70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sabh tarttıldım veeeeeeeee regl olmamamama ragmen 75 geldım(gunum gectıde)olursam eger haftaya 2 kılobırden gıder dıye dusunuyorum ınsl..

evt sbh 10:30 dakalktım(gece 5 de yattıımda:)1 bardak suyumu ıctımmm

11:00 de 1brdk daha
12:00:da bugun ızın gunum ve kahvaltıda mısafırlerımm vardı
-1 peynırlı ınce bazlama
1-2 dılım salatalık ve
cok azsekerlı cay ıctım(1aydır ıcmıyodum)

1 bardak hayıtlısu

ev temıslıgı ve ben
bırazdan namazı kılıp sporyapacagım ınsl....

hoşgeldin canım

yuru beeee

kayinvalideye koptumm tebrikler canimm

iyi geceler seker

hosgeldinnnnn

]

hepinize çok teşekkür ederim hoşbuldum
menü paylaşımı ve kilo bildirimleriniz varmı:26::26:

Selam kızlar ben de aranıza katılmaya karar verdim.Kışın aldığım korkunç kiloları vermek istiyorum çünkü tam 2,5 ay sonra düğünüm var.Şimdi 75 kiloyum hedef 65 ama 60 olursa da süper olur.Benim en büyük sorunum basen bölgesi,özel bir diyet yapmayı düşünmüyorum sadece çok su içip spor yapmaya karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum...

Selam kızlar fazla zamanım yok bugünde giremedim pek. İşlerim vardı. Akşamda maç var ara ara bakarım size

Menüm

Kahvaltı öncesi : Yarım litre su,

Kahvaltı(11:30) : Bi dilim tahıllı ekmek , 3 zeytin , yarım kk peynir , yoğurtlu yumurta , domates , salatalık , sivri biber , yeşilçay

Ara ( 13:30) : 10 badem

Ara ( 16:30) : Bi avuç kuru dut

Akşam (17:30) : Patlıcan salatası , bi dilim tahıllı ekmek , yoğurt

Akşamı erken yedim o yüzden 7 gibi nesfit yiyebilirim azcık. Kahvaltı geç oldu misafir vardı çünkü. O yüzden düzenim bozuldu.

İki gündür düzenim bozuk ama az yemeye çalışıyorum mümkün oldukça. İnşallah yarın düzenime dönerim

iyi şekerim sen nasılsın

sanada canim
iyiyiz sen

yikadim canim yok yok öyle degilmis
koyu oldu bakalim kurusunda iyice belli olur

boluda bile güneş var sen nerdesin ki:26:

ay canım ya yeni gördüm iletini:) ben ingilteredeyim ondan bu yağmurlar canım, karadenız havası bildiğin hatta orayıda geçti, sabah yazdığım iletiden beri daha hiçç durmadı hala devam yağmaya

]

hepinize çok teşekkür ederim hoşbuldum
menü paylaşımı ve kilo bildirimleriniz varmı:26::26:

her gün menünü paylaşabilirsin canım. puccaa var o başta olmak üzere menüne yorumlar yapılır yanlış görülenler uyarılır sen de böyle böyle diyetini oturtursun
her cuma sabahı tartılıyoruz ve puccaaya mesaj atıyoruz. cumartesi günleri kilo verme miktarına göre liste yapılıyor..

ay canım ya yeni gördüm iletini:) ben ingilteredeyim ondan bu yağmurlar canım, karadenız havası bildiğin hatta orayıda geçti, sabah yazdığım iletiden beri daha hiçç durmadı hala devam yağmaya

hmm kötüymüş canım bu tarihte hala öyle olması:26:
burda bugün hava çok güzeldi şükür

hoşgeldin canım..
burayı takip et düğününe kadar kilo verirsin inşallah
tebrikler bu arada

kızlar yarım st spor yaptımm
sonra alısversecıktım tam 1,st hızlı yuruyus ve 2 st de alısversı merkezıyorgunlugu sonucunda yarım lt su

ve aksam st
19:00 da 2kasık sade makarna-1 bardak su eslıgınde 1kasesade salata

nasılll
bırazdanda yesılcayıcecegım bıraz cekırdekıle cnım cokkkkıstyorr ne yapimmmm

yarın fazla spor yaparımm

canımbenım kayınvalıden nerelı bılmıyorum ama ben yozgat lıyım ve o verdıgın tarıf ın adıbızde ayranlı aş...

ve ramazanlar artık yaza geldıgııcın ramazanda hemen her gun yerız mıde rahat edıyor dıye dur yarına yapimmm bende ınsl... nefissssssssss cunku:))

ya ben biraz hareket edip spor yapayım dedim ama yaparken sağ göğsümün altında ağrı oluyor neden acaba:26:
zorlayamıyorum acıyor

selam şekerlerrr:80:
bugün de gezdim baya ve yedim çok
iyice aldım hevesimi yiyeceklerden
yarın yeni bir günnnn

selam şekerlerrr:80:
bugün de gezdim baya ve yedim çok
iyice aldım hevesimi yiyeceklerden
yarın yeni bir günnnn

senin yazdığını okurken kendimi aynen bunu yaparken buldum
ben de dışarı çıktım ama salata yedim diye düşündüm elim çenemde efkarlı efkarlı

hoşgeldin

ababa desteğin için çok teşekkür ederim
1400 kalorilik listem var ona devam ediyorum
hergün menülerimi paylaşırım sizlerle

senin yazdığını okurken kendimi aynen bunu yaparken buldum
ben de dışarı çıktım ama salata yedim diye düşündüm elim çenemde efkarlı efkarlı

güzelmişşşş
ben hep bu moddayım zaten

ohh ne güzel salata yemişsin
ben nerde yenmemesi gereken şey varsa yedim
ama eskisi gibi yiyemiyorum tabi rahatsız oluyor midem..
ama azı çoğu yok vücuda zararlı bişey girdiği an gitmiyor kilolar

suyun ve kahvaltının hayatımızda ki önemi

önce bolca su içmeniz gerekiyor gün içinde 25 kilo ya 1 litre şeklinde yani 75 kilo ise bir kişi en az 3 litre içmeli gün içinde suyu
ama ben çok çay içiyorum diyenlere birincisi çay içerseniz su içirtmez insana ama insan bünyesi çayı değil suyu arar vücütta öncelikle suyu bulamazsa başlar kaslardan almaya çünkü kaslarımız en büyük su ve protein deposudur onlarda bittimi su kemiklerden alır yani içtiğiniz çay kola kahve pek işe yaramaz gün içinde şöyle düşünün çamaşırları suylamı yoksa çaylamı yıkasak daha temiz olur çamaşıra bile temiz suyu layik görüyoruz fakat vücudumuza layık görmüyoruz öyle değilmi

sonra sabah ilk ağzınıza ne girerse pankreas onla uyanırsa gün boyunca aynı şekilde besin maddeleri ister
isterseniz deneyin sabah kalktığınızda şeker atın direk ağzınıza bakın gün boyu tatlı bişiyler isteyecek sizden o yüzden sabah kahvaltısı insan vücüdü için gün boyunca ne isteyeceğine karar veren çok önemli bir etkendir. zayıflamak istiyorsanız önce sabah kahvaltısıyla başlayın değiştirmeye hayatınızı

ben bu kurala uydum 2 ayda 10 kilo verdim
aranızda yeniyim ama görüyorum ki gerçekten bir sürü arkadaşım var problemi olan ve bu site kurulmuş kadın dayanışması varr
bundan daha süper ne olabilir kiii

doğru sölüyosun
salatadan sonra bi kafeye gittik diyetimi bozmayayım diye elma çayı istedim
oralet gibi bişeymiş o da sinir oldum çok tatlıydı orda diyeti bozdum biraz
en azından eskisi gibi yiyemiyoruz gittikçe daha fazla alışırım inşallah diyet olayına

hey grafiti günaydın..senin isim ne cnm.sporunu yaptınmı.bundan böyle gözüm üzerinde azimli hatun..
bende sabah girmiştim nete misafir gelince cıkmak zorunda kaldım:)))bu arada ismim zeynep sporumuda yaptım bugün içinde 2.5 saat spor yaptım.ayyyy ayıp kaçıcak ama ben suan cumadan beri 1 kilo verdimbakalım sauna esofman sipariş ettim 4 gözle onu bekliyorum işe yararsa herkese tavsiye edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…