• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar yürüyüşümü bitirdim hemen geldim yanınıza.bugün toplam 85 dakika oldu...10 dakiikada egzersiz yaptım..az sonra duşumu alıp sirkeli suyumu içicm..yanında da 2 tane kuru kayısı yiycm..çünkü wc ye çıkamıyorumbenneyaptımki
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...kızlar burası süper bir yer..çok motive oluyosunuz..aynı anda albeni.cocstar..metro..cola badem fındık fıstık yiyen ben bile yola geldim..hepbareber incelicez yaza çıtır giricezza.s.

aslında kafam oldukça karışıktı bu ilaç kullanma konusunda ama herbal xenicol bana mantıklı geldi ve 5 gündür hiç bir yan etkisini görmedim tuvalete sık da çıkmıyorum herşey normal 2 ay kadar önce spor yaptım (plates ağırlıklı spor merkezine gittim bu arada plates gerçekten çok zooooorr) ama çok başım dönmeye başladı kan testi yaptırdım karaciğerim normalden 3 kat daha büyük çıktı o yüzden sporu bıraktım ve doktor dediği için tatlı yemeğe başladım verdiğim kilolarda boşa gitti midem de eski haline döndü bu ilaç beni tok tutuyor. şimdiğe kadar dediğim gibi bir anormallik yok durumumda araştırdığım kadarıyla bir yan etkiside yok umarım bir şey olmaz ve bana yararı dokunur.
Allah herkese bol irade versin :)
görüşmek üzere...

teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için son gün cuma mı yane 6 şubat mı yoksa haftaya cuma mı?
şimdiden ilginiz için teşekküler....

cuma değil tatlım pazartesi 9 şubat

sabahları sıcak limonlu su iç, yağ çözmeye yardımcı olur demişlerdi arkadaşlarım. ama tansiyonu her zaman 9-5 civarı olan biri olduğumdan baş dönmesinden kurtulamıyodum içtiğim sabahlarda. bir kaşık elma sirkesini bir bardak suya karıştırıp akşam içenler de var. deniicem bakalım

korseyle rahatsız olmuyo musun tatlım ya?
ben nişanımda ve düğünümde gydim biraz toparlasın diye öldüm bütün gece sankikafamçokkarıştı
bi daha da attım çekmeceme duruyor öyle

ilk hafta fenalık geliyordu resmen giydiğimde..
ama 1 haftadan sonra yatarken bile giyebilecek kadar alıştım..:jeyyar:

kızlar siz spor yapmıyomusunuz..yoksa yapıyrsunuz da yazmıyormusunuz bakimmnaniknanikben de indiricem nivea cd sini çok faydalı oluyor sanırım o da diil mi?

evde spor yapmaya zaman ve imkan lazım. malesef kalabalık bir evdeyim.tam odaya geçmiş spor yaparken kayınvaldeye yakalanmak istemem.sabah yürüyüşlerinden de o yüzden vazgeçmiştim zaten

galiba bu hafta birden fazla kişi 70 in altına düşecek inşallah ben de birkaç haftaya kadar 70 olurum:))))

inşallah canım
60a vardığımız günleri de paylaşçaz inşallah böyle
kızlar çok sağolun valla böyle kendime güvenim geliyor sayenizdehihoyyyt

nivea nın cdsi iyi güzelde 55 dakika .belli bi zamanı ayırmak lazım. ara verince tekrar ısınma hareketleri yapmak zorunda kalıyo insan en baştan

nivea nın cdsi iyi güzelde 55 dakika .belli bi zamanı ayırmak lazım. ara verince tekrar ısınma hareketleri yapmak zorunda kalıyo insan en baştan

yaparız canım
kayınvaliden yatınca geç odana sen,ya da sabah kalkınca yap
gerçi ev ortamınızı bimiyorum ama zaman ayırcaz artık napalım

kızlar eşime meyva ve çerez hazırladım cips de vardı..ben bir dilim ayva yedim ve kaçtım..nerdeyse yiyordum valla gözüm dönmüştü...iyiki varsınız:asigim:

elsecim düzelttiğin için sağol sizinleyim sohbetleriniz çok hoş benim şimdi çıkmam lazım oğlum yatınca yine gelirim burada olursanız olmasanızda canınız sağolsun sabah görüşürüz kendinize ve ailenize iyi bakın küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim 2 orta 1 sade bana müsade ;

kızlar bide bişi söylemeden edemicem ben 70 in altına düşersem burdan ayrılmak istemiyorum sizleri bırakamam ben yaaaaa sizinle doğdum ben umarım hep berabe4 düşerizde 60 /69 u hep beraber doldururuz

elsecim düzelttiğin için sağol sizinleyim sohbetleriniz çok hoş benim şimdi çıkmam lazım oğlum yatınca yine gelirim burada olursanız olmasanızda canınız sağolsun sabah görüşürüz kendinize ve ailenize iyi bakın küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim 2 orta 1 sade bana müsade ;

rica ederim canım
benim kociş gelcek biraz sonra çıkarım heralde
yarın görüşürüz

kızlar bide bişi söylemeden edemicem ben 70 in altına düşersem burdan ayrılmak istemiyorum sizleri bırakamam ben yaaaaa sizinle doğdum ben umarım hep berabe4 düşerizde 60 /69 u hep beraber doldururuz

bende canım hatta ayrı bir grup oluşturma imkanımız var mı ki acaba?
70in altına düşüncede beraber devam etsek
çıtır kızlar mesela
fikirlerinizi bekliyorum bu konudaCADIARZU

Back