- 8 Temmuz 2011
- 9.364
- 8
günaydinnnn kizlarrrrr
topigimizde regl dönemi baslamis
agri ceken kizlar ben bildim bileli hep agri cekmissimdir genckizgen hatirliyorum bi keresinde yilbasinda olmusdun herkes yilbasini kutlarken ben sancilar icinde kivraniyordum
kulanmadigim hap kalmadi doktor evlen cocugun olsun gecer dedi hani nerde
bana iyi gelenleri süylim size belki sizide rahatladir
hastalandigimda ilk isim bol cay icerim genelde papatya cayi cok rahatladiyor beni
sicak suyumu hazirlar su torbasina doldururum karniniza koymayin ama iyi olmazmis onu bi ayaklarimin altina sirtimda gezdiriyorum vucutumun üzerinde
sizde de varmi ama benim üsüyen yerlerim oluyor genelde oralara tutuyorum hemen agrisi hafifliyor ve ayaklarima illa corab giyerim
agrisiz biz regl dönemi gecirirsiniz isallah kizlar ben cok cekiyorum ondan kötü oluyor
:26:doktora bi sorayim kendime vakit buldugumda bi keresinde kizin biri bana metroda yer verdi oturayim diye hamile sandi herhalde benim noram ya
Suzi bi enteresanlık var bu işte annem :26:
cok sagol canimcim belki doktora gidersem bana ilac falan verirDilekcim, eline sağlık, hızlısın bu sabah. Kilo veren herkese tebriklerrr.
Gemeyen ikinliin sebebi olabilir - Hrriyet SALIK
Suziii, burada bir haber var şişkinlikle ilgili, oku istersen.
tamam sagol tatlim agri yapiyor denedim ve birakdigdim yine arada atayim bi sakiz agzimasen bu çorbayı zayıflamak için kullandın mı canım??? bu arada eline sağlık liste süper olmuş da neden bu hafta bu kadar kilo alan var:26: ben de dahil
canım ya dişinin gazabına uğramışın sen biraz sakız çiğnemeyi dene bakalım ilk başta zorlanırmışsın ama sonra geçermiş.. inşallah işe yarar
hosgeldin canimben geldim bebekler nasılsınız bende size katılabirmiyim bende buu boğazı tutup kilo verirmiyim sizi seviyorum hayatı seviyoru m zayıflamak istiyorum öf pöf puf
ballim sicak tut kendinigünaydin kizlaaar
saglikili mutlu huzurlu birgün olsun insallah
bugünde karin agrisiyla uyandim ama
2 gündür karnim agriyo ama tik yok :26:
ay morelde sifir sinirler tavan karnimda agriyor
anliyacaginiz pisikolojim aynen söyle
:84:
dilekim emegine saglik canim..
topigimizde regl dönemi baslamis
agri ceken kizlar ben bildim bileli hep agri cekmissimdir genckizgen hatirliyorum bi keresinde yilbasinda olmusdun herkes yilbasini kutlarken ben sancilar icinde kivraniyordum
kulanmadigim hap kalmadi doktor evlen cocugun olsun gecer dedi hani nerde
bana iyi gelenleri süylim size belki sizide rahatladir
hastalandigimda ilk isim bol cay icerim genelde papatya cayi cok rahatladiyor beni
sicak suyumu hazirlar su torbasina doldururum karniniza koymayin ama iyi olmazmis onu bi ayaklarimin altina sirtimda gezdiriyorum vucutumun üzerinde
sizde de varmi ama benim üsüyen yerlerim oluyor genelde oralara tutuyorum hemen agrisi hafifliyor ve ayaklarima illa corab giyerim
agrisiz biz regl dönemi gecirirsiniz isallah kizlar ben cok cekiyorum ondan kötü oluyor