır olsa spor yapardımda eve gider gitmez yemek hazırlıyrm sonrasında eşim geliyr sonrada ya misafir geliyr ya biz gidiyrz.spora zaman ayırmalıyım yaaaaaaa

canım ne güzel 69 olmuşsun keşke bende haftaya olsam yaa.buarada ben yeşil elma,limon,tarçın,karanfil,top karabiber yaptım onu içiyrm eve gidince.tabi bu hafta başladım işe yarar mı bilmiyrm fakat tadı güzel rahatsaızda etmiyr.yağ eritiyormuş diye duydum ama bilmiyrm görcezzza.s

canım sen sakın heveslenme ilac kullanıyosun hemenn kılo vereyım dıye sen suan anne adaysın yavas yavas yap çünkü dengesız beslenmek yumurtalıkları cok etkılıyo sabırlı ol canım o kılolar geldıgı gıbı gıtmesınıde bılır hiç canını sıkma o tarıfı bi hafta kadar bende uyguladım kan şekerini dengelıyo yanı bırden acıkma hısstmıyosun onuda yapan tarcın karabıberse metabolızmada bı etkı yapıyo elmada zaten beden için çok önemlı karanfilinde hamıle kalmaaya faydası oldunu bılıyorum ben cok şey biliyorumda uygulayamıyorum çok cabuk sıkılıyorum alah bize sabır versın bu sefer basaralım

ya kızkar siz kocalarınızdan kılolarından şikayetçisiniz benım kıde 2 dirhem 1 cekırdek 54 kılo napsam kılo aldıramıyorum yemeklerını yag katıyorum ayrıdan benden çok yıyo ama kıskanıyorum onu bıaralar ınat ettık ıkımızde ben zayıflıcaktım oda kılo alıcaktı buna aksamları yemek yedırmeye basladım 58 kadar geldı azdaha adamı hasta edıyodum mıdesınden rakatsızlanmaya basladı ve orda bıttı ve 3 seneye gırdı evlılımız adam hala aynı ilaç kullanmayada cok karsı bıkere eşimden habersiz fx15 aldım bu zamnla anladı benım bıseyler karıstırdımı ve anlattım allem ettı kallem ettı benı kandırdı hepsını sobaya bastı ama cok koydu bana azdaha aglıcaktım neyse sımdı atlattım odurumları ama ilaç gercekten işe yarıyodu neyse siz neler yaptınız bakalım kızlar ben mart basına kadar 60 olmak istıyorum basarmak için daha neler yapabilirim sirkelı suyu kullanamıyorum mıdemı yakıyo varmı tavsıye edecegınız bıseyler[/güzelim benimde kocam ewlediğim zaman 68 kiloydu cocuk gibiydi valla allahtan boyu uzun diyodum sonra oldu şimdi 90 kilo yeter artık dur diyorum ama duramıyorum benim kocam canım ck ekmek yiyor her öğünde 1 ekmek oyüzden öğün atlatma taze ekmek alki cok cok yesin birde ben etimek tatlısı çok yaparım malum o cok klorili(aldığım kilolardan bellidir) işte akşam yemeğinden sonra kalorili tatlıları yükle üstüne cerez falan kıştayız mesala kestane yedir bol bol akşamları yediğini yakamaz nede olsa bl bol yedir ama sen yeme sonra benim gibi 10 kilo alırsın:dance:

güzelim senin kilon iyi biz olelim o zaman sabah sirkeli su mideye ck sakıncalı yapmayın böle arkadaşlar sadece sıcak su iç

günaydın arkadaşlar. sabah sporu için hazırlandım,kahvaltımı yaptım ,ev bir anda 8 kişi oldu. kendi evime çıksam rahat edicem atrık yaaa. yeşil çay yapıyorum şimdi hem sinirime de iyi gelecek inşallah.bu arada ben kan ilaçları ve antidepresan da kullanıyodum ama çok şişirdiler beni. sigarayı sağlığım için bırakınca da balon gibi oldum. sporu akşamları yapmak en iyisi olacak. hepimize kolay gelsin

yaa arkadaşlar yemek muhabbeti yapmayın karnımız acıkıyooo :(
öğle yemeği vaktide geldi kalorisi az bişeyler gelir umarım :)

ya bende mi sadece böyle bilmiyorum.
akşama kadara yani saat 5e kadar falan hiç bir şey yemesem duracak gibi hissediyorum kendimi..

ama akşam yemeğinden sonra daha bi o kadar yemek yiyesim geliyor nedense.
walla zor tutuyorum kendimi..

Back