70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simcik gelelim fasulyenin faydalarina :KK9:

bildirim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bu hafta: 73.1
giden: tam 1 kilo :21::KK9:
toplamda giden: 3.2

folyeli bademlerimi yiyorum suan :KK1:

Woooowww süpersin suzi:KK9::KK9:
Haftaya gram dahi alsan yolarım seni bilmiş ol!!

bildirim geldimi dilek cim..aman haa listteyı fena taktım kafama o cızelgede olmam lazım...yoksa motıvasyon dıbe vuruyor...

Gelmemiş şekerim mesaj kutunu boşaltıp tekrar göndermeyi dene bi.

Başlangıç: 75
Geçen hafta: 69,6
Bu hafta: 70,2
Gelen: 600gr
Toplam verilen: 4,8
Hedef: 65

Çok fırın ekmek yemem(pardon yememem) lazım:KK5:

Bence de yemeeeeeeee yemeeeeeeeeeeeeee :KK52::KK52::KK52:

Başlangıç kilo: 76.8
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 74.1
Giden: 300 gr.
Toplamda giden: 2700 gr.
Hedef: 55

bu hafta o kadar boşladım ki bu bile mucize bence.
:KK52:

Tebrikler gene de şeker.:KK34:

bu da 98:KK3: naber bayanlar nasıl gidiyor cuma günü

Süpersin ne bu azim.:KK60:

aklından bir sayı tutu okudum çok güzel tavsiye ederim. kitabın sonuna kadar ama bu nasıl bildi nasıl yaptı diye düşünmüştüm :26:
nedense içime sinmedi o kitap
olasılıksız tarzı bişeymi acabaaa
kızlar acaba her hafta en cok kılo weren buraya 1 hafta boyunca napıp nettıgını yazsa mı
dha ıı olur gıbı gelıo bna
bence iyi olur
kuzu sen bana niye kızıyon ya :KK14:
walla şükrediyorum ben her zaman derim 100 grama çok sewinirim
hep wericek diilim aladabilirim canım
şükrediyorum halime her zaman hele son günlerde daha çok
kızmadım canım yaaaa
ama memnuniyetsiz gördüm seni
bak artıda olanlar razı -100e
yaalı konuştğum için kızdım gibi gelmiş olabilir ama ne haddime :KK34::KK34:
kızlar cızelgemı nası duzeltıcem:nazar::nazar:
öncekini yaptığın yerden, diyet bölümüne girersen nasıl yapılacağını açıklamışlar canım
bu hafta bayağı bir kilo veren hatun var burda:) maşallah ya ne güzel, tebrikler hepimize:KK9:
biz veremeyenler topiğin yüz karası
bugün yok söndü geri yedigim birsey sisiriyor sanirsam ama hangisi cözemedim :KK25:
bak minem bak :KK52: sana rahat vermiycem bakana kadar :KK53::KK1::KK19:
bakacam yarın söz :KK34:
ben karbonhydrat yükledigimde en az 2 kilo arti cikarim minem:KK37:
evet sende çabuk farkediyor
simcik gelelim fasulyenin faydalarina :KK9:

bildirim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bu hafta: 73.1
giden: tam 1 kilo :21::KK9:
toplamda giden: 3.2
folyeli bademlerimi yiyorum suan :KK1:
afferim kız
nasıl verdin söleee çabuk

bence iyi olur

kızmadım canım yaaaa

öncekini yaptığın yerden, diyet bölümüne girersen nasıl yapılacağını açıklamışlar canım

afferim kız
tamam yarin bak ama minem :KK1: dilek sonunda basardi :KK16:1 senedir benlen ugrasiyor kiz :KK30:sac bas yola yola düzene otuturdu beni herhalde sonunda :KK17:

ben onu okumadım ama sürükleyici bişiler istiyosan john verdon-aklından bir sayı tut ve devamı olan gözlerini sımsıkı kapat'ı tavsiye ederim canım
o kadar heyecanlı ve sürükleyici ki bazen sesli sesli yorum bile yapıyorum okurken

canım baktım netten bunlarada
nedense kitap içime sinmedi
alıpta okumadığım okadar çok kitap varkii
bukitap olasılıksız tarzı bişeylermii
one pek sevmemiştimde

hayirli cumalar siskolarrr sormayin kizlar burdan uzaklasdim motive denen seyde gitti sinir oluyorum araniza dönüp kilo vermek istiyorummmm

bence iyi olur

kızmadım canım yaaaa

afferim kız
polisiye macera türü birşey.
bazı cinayetler işleniyor cinayetlerden önce mektup geliyor mektupta yazanlar tam tamına oluyor falan. yani katil öldürdüğü kişilerin aklından tuttuğu sayıları tahmn ediyordu. ne saçma anlattım dimi ay toplayamadım:)

Kızlar bundan sonra gün içinde yiyeceklerimi buraya yazacağım ve sizde yorumlayacaksınız olar mıııı? Lütfeeeeenn... :KK17: Yoksa deli danalar gibi önüme ne gelirse yiyorum belli bir menüm olmadığından... :KK31:

Kahvaltı:
2 dilim kızarmış beyaz peynir :KK16:
3 zeytin
Yarım domates
1 dilim ekmek
1 bardak su

Bir de kahvaltı öncesinde 1 kase sütlaç yedim. Ama bu cumaya özel. :KK37: (Sanki çok iyi bir kilo vermişim de bütün bir hafta, kendimi ödüllendiriyorum utanmadan. :KK53: )

Öğle:
Bol limonlu salata. (Marul, domates, yeşil soğan, kuru soğan, salatalık, biber, maydonoz...)

Akşam:
1 kase mantar çorbası (Ölürüm bunaaaaa :KK16:)
1 dilim ekmek

Gün içinde 2 litre su
Gün içinde matematik çalışması. :KK37:

Sizi çoook seviyorum, iyi ki varsınız. :KK16: (Sütlaç yüzünden fazla kızmayın diye. :KK37:)

merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, vermiyenlerde kafanıza takmayın arada duraklamalar oluyor hepiniz de biliyorsunuz
ben ilk bu sayfaya yazdığımda herhangi bir guruba kalıtlmal içinde yazdım, ama fazla nete giremiyeceğimi söyledim küçük bir kızım var çok fırsatım olmuyor, gi,rdiğim zamanlarda anca sayfaları okuyorum, neyse, kimse beni takımına daver etmedi sanırım nete her zaman giremiyeceğim için ama ben 3 hafatada toplamda 3.300 gr verdim :), yani okumak bile işe yarıyor, hepinize teşekkürler

Son düzenleme:
sbh gec kalktım erken kaktımda gerı yattım uykum coktu:)
11 de kaktım 1 brdk suyumu ıctım
11:30 da 2 kasık sogan kavurma(soganlaama),1 dılım cavdar ekmegı,yarım salatalık,1 brdak yesılcay sekersız
ara :temıslık ve yarım lt su
st:KK12:30 vıdeo dan spordun nurgulun paylasıtıgıı

bırazdan ustumu degısıp yuruyuse cıkacagım,sonra 1 elma yıyecegimm,,tabıkı suuuu

ikindi leyınde dunden kalan yarımkase pırasa var onu yerım belkıı
aksamda ıcın kuru fasulye pılav yaptım(yersem bıraz ondan yerım 6 gıbı yoksa salataaa ve formcayy

REGL DAN DOLAYI TAM HAREKET EDEMIYORUMM BELKI HAMISIMDIR DIYE AMA KISMET HER AY GECIYKIYORR OLSUN SISLIKIM GITSINDE:)

Kız bir yerlerini kaşı, nazar değdircen kendine:KK52: Şaka bir yanı, seni hep böyle görelim emiiii.
kasiim :KK1: sagol canim benim isallah :KK19:
merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, vermiyenlerde kafanıza takmayın arada duraklamalar oluyor hepiniz de biliyorsunuz
ben ilk bu sayfaya yazdığımda herhangi bir guruba kalıtlmal içinde yazdım, ama fazla nete giremiyeceğimi söyledim küçük bir kızım var çok fırsatım olmuyor, gi,rdiğim zamanlarda anca sayfaları okuyorum, neyse, kimse beni takımına daver etmedi sanırım nete her zaman giremiyeceğim için ama ben 3 hafatada toplamda 3.300 gr verdim :), yani okumak bile işe yarıyor, hepinize teşekkürler
:KK9: isallah hep böyle devam ederiz :21:

ewet bende bi kaç gündür siteye girip bakamadım benim için cokkkk yoğun bir hafta oldu.bu hafta 4gün 71 lerde takılıp kaldım bi spor hocamız daha öncede kilo verirken zorlandığın bir kilo olduğunda beyin onu kaydediyormus.o kiloya geldiğin zaman vermen cokkk zor oluyo dedi.bu da aynı kiloda kalan arkadaşlara bi ayrıntı olur diye düşündm.neyse kısa kesiyorum
başlangıç kilom:84.4
gecen hafta.72.1
bu hafta:70.4
yani giden kilom 1.700
bakalım 71i zar zor atlatıp 70 i gördüm bundan sonra inşallah hızlanırım
şimdi bi geçmişe bakıyım kim ne kadar kilo vermiş öpüldünüz:KK19::KK19:

süpersın canım yaaaa darısı basıma 70 lerıgormek:))

regl olunca tartılacagım ben moralımıbozmak ıstemıyorummmmm şiştim cunkuu

selam kızlar nasılsınız

taze tartıldımda geldım.bakalım bu hafta kacıncı sıraya gerıleyecegım.reglım yaklastı neredeyse 2-3 gun sonra olacagım.belkı buna baglı bır sıskınlık olabılır umıdıyle moralımı bozmuyor ve kılo bıldırımı mı yapıyorum

baslangıc:76 kg
gecen hafta:69,4
bu hafta:68,7
giden :700 gr.
hedef:65 kg
kalan:3,7
toplamda gıden:7,300 gr.

umaycım bu arada benım boyum 1,67 ama herkes kalcamın popomun yok oldugunu bu yuzden sanslı oldugumu soyluyorlar. .ust ve kol var.bu arada ben yaklasık 2 aydan berı platese gıdıyorum,oncesındede spor tesıslerıne gıdıp alet falan calısıyordum.

hayırlı cumalar..:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

slmm tebrikler öncelikle :KK9:
bende evde pilates yapıyorumda hocana sorabilirmisin haftada en az kaç gün yapılmalıymış :nazar:

pucca canım özelden msj attım gelmiştir umarım:KK16: şimdi birde burdam yazayım bildirimimi

başlangıç kilom: 75
geçen hafta: 72.5
bu hafta: 70.8
giden: 1700 gr
toplamda giden: 4200 gr
hedef: 59:KK12::KK16::KK76:

darısı diğer haftaların başına

X