70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar... bugün yeter artık dedim ve üzerimdeki 10 kg fazlalıktan kurtulmaya karar verdim. aranıza alırsanız ve destek olursanız çok mutlu olurum:)

hoşgeldin biz herkese açığız yeterki gel ve paylaşıma devam et:KK34:

kızlar ben kaçar ütüye devam edeyim. azıcık daha sıcak buhar banyosu ile yağ yakalım:KK53::KK53::KK53:
gelemezsem şimdiden iyi geceleeeeeeer

3 haftamı oda birşey mi kız ben 2 aydır aynı yerde sayıyom :KK52::KK52::KK52:
saysanda saymasanda kaçarın yok pisim verecen kiloları
ama doğru yolda
ama sopayla kötekle saçından sürüye sürüye vericeksin paşa paşa
:KK4::KK4:bu topiğe girmek var dönmek yok vermeden
versende dönemezsin burası bizim yurdumuz ya

selam arkadaşlar... bugün yeter artık dedim ve üzerimdeki 10 kg fazlalıktan kurtulmaya karar verdim. aranıza alırsanız ve destek olursanız çok mutlu olurum:)

hoşgeldin aramızdasın bile
ismim neskuik ocakdan buyana bu topikdeyim
11 kilo verdim
sağlıkla besleniyoruz öncelikle
her cuma günü tartı günümüz
sabah en cıbıl halimizle tartılıp bildirim yapıyoruz
sonrasında verenler mutlu mesut:21::KK24:veremeyenlerde böyle:KK14::2::KK43::KK14:derleniyolar

diyet sözü veriyorum hergün geleceğim. hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz beni gaza getirdiniz 78 le başlıyorum hayırlısıyla bakalım haftaya ne olacak...

ohh iyi yapmışsın
benim de yazlık kışlık olayına girmem lazım
ama hiç gözüm yemiyor:KK37:
sabit kalmak da iyi bişey canım
ben +1 ile döndüm:KK19:

thanx baby:KK23::KK23:

ufuuuuuu olur okadarcık bayağıdır yoktun
hem meton şaşmıştır
zaten sen son 3 hafta güzel kilo vermiştin
yarından sonrada devam edersin artık

saysanda saymasanda kaçarın yok pisim verecen kiloları
ama doğru yolda
ama sopayla kötekle saçından sürüye sürüye vericeksin paşa paşa
:KK4::KK4:bu topiğe girmek var dönmek yok vermeden
versende dönemezsin burası bizim yurdumuz ya

hoşgeldin aramızdasın bile
ismim neskuik ocakdan buyana bu topikdeyim
11 kilo verdim
sağlıkla besleniyoruz öncelikle
her cuma günü tartı günümüz
sabah en cıbıl halimizle tartılıp bildirim yapıyoruz
sonrasında verenler mutlu mesut:21::KK24:veremeyenlerde böyle:KK14::2::KK43::KK14:derleniyolar

neskuik ismin iştah açıcı:) bende sibel... tamamdır cumayı merakla bekliyorum.

hadi kızlar ben kaçar:KK55::KK55:
gözlerim ağrıyor
yorgunum:KK14:
minecim aşağıda kalmışsın ama sanırım pcde deilsin iyi geceler sanada:KK3:

aynen ya insan biraz düşünceli olur
kilo alan vardır yüreklerine iner falan der
ama nerdeee böyle işte zamane gençliği:KK53::KK53:

farkettim balgaymaam..
aferin sana çok istikrarlısın:KK53:
benim çizelgem nasıl, yerimde saymaya devam :KK14:
cok gecmis olsun minem cabuk gecer isallah :KK16:
senin karta kafayi takdim ben sorsammi diye düsündüm neyse iyi ol yine sorarim sana :KK54:
canım baktım elektrik süpürgesine yok
bulamadım gitti kart
teşekkür ederim canım buarada
bugünkü menüm güme gitti :KK17:

sabah yiyemedim öglen kahvalti yapiyoruz diye annemgillen alisverise cikinca 1 elma yemisdim gelince 1dilim kara ekmek salam kasar peyniri domates maydonoz zeytin yedim.

sonracigima yemek hazirliycakdim olmadi arkadasim aradi benim arkadasim pat diye geliyor bana bende diyorum bazen icimden:KK14: cünkü kirmak istemiyorum seviyorum onu önceden haber versene diye icimden :KK14: yoldayim geliyorum diyor :KK52:yada 10dakikaya sendeyim diyor :KK52:esler kahveye biz sabahliyoruz artik bazen kucakkucaga yatiyoruz onlar gec gelince :KK37:

ama ben nerdeyse 1 veya 2 kere giderim senede onun evine :KK1: hep o gelir cünkü ben hep benim oglan yatamaz orda kendi yataginda yatsin düzeni bozulmasin diye gitmesdim bugünde arayinca tersini yapayim dedim o bana erkekler kahveye gidiyorlar der demez bende sana gelecekdim dedim :KK1: tabii sasirdi beklemiyordun hep o mu catkapi gelcek birde ben yapayim dedim bende az degilim aa :KK9:
hemen cocugu hazirladim bende hazirlandim esim bizi ona ativerdi ama olan bana oldu ac ac gittim :KK37:
cocuga yedirmisdim ordada arkadasim kendi kizina ve benim oglana köfte yapti cocuklar yedi sanada yapayimmi dedi nebileyim cekindim kendi tokum diyince bende yedimde geldim zaten dedim :KK37:
sonuc: bütün gün 1 elma 1 dilim ekmek arkadasimin yanindada 2 kase cekirdek :KK17:
o nasıl arkadaşmış çekirdekmi yedirdi sadece, bişeycik ikram etmemiş
sen gel bana canım önüne neler neler sererim
suyun ve kahvaltının hayatımızda ki önemi

önce bolca su içmeniz gerekiyor gün içinde 25 kilo ya 1 litre şeklinde yani 75 kilo ise bir kişi en az 3 litre içmeli gün içinde suyu
ama ben çok çay içiyorum diyenlere birincisi çay içerseniz su içirtmez insana ama insan bünyesi çayı değil suyu arar vücütta öncelikle suyu bulamazsa başlar kaslardan almaya çünkü kaslarımız en büyük su ve protein deposudur onlarda bittimi su kemiklerden alır yani içtiğiniz çay kola kahve pek işe yaramaz gün içinde şöyle düşünün çamaşırları suylamı yoksa çaylamı yıkasak daha temiz olur çamaşıra bile temiz suyu layik görüyoruz fakat vücudumuza layık görmüyoruz öyle değilmi

sonra sabah ilk ağzınıza ne girerse pankreas onla uyanırsa gün boyunca aynı şekilde besin maddeleri ister
isterseniz deneyin sabah kalktığınızda şeker atın direk ağzınıza bakın gün boyu tatlı bişiyler isteyecek sizden o yüzden sabah kahvaltısı insan vücüdü için gün boyunca ne isteyeceğine karar veren çok önemli bir etkendir. zayıflamak istiyorsanız önce sabah kahvaltısıyla başlayın değiştirmeye hayatınızı

ben bu kurala uydum 2 ayda 10 kilo verdim
aranızda yeniyim ama görüyorum ki gerçekten bir sürü arkadaşım var problemi olan ve bu site kurulmuş kadın dayanışması varr
bundan daha süper ne olabilir kiii
ben kahvaltıda şekerli bişey yemem ama gün boyu canım hep tatlı ister
çokda alakalı gibi gelmedi bana
okadarcık şeyden bişey olmaz canım:KK34:
aynen midemize neyi alıştırırsak öyle davem ediyor..
insanlar çok yedim midem rahatsız oldu derlerdi
ben de bön bön bakardım nasıl oluyor bu diye:KK53:
çünkü yerdim yerdim bidaha yerdimmm:KK1:
meğerse insanların midesi küçük olunca rahatsız ediyormuş.
artık ben de yaşıyorum bu duyguyu:KK9:
benim midem yine büyüdü sanırım :KK14:
kızlar bugün kü menümü yazıyorum
sabah:salatalık domates maydonoz biber 5 zeytin 1 dilim peynir yarım dilim ekmek yeşilçay
ara :10badem
45 dka koşu bantında yürüyüş
2.ara grisini ve bol bol çay içtim şekersiz(bugün14:00da bizim lojmandaki arkadaslar dısarıya masa kurmuslar çiğköfteler kuskus salataları açmalar etimekler semaverde cay demlemişler)bugün 17:30a kadar orada oturduk )
hemen eve cıktım giydim sauna sortumu saat 18:00a doğru hemen arkadasla yürüyüşe cıktık 19:45e kadar.eve geldim geç oldu diye yemek yiyemedim hiç tasvip etmediğim halde malesef bugün böyle oldu.ama tıka basa içim dolu yürüynce karnımdan ses geliyor cokkkkk cay içtim:nazar::nazar::nazar:)
eve geldim dusumu aldım yine kapım caldı arkadas tartılmaya gelmiş sonrasında ona bir yeşilçay ve kayısı cayını karıstırıp ikram ettim bi yarım saat oturup gitti.offf anlatırken yoruldum şimdi su içmeye calışıyorum
aaaa bu arada bişey keşfettim 3 gündür karnıma biberiye yağı sürüyorum streç film sarıyorum sauna sortumu giyip yürüyşe cıkıyorum.mükemmel ter atıyorum herkese tavsiye ederim.bide sodalı bi karısım var burada bi arkadas paylaşmış onuda yapmaya basladım.şimdilik bu kadar :KK16::KK16::KK16:
sodalı karışım nasıl bişey canım, kim paylaşmıştı ben kaçırmışım
selam kızlar iyi akşamcıklar herkese
anaaaa mona gelmişşş kızzzzz paçi nereyesun sen daaaaaaaa
özlettin kendini
nasıl geçti canım
yediğin içtiğin sana kalsın
gezdiğin gördüğün yerleri anlat beybimmm
selam canım iyi akşamlar sanada

neskuik ismin iştah açıcı:) bende sibel... tamamdır cumayı merakla bekliyorum.

evet bir çiko canavarı olarak
bu diyetimde bile bırakmadım çikomu
sabahları bir çatal nutella mutlaka yidim
hafta sonlarıda azda olsa cızlarımın içinde çikolar vardı
buraya kadar geldim

yaptığınız özel birşeyler var mı? sabahları aç karnına ılık su falan içiyormusunuz. yeşil çay veya bitki çayları... yarın alışveriş yapacağım da ....

selam kızlar
ben çok kötüyüm ama sizide kaçırmayayım diye girdim topiğe
2 haftadır gözlerim kaşınıyordu
şuan felaket durumda kaşınmaktan şişti acıyor
biyandanda nezle var hapşurmaktan hal oldum
dün doktora gittim ama gözümü söylememiştim salı günüde gözden randevu aldım
yarında okula gidemiycem sanırım
bu gözlerle çıkamam insan içine zaten
öyle işte sizi takibe devam ama rahatsız olunca sık gelemiyorum

canım baktım elektrik süpürgesine yok
bulamadım gitti kart
teşekkür ederim canım buarada

o nasıl arkadaşmış çekirdekmi yedirdi sadece, bişeycik ikram etmemiş
sen gel bana canım önüne neler neler sererim

ben kahvaltıda şekerli bişey yemem ama gün boyu canım hep tatlı ister
çokda alakalı gibi gelmedi bana

sodalı karışım nasıl bişey canım, kim paylaşmıştı ben kaçırmışım

selam canım iyi akşamlar sanada
burda derken kkda zayıflama kürleri yazan yerde bi başlık adında okudum kimine etki etmiş kimine hiç faydası olmamıs.4.5 su bardağı sıcak suyun içine 2 tane sallama yeşilçay ve yarım limonu sıkıp kabuğuyla beraber atıyosun 10 dkka demlendikten sonra 1 şişe maden suyu döküyorsun.yanlız yeşilçaylar 4 dkka sonra sudan alınacak .diyet yapmadıkları halde haftada 3 kilo veren bile varmıs ne kadar doğru onu bilemiyorum

burda derken kkda zayıflama kürleri yazan yerde bi başlık adında okudum kimine etki etmiş kimine hiç faydası olmamıs.4.5 su bardağı sıcak suyun içine 2 tane sallama yeşilçay ve yarım limonu sıkıp kabuğuyla beraber atıyosun 10 dkka demlendikten sonra 1 şişe maden suyu döküyorsun.yanlız yeşilçaylar 4 dkka sonra sudan alınacak .diyet yapmadıkları halde haftada 3 kilo veren bile varmıs ne kadar doğru onu bilemiyorum

tamam canım teşekkür ederim
buaralar hiç böyle şeyler için gücüm yok
inşallah denerim biara, etkisi olursa sende yaz bize

evet bir çiko canavarı olarak
bu diyetimde bile bırakmadım çikomu
sabahları bir çatal nutella mutlaka yidim
hafta sonlarıda azda olsa cızlarımın içinde çikolar vardı
buraya kadar geldim

ne güzel artık istediğin kiloya gelmiş sayılırsın tebrik ederim:KK9::KK9: darısımı basımıza inşallah

sabit kalmak da marifet canım..
sıkma canını ama yaz da geldi artık biraz hızlanmak lazım:KK23:

mideyi küçültmek çok zor ama büyütmek çok kolay malesef:KK37:
ipin ucu bi kaçtı mı yakalamak zor..
dikkatli olalım ben baya kaçırdım çünkü iki haftadır....
selam kızlar
ben çok kötüyüm ama sizide kaçırmayayım diye girdim topiğe
2 haftadır gözlerim kaşınıyordu
şuan felaket durumda kaşınmaktan şişti acıyor
biyandanda nezle var hapşurmaktan hal oldum
dün doktora gittim ama gözümü söylememiştim salı günüde gözden randevu aldım
yarında okula gidemiycem sanırım
bu gözlerle çıkamam insan içine zaten
öyle işte sizi takibe devam ama rahatsız olunca sık gelemiyorum

geçmiş olsun canım ya..
göz alerjisi falan olabilir..
doktora git bakalım ne diyecek....

tamam canım teşekkür ederim
buaralar hiç böyle şeyler için gücüm yok
inşallah denerim biara, etkisi olursa sende yaz bize

bugün 3.günümdü bilmiyorum etkisini görürsem söylerim.ama şu biberiye yağını mutlaka dene yürüyş yapmak zorunda değilsin evde basit hareketler bile olabilr inanılmaz göbeğinden ve belinden su akıyor canım

X