çok iyi anlıyorum canım seni. kuşak çatışması denen durum. anneler kendi yaptıklarının doğru olduğuna inanıyor ve yenilikleri kabul etmiyor.
yine iyi annen bakıyo. ya kaynana olsa. laf etsen suçlu olrsun etmesen için cız eder.arkadaşımın çocuğuna da kaynanası bakıyor. kız çalışmasına rağmen bir gün önceden çocuğa sebze yemeği falan hazırlar mesela. ama kaynana onları yedirmeyip çikolata bisküvi veriyormuş çocuğun eline düşün. arkadaşım alışmasın diye eve hazır meyve suyu kola falan almıyor mesela. ama kayınpeder dışarı çıkarıp orada bunlardan veriyormuş. çok zor canım annelik ben seni anlıyorum ama annelerimiz bizi anlamaz. dil döktüğünle kalırsın. eğer bakıcı tutacak durumun yoksa yada istemiyorsan bakıcı. ne yazık ki anneyi çakacaksin. sen ne dersen de o anlamaz. oda sonuçta kendi doğru bildiklerini yapıyor.
ben lise de falandım. dayımın kızı olmuştu. anneannem bebeğin altına kum bağlıyordu. konya da yaparlar bilmem bilirmisiniz. ince kumu kavurup ılıkken çocuğu sıcak tutsun diye bezin altına döker üstüne bez bağlarlar. ben tabii atladım" ama tetanoz falan olabilir bebek " diye. bir azar işittim sorma sen ne bilirsin ne anlarsın diye.
bu olay geldi aklıma senin yazdıklarını okuyunca