Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşasın yaşasın 100 100 100 derede hava da karada her yerde 100:13::81:
simcik gelelim fasulyenin faydalarina
bildirim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bu hafta: 73.1
giden: tam 1 kilo
toplamda giden: 3.2
folyeli bademlerimi yiyorum suan
bildirim geldimi dilek cim..aman haa listteyı fena taktım kafama o cızelgede olmam lazım...yoksa motıvasyon dıbe vuruyor...
Başlangıç: 75
Geçen hafta: 69,6
Bu hafta: 70,2
Gelen: 600gr
Toplam verilen: 4,8
Hedef: 65
Çok fırın ekmek yemem(pardon yememem) lazım
Başlangıç kilo: 76.8
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 74.1
Giden: 300 gr.
Toplamda giden: 2700 gr.
Hedef: 55
bu hafta o kadar boşladım ki bu bile mucize bence.
bu da 98 naber bayanlar nasıl gidiyor cuma günü
nedense içime sinmedi o kitapaklından bir sayı tutu okudum çok güzel tavsiye ederim. kitabın sonuna kadar ama bu nasıl bildi nasıl yaptı diye düşünmüştüm :26:
bence iyi olurkızlar acaba her hafta en cok kılo weren buraya 1 hafta boyunca napıp nettıgını yazsa mı
dha ıı olur gıbı gelıo bna
kızmadım canım yaaaakuzu sen bana niye kızıyon ya
walla şükrediyorum ben her zaman derim 100 grama çok sewinirim
hep wericek diilim aladabilirim canım
şükrediyorum halime her zaman hele son günlerde daha çok
öncekini yaptığın yerden, diyet bölümüne girersen nasıl yapılacağını açıklamışlar canımkızlar cızelgemı nası duzeltıcem
biz veremeyenler topiğin yüz karasıbu hafta bayağı bir kilo veren hatun var burda:) maşallah ya ne güzel, tebrikler hepimize
bakacam yarın sözbugün yok söndü geri yedigim birsey sisiriyor sanirsam ama hangisi cözemedim
bak minem bak sana rahat vermiycem bakana kadar
evet sende çabuk farkediyorben karbonhydrat yükledigimde en az 2 kilo arti cikarim minem
afferim kızsimcik gelelim fasulyenin faydalarina
bildirim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bu hafta: 73.1
giden: tam 1 kilo
toplamda giden: 3.2
folyeli bademlerimi yiyorum suan
canim buraya bak bide istersen :26:http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
tamam yarin bak ama minem dilek sonunda basardi 1 senedir benlen ugrasiyor kiz sac bas yola yola düzene otuturdu beni herhalde sonunda
nedense içime sinmedi o kitap
olasılıksız tarzı bişeymi acabaaa
bence iyi olur
kızmadım canım yaaaa
ama memnuniyetsiz gördüm seni
bak artıda olanlar razı -100e
yaalı konuştğum için kızdım gibi gelmiş olabilir ama ne haddime
öncekini yaptığın yerden, diyet bölümüne girersen nasıl yapılacağını açıklamışlar canım
biz veremeyenler topiğin yüz karası
bakacam yarın söz
evet sende çabuk farkediyor
afferim kız
nasıl verdin söleee çabuk
ben onu okumadım ama sürükleyici bişiler istiyosan john verdon-aklından bir sayı tut ve devamı olan gözlerini sımsıkı kapat'ı tavsiye ederim canım
o kadar heyecanlı ve sürükleyici ki bazen sesli sesli yorum bile yapıyorum okurken
polisiye macera türü birşey.
nedense içime sinmedi o kitap
olasılıksız tarzı bişeymi acabaaa
bence iyi olur
kızmadım canım yaaaa
ama memnuniyetsiz gördüm seni
bak artıda olanlar razı -100e
yaalı konuştğum için kızdım gibi gelmiş olabilir ama ne haddime
öncekini yaptığın yerden, diyet bölümüne girersen nasıl yapılacağını açıklamışlar canım
biz veremeyenler topiğin yüz karası
bakacam yarın söz
evet sende çabuk farkediyor
afferim kız
nasıl verdin söleee çabuk
tamam yarin bak ama minem dilek sonunda basardi 1 senedir benlen ugrasiyor kiz sac bas yola yola düzene otuturdu beni herhalde sonunda
gel canim kaynanam seni özlüyoruz zatenhayirli cumalar siskolarrr sormayin kizlar burdan uzaklasdim motive denen seyde gitti sinir oluyorum araniza dönüp kilo vermek istiyorummmm
aaaaa tehdit var :18::18::18:Woooowww süpersin suzi
Haftaya gram dahi alsan yolarım seni bilmiş ol!!
kasiim sagol canim benim isallahKız bir yerlerini kaşı, nazar değdircen kendine Şaka bir yanı, seni hep böyle görelim emiiii.
isallah hep böyle devam ederizmerhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, vermiyenlerde kafanıza takmayın arada duraklamalar oluyor hepiniz de biliyorsunuz
ben ilk bu sayfaya yazdığımda herhangi bir guruba kalıtlmal içinde yazdım, ama fazla nete giremiyeceğimi söyledim küçük bir kızım var çok fırsatım olmuyor, gi,rdiğim zamanlarda anca sayfaları okuyorum, neyse, kimse beni takımına daver etmedi sanırım nete her zaman giremiyeceğim için ama ben 3 hafatada toplamda 3.300 gr verdim :), yani okumak bile işe yarıyor, hepinize teşekkürler
ewet bende bi kaç gündür siteye girip bakamadım benim için cokkkk yoğun bir hafta oldu.bu hafta 4gün 71 lerde takılıp kaldım bi spor hocamız daha öncede kilo verirken zorlandığın bir kilo olduğunda beyin onu kaydediyormus.o kiloya geldiğin zaman vermen cokkk zor oluyo dedi.bu da aynı kiloda kalan arkadaşlara bi ayrıntı olur diye düşündm.neyse kısa kesiyorum
başlangıç kilom:84.4
gecen hafta.72.1
bu hafta:70.4
yani giden kilom 1.700
bakalım 71i zar zor atlatıp 70 i gördüm bundan sonra inşallah hızlanırım
şimdi bi geçmişe bakıyım kim ne kadar kilo vermiş öpüldünüz
selam kızlar nasılsınız
taze tartıldımda geldım.bakalım bu hafta kacıncı sıraya gerıleyecegım.reglım yaklastı neredeyse 2-3 gun sonra olacagım.belkı buna baglı bır sıskınlık olabılır umıdıyle moralımı bozmuyor ve kılo bıldırımı mı yapıyorum
baslangıc:76 kg
gecen hafta:69,4
bu hafta:68,7
giden :700 gr.
hedef:65 kg
kalan:3,7
toplamda gıden:7,300 gr.
umaycım bu arada benım boyum 1,67 ama herkes kalcamın popomun yok oldugunu bu yuzden sanslı oldugumu soyluyorlar. .ust ve kol var.bu arada ben yaklasık 2 aydan berı platese gıdıyorum,oncesındede spor tesıslerıne gıdıp alet falan calısıyordum.
hayırlı cumalar..
pucca canım özelden msj attım gelmiştir umarım şimdi birde burdam yazayım bildirimimi
başlangıç kilom: 75
geçen hafta: 72.5
bu hafta: 70.8
giden: 1700 gr
toplamda giden: 4200 gr
hedef: 59
darısı diğer haftaların başına