• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

servenay canım ben henüz pek kilo vermedim..çok hızlı şekilde hiç sebepsiz tamamen pisboğazım yüzünden 25 kilo aldım düğünümden beri ve 74.7 benim en aburcubur yediğim dönemdeki kilomdu..aburcuburu kesince ve spor yapınca hızlı gitmeye başladı..sanıyorum 63 e kadar hızlı gidicek ya da 60 a:sm_confused:
ewet ya bu ewlilik insana yarıyomu ne bilemedim gerci ben cocuk tedavisi gördüm asılama falan yaptırdım o yüzde 10 kilo aldım simdi zayıflıycam sonra cocuk yapmaya ugraşcam sende bebek varmı:CüvCüv:

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanaba.s.a.s........seker kızlar bu haftada sizlerleyimmmm.hafta içi 70 çıkarken bugun 70.70,5 çıktım...inanın anlamıyorum.yemiyorum,yuruyorum...bu nasıl iş anlamadım.neyse bu arada kilo veren herkesi KUTLUYORUM......:hooray::hooray::hooray:

slm kızlar benim pc çöktü o yüzden komşununkinden giriyorum sabah tartıldım 73,600 gr geldim biraz geç oldu ama bildire bildim bu haftada devam beni listeye eklemeyi unutmayın sağlıcakla kalın görüşmek üzere byyyyy

yabancı geline bi kez baktım oda dikkatli değil merakımdan ne yapıyorlar diye baktım.ayyyy merak ettim bakayım bari kimmiş bu yabancı gelin?buarada klomen başladım dua et tatlım
hayırlısı olsun bende klomeni cok kullandım bende işe yaramadı bebek olmadı sende olur inşallah:teytey:

servenay canım ben de sen gibi zayıflayıp bebiş isteyen gruptanım:CüvCüv:ALLAHIM hepmize gülyüzlü tatlı bebişler versin:Saruboceq:
bu arada ben çok kilo aldıgım için bana gün de en az 3 ya da4 kişi soruyor hamilemisin dieebenneyaptımkikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar size birşey söylüycem eğer terleme eşofmanı,terleme kemeri ,olmayan arkadaşlarım varsa spor yaptıklarında bellerine yani göbek bölgelerine mutfakda kullandığımız streçlerden sarsınlar sporları bitince çıkarsınlar çok terletiyo ve çok işe yarıyo ben iğrenç göbeğimin büyük çoğunluğundan onunla kurtuldum hala yapıyorum ...

kızlar öğle yemeğinde
5 kaşık pilav
5 kaşık ıspanak
yoğurt
salata yedim kızlar ben her öğünümde yediklerimi yazıyorum yanlış yapmıyorum demi?
birde ben diyetisyene giderken diyetisyenim zayıflarken sarkmalar olmasın diye bitkisel karışım verdi onuda vericem inşallah sizler ben faydasını gördüm ama diyetisyeni bırakınca kilo aldım :(

servenay canım ben de sen gibi zayıflayıp bebiş isteyen gruptanım:CüvCüv:ALLAHIM hepmize gülyüzlü tatlı bebişler versin:Saruboceq:
bu arada ben çok kilo aldıgım için bana gün de en az 3 ya da4 kişi soruyor hamilemisin dieebenneyaptımkikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

geçen sene banada sorarlardı herkezden nefret ederdim ...kendimden daha çok ama verdikçe iltifat almaya başladıkça ...kendime geldim ..bide şeye çok üzülmüştüm ..bigün vitrinde bi etek gördüm ve çok beğendim bakaınırken mağaza görevlisi yanıma gelid yardımcı olabilirmiyim dedi bu eteğin fiyatı ne kadar dedim...bana bu eteklet 40 bedene kadar dedi fiyatını söyleme gereği bile göstermedi ..çok üzülmüştüm tabi bende gıcıklığımı yaptım osinirle ben belki hediye alıcam sizin bu şekilde konuşma hakkınız varmı felan dedim ama eve geldiğimde saatlerce ağlamıştım ...bi daha o günlere dönmüycem ...kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun bende klomeni cok kullandım bende işe yaramadı bebek olmadı sende olur inşallah:teytey:

umarım işe yarar çünkü aşılama ve tüp bebekten korkuyorum.ya benim hsg den sonra psikolojim allak bullak oldu.herşeyden korkar oldum hsg de çok acı çektim yaa.buarada bişe soracam klomen hapını bitirdikten hemen sonramı dr.gitiin yoksa 14. günündemi?beni dr.14.günümde çağırdı çatlatma iğnesi için.fakat tanıdıgım başka dr.hap biter bitmez çağırıyolar.aman neyse işet hayırlısı olsun ne diyelim?umarım hepimizin gönlüne göre olur:CüvCüv:

geçen sene banada sorarlardı herkezden nefret ederdim ...kendimden daha çok ama verdikçe iltifat almaya başladıkça ...kendime geldim ..bide şeye çok üzülmüştüm ..bigün vitrinde bi etek gördüm ve çok beğendim bakaınırken mağaza görevlisi yanıma gelid yardımcı olabilirmiyim dedi bu eteğin fiyatı ne kadar dedim...bana bu eteklet 40 bedene kadar dedi fiyatını söyleme gereği bile göstermedi ..çok üzülmüştüm tabi bende gıcıklığımı yaptım osinirle ben belki hediye alıcam sizin bu şekilde konuşma hakkınız varmı felan dedim ama eve geldiğimde saatlerce ağlamıştım ...bi daha o günlere dönmüycem ...kaydirigubbakcemile2

sen kafanda bitirmişsin canım.emin ol istediğin kiloya ulaşırsın.

sevilcim bu arada tartıyı çekip avatarına koyman süper bir fikir...çok yaratıcısın arkadasım:1hug:

:jeyyar: öleyimdir:jeyyar: tesekkur ederım arkadasım daha yenı geldım 1 saat yurudum karnım zillll calıyo ne yesem acaba daha markete gıdıp alısverıs yapıcam pasta yapacam kocama hedıye alacam ben nasıl yetıstırecem bugun dısarıyada cıkmak istemiyorum

kızlar öğle yemeğinde
5 kaşık pilav
5 kaşık ıspanak
yoğurt
salata yedim kızlar ben her öğünümde yediklerimi yazıyorum yanlış yapmıyorum demi?
birde ben diyetisyene giderken diyetisyenim zayıflarken sarkmalar olmasın diye bitkisel karışım verdi onuda vericem inşallah sizler ben faydasını gördüm ama diyetisyeni bırakınca kilo aldım :(

karışımı paylaşmanı 16 gözle beklioruzz....:sm_cool:

:jeyyar: öleyimdir:jeyyar: tesekkur ederım arkadasım daha yenı geldım 1 saat yurudum karnım zillll calıyo ne yesem acaba daha markete gıdıp alısverıs yapıcam pasta yapacam kocama hedıye alacam ben nasıl yetıstırecem bugun dısarıyada cıkmak istemiyorum

eyvah eyvah pastalar yapılıyor
yoksa yenicek miCADIARZU

umarım işe yarar çünkü aşılama ve tüp bebekten korkuyorum.ya benim hsg den sonra psikolojim allak bullak oldu.herşeyden korkar oldum hsg de çok acı çektim yaa.buarada bişe soracam klomen hapını bitirdikten hemen sonramı dr.gitiin yoksa 14. günündemi?beni dr.14.günümde çağırdı çatlatma iğnesi için.fakat tanıdıgım başka dr.hap biter bitmez çağırıyolar.aman neyse işet hayırlısı olsun ne diyelim?umarım hepimizin gönlüne göre olur:CüvCüv:
bende14. günlerde gidiyodum canım yumurtlaman olduysa yumurtaların iyise doktr catlatma iğneni vurur 12 13 günler pek ilşkiye girmeyin daha iyi olur bende hsg cektirirken ölüyrum zannetmiştim birde lokal anesteziyle olmuştu ama o günler geceli cok oldu ben iki kere aşılamada yaptırdım inşallah senin bi an önce olur ama kendini sıkma ve kafayada fazla takma ilk defamı kullanıyosun

Kızlar doktorumun sarkmalar olmaması için bacaklarıma verdiği karışımı sizinle paylaşmak istedim kendisi işinde çok başarılı inşallah tekrar başlıcam bende işe yaradı inşallah sizdede yarar:
Sıkılaştırıcı: avakado ,susam ,kayısı,çilek,portakal,yasemin,kantron,jajaoba yağlarının hepsini bir kapta karıştırıyorsunuz ve bel ,kalça bölgenize sürüyorsunuz üzerinede streç film ile doktor bana yarım saat bekle dedi ama aldığım aktardaki bey bana daha uzun zaman kalırsa faydası daha iyi olur dedi.işte bu kızlar birde doktorum içmem için bu çayı verdi sınav dönemi içemedim yine başlıcam inşallah:
anason,biberiye yağrağı,kuşburnu,papatya ,sinameki,funda yaprağı bunları hepsinden 10 ar gram alıp aktarcıda öğüttükten sonra bi kapta harmanlayıp 3 su bardağı 1 çay kaşığı karışımdan atıp 5 dk kaynattıktan sonra afiyetler süzüp içiyorum kızlar:dance:

ha kızlar bide bu karışımların şişleriyle alıp karıştırdım ve hani bu çikolata kapları varya ona doldurdum ve banyoomda serin serin tutuyom:)) birşey olmuyo aktardaki adamda bişey olmaz uzun süre kullanırsınız dedi

ben bu gün öğlen bir kepçe çorba, bir ince dilim ekmek, üç kaşık dönerli pilav yedim, geçen hafta soğuk algınlığımdan yürüyememiştim, akşama tekrar başlayayım,

Kızlar doktorumun sarkmalar olmaması için bacaklarıma verdiği karışımı sizinle paylaşmak istedim kendisi işinde çok başarılı inşallah tekrar başlıcam bende işe yaradı inşallah sizdede yarar:
Sıkılaştırıcı: avakado ,susam ,kayısı,çilek,portakal,yasemin,kantron,jajaoba yağlarının hepsini bir kapta karıştırıyorsunuz ve bel ,kalça bölgenize sürüyorsunuz üzerinede streç film ile doktor bana yarım saat bekle dedi ama aldığım aktardaki bey bana daha uzun zaman kalırsa faydası daha iyi olur dedi.işte bu kızlar birde doktorum içmem için bu çayı verdi sınav dönemi içemedim yine başlıcam inşallah:
anason,biberiye yağrağı,kuşburnu,papatya ,sinameki,funda yaprağı bunları hepsinden 10 ar gram alıp aktarcıda öğüttükten sonra bi kapta harmanlayıp 3 su bardağı 1 çay kaşığı karışımdan atıp 5 dk kaynattıktan sonra afiyetler süzüp içiyorum kızlar:dance:
canım bu verdiğin karışım içmek için olan bağırsaklarımı düzenliyo:utangac:

Back