iyi şekerim sen nasılsın
sanada canim
iyiyiz sen
yikadim canim yok yok öyle degilmis
koyu oldubakalim kurusunda iyice belli olur
iyiyim canlar bende klasik sıkıcı ve bol yağmurlu bir pazar günü, gök yarılmış gibi sanki
hoşgeldin canım
yuru beeee
kayinvalideye koptummtebrikler canimm
iyi geceler seker
hosgeldinnnnn
teşekürler canım.ben emziriyorumya bide onuda avantaj sayıyorum kendime.sabaha kadar emiyor sıpa.bölelikle güzel kilo verdiğimi düşünüyorum.
teşekür ederim suzicim.valla ne yalan sölim bu hafta başlarda biyerde olacağımı düşünüyordumda listeye birinci olarak gireceğimi tahmin etmemiştim.çok mutlu oldum.
hoşgeldin aramıza.eğer topiği düzenli olarak takip edersen faydasını görürsün inş...
tebrik eden bütün arkadaşlarıma teşekürler.dilekcim liste çoookkk güzelllldiiiiii.adımın en başta olması dahada güzeldi.belki birinciliği koruyamam ama listenin başlarında yer almak için,hedefim için elimden geleni yapacağım.bu konuda azimliyim.sanada emeğin ve ilgilendiğin için ayrıca teşekür ederim canım.
bugün evdeki işlerin biçoğunu hallettim şükür.annemleri ve ablamlarıda az önce gönderdim.sağolsunlar yardıma gelmişlerdi.bugün onlarla beraber biraz kaçırmış olabilirim.ama yarın yeni bir gün ve ben kaldığım yerden devam...çok uykum var artık dayanamıyorum.herkese iyi geceler.sağlıcakla kalın
]amininsallah bende artik biktim nasilda zayiflamissin diyenlerden derim insallah:44: cok karisik yazdim
affiyet olsun canimetkisini görürsün insallah
oh tebrikler canim
tebrikler seker
ben unuttum yatakodasina daldiginidiyorum nesli nerde diye hata bugünde yazacakdim merak ettim seni tatlim
ayyy ayyy cok sagol bebegiminsallah yola devam
hayran kaldim azmine canim ya
nerelerdesin sen canim ya
amanen monam da gelmis hosgelmis1kilo ne ki tatil icin hemen gider insallah ve o iltifatlar bizede nasip olur insallah
bende ya birde üzüldüm cok azimliydin
görüsüürüz minecim tekrar gecmis olsun tatlim
hosgeldin canim aramiza
yarin yeniden saglikli beslenmeye devam edelim canim cis yemiyelim
canim benimnice güzel sonuclara insallah hepberaber
iyi şekerim sen nasılsın
sanada canim
iyiyiz sen
yikadim canim yok yok öyle degilmis
koyu oldubakalim kurusunda iyice belli olur
boluda bile güneş var sen nerdesin ki:26:
]
hepinize çok teşekkür ederim hoşbuldum
menü paylaşımı ve kilo bildirimleriniz varmı:26::26:
ay canım ya yeni gördüm iletini:) ben ingilteredeyim ondan bu yağmurlar canım, karadenız havası bildiğin hatta orayıda geçti, sabah yazdığım iletiden beri daha hiçç durmadı hala devam yağmaya
Selam kızlar ben de aranıza katılmaya karar verdim.Kışın aldığım korkunç kiloları vermek istiyorum çünkü tam 2,5 ay sonra düğünüm var.Şimdi 75 kiloyum hedef 65 ama 60 olursa da süper olur.Benim en büyük sorunum basen bölgesi,özel bir diyet yapmayı düşünmüyorum sadece çok su içip spor yapmaya karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum...
kızlar sabh tarttıldım veeeeeeeee regl olmamamama ragmen 75 geldım(gunum gectıde)olursam eger haftaya 2 kılobırden gıder dıye dusunuyorum ınsl..
evt sbh 10:30 dakalktım(gece 5 de yattıımda:)1 bardak suyumu ıctımmm
11:00 de 1brdk daha
12:00:da bugun ızın gunum ve kahvaltıda mısafırlerımm vardı
-1 peynırlı ınce bazlama
1-2 dılım salatalık ve
cok azsekerlı cay ıctım(1aydır ıcmıyodum)
1 bardak hayıtlısu
ev temıslıgı ve ben
bırazdan namazı kılıp sporyapacagım ınsl....
mrb kıslarr
bugün yeni bir diyete başladım sevgili kayınvalideciğimin light çorbasıyla bakalım başarılı olucakmıyım ama bu kez kararlıyıııımmmm:))
önce çorbanın tarifini vereyim:
nuhut, bugday, kuru fasulye bir gün önceden ıslatılıyor. ıslatılan malzemeleri tencereye koyuyoruz ve üzerine su koyuyoruz ama çok değil 1 parmak kadar. bunu ocaga koyuyoruz ve kaynamaya başlayınca 2 dkk sonra altını kapıyoruz sogumasını bekliyruz. sogudukdan sonra tekrar ocaga koyuyoruz üzerine bukez göz kararı malzemelerin pişecegi kadr su ekliyoruz ve pişiyoruz.
bu pişen karışımı yogurtlayıp üzerine nane koyarak tüketiyoruz.
NOT]: yiyeceğiniz kadar yogurtlayın ve kesinlikle yağ koymayın..ister sıcak ister soğuk
DİYET LİSTESİ:
SABAH: domates, salatalık,peynir 1 tatlı kaşıgı pekmez(yani güzel bi kahvaltı 1 dilim kepek ekmeğiyle)
ÖĞLEN: tarifdeki çorbadan koccaa bi tabak tıka basa yiyebilirsiniz.
AKŞAM: yine tarifdeki çorbadan ama bu kez öğlen yediğiniz porsiyonun yarısı kadar
ARALARDA : çilek,kayısı,erik,elma, yani kalorisi az meyvelerden öğün aralarında acıkıncada yiyebilirsiz bu çorbodan birde 2 litre su tüketmeyi unutmayın...sabah haricinde ekmek yemek yok,hele hele tatlı hiiiiiiççç yokk
kayın validem 1 ayda 10 kilo verdi. hemde 60 yaşında kendisi metabolismasıda muhtemelen yaşından dolayı yavaşdır. ben veremezsem bu yaşımda 10 kilo deliririm herhalde....lülülülülülü
Kızlar bu yazı KK da var geçmişde alıntı yaptım.Ben bunu baz olarak uyguladım.
Ve faydasını gördüm.Ama alışkanlık haline getirmicem tabi,ayda bir hafta bence yeterli.
selam şekerlerrr:80:
bugün de gezdim baya ve yedim çok
iyice aldım hevesimi yiyeceklerden
yarın yeni bir günnnn
hoşgeldinSelam kızlar ben de aranıza katılmaya karar verdim.Kışın aldığım korkunç kiloları vermek istiyorum çünkü tam 2,5 ay sonra düğünüm var.Şimdi 75 kiloyum hedef 65 ama 60 olursa da süper olur.Benim en büyük sorunum basen bölgesi,özel bir diyet yapmayı düşünmüyorum sadece çok su içip spor yapmaya karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum...
her gün menünü paylaşabilirsin canım. puccaa var o başta olmak üzere menüne yorumlar yapılır yanlış görülenler uyarılır sen de böyle böyle diyetini oturtursun
her cuma sabahı tartılıyoruz ve puccaaya mesaj atıyoruz. cumartesi günleri kilo verme miktarına göre liste yapılıyor..
hmm kötüymüş canım bu tarihte hala öyle olması:26:
burda bugün hava çok güzeldi şükür
hoşgeldin canım..
burayı takip et düğününe kadar kilo verirsin inşallah
tebrikler bu arada
senin yazdığını okurken kendimi aynen bunu yaparken buldum
ben de dışarı çıktım ama salata yedim diye düşündüm elim çenemde efkarlı efkarlı
güzelmişşşş
ben hep bumoddayım zaten
ohh ne güzel salata yemişsin
ben nerde yenmemesi gereken şey varsa yedim
ama eskisi gibi yiyemiyorum tabi rahatsız oluyor midem..
ama azı çoğu yok vücuda zararlı bişey girdiği an gitmiyor kilolar
bende sabah girmiştim nete misafir gelince cıkmak zorunda kaldım:)))bu arada ismim zeynep sporumuda yaptım bugün içinde 2.5 saat spor yaptım.ayyyy ayıp kaçıcak ama ben suan cumadan beri 1 kilo verdimhey grafiti günaydın..senin isim ne cnm.sporunu yaptınmı.bundan böyle gözüm üzerinde azimli hatun..